- Konu Sahibi tugbamurat
- #6.241
Eceyas canını sıkma bizde heray kendimizi hamile sanıyoruz,yalnız değilsin.Ben Aralık ayında hamile olduğumu öğrendiğimde çok sevindim.Abim 6 aylık evliydi ve çocuk henuz planlarında yoktu,eşide hamile olduğunu öğrendi.Bizim planlıydı onunki kaza ile oldu.Neticede benimkinin kalp atışı yoktu,küretaj olmak zorunda kaldım.Ve şuan annem aradı bugün doğuma almışlar onu.Bende şuan belki zon samanlarımı yaşıyordum.Üstelik kardeşimde henüz planlamıyordu,tam karar verdiler,onlarında hemen oldu.Bizimde ilk denemede olmuştu.Şuan kardeşimde 8 haftalık hamile ve ben hala hamil edeğilim.Onlar bebeklerine neler alacaklarının planını yapıyorlar...İsim düşünüyorlar,biz eşimle çocukları hepsinden çok seviyor ve çok arzu ediyorduk ama kısmet onlarınmış.Allah tüm hamilelere hayırlı doğum sağlıklı evlat versin.Asla kıskanmıyorum ama benimde içim acıyor
hayırlısı olsun canım benım demek hala oluyosun..allah analı babalı büyütsü insallah. merak etme anne olacagın günlerde yakındır...bi zamanı var mutlaka gülüm..