- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.261
Sabah - Yaşam - 15'lik anne bebeği klozete attı
kızlar okuyun ya hayatta neler oluyor Allahım çok büyüksün ıslah eyle yarabbim
kızlar benim çevremdekiler yakınlarım dışında hep sonradan duydular tebrik için telefonlar edenlere kürtaj haberini verdim:sm_confused:duyan telefon ediyor nasıl gidiyor hamişlik tebrik ederim diye bende bebek öldü diyorum kimse inanamadı ne tuhaf insan çok tuhaf oluyor ya bebeği soruyorlar ve siz öldü diyorsunuz ben çevremden öle sıkıcı tepkiler lmadım ama tabi acıyan gözlerle bakmaları sinirime dokunuyordu ama alıştım her gören yazııııık deyip geçmiş olsun diyordu niye yazık anlamadım geçmiş olsunu anlıyorumda bu yazııııık ne oluyorsalmaz:
Canım bende tatile gidelim gelelim sonra düşünürüz diyordum :)))))) tatilde hamile olmak istemiyorum falan :) E tatil bitti tabi,Allah hayırlısını verir İnş.
Bizim spermler yolda giderken oyuna dalıyorlar,yada çok meraklılar, gittikleri yolu iyice tanımak için dikkatli bakıp foto falan çekiyorlardır.Kültür farkı bence,kültürlü spermin hali başka oluyo :)
Komik bişi anlatıyım size.
Benim kuzenimin çocuğu sürekli düşer dizini kolunu acıtırdı,anneside öpünce geçer derdi ve öperdi.Tabi velet bunu öğrenmiş,bigün ev kalabalık ,ufaklık popo üstü düştü,annesine poposunu dönerek öpde geçsin dedi delikafadulden
ben bebek soranlara eşimin tarafındansa oğlunuza sorun diyorum bizim taraftan oldumu ısmarladık gelecek diyorum he he he valla kardeşim ocak ayında evlendi ardından kaynım şubat ayında bende hemen ardından mart ayında evlendim aynı sene içinde onların şimdi birer kızı var gözler bana dikiliyor bende diyorum biz onlar kadar genç değiliz bizim spermler yumurtayı bulasıya ohooo zaman geçiyor onların kanı kaynıyor gençlerin spermleri yumurtayı hemen buluyor o yüzden daha zamanımız var:roflol:anca spermin gönlü olacakta yerinden kalkacakta yumurtanın kapısını çalacakta yumurta yerinden kalkıp kapıyı açacakta buluşacaklar oh oh oh tabi uzun sürer-tatlicadiarzu- ama onların öylemi sperm kapıyı bırak bacadan bile girer :roflol::roflol:
Bizim spermler yolda giderken oyuna dalıyorlar,yada çok meraklılar, gittikleri yolu iyice tanımak için dikkatli bakıp foto falan çekiyorlardır.Kültür farkı bence,kültürlü spermin hali başka oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?