Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

testin sonucunu şimdi öğrendim malesef negatifmiş .şu anda kendimi çok kötü hissediyorum.
ayy canım benim ya kıyamam sağlık olsun tatlım ya inşallah bir dahaki aya umutların yeşersin canım ya hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz bak bu ay senin için hayırlı olmayacakmış gelmedi meleğin ama gelecek üzülme olurmu opuyorumnanaktan

yok yok bu kız adam olmıcak periiiiiiiiiiiiiiiiiiii çıldırma insanı ya:mymeka::mymeka::mymeka:kızm sen dayak arsızı oldun eee başka senaryoların varmı pericim sırada ne var takmak için şimdi herşeyi unutuyorsun kendine dikkat ediyorsun zaten ne olacaksa olur senin senaryo yazmana grek yok ay bu kız hamilelikten dolayımı ne yedi kafayı kızım istemiyonmu sen bu bebeği yok hamişmiyim yok boş gebelikmi ne kadar olumsuzluk varsa saydın bak yeğenimin gücüne gidecek bu kadın beni istemiyor diye sızlanıp duracak ya sen tadını çıkarsana bu günlerin yok bişey inşallah Allahıma amenet miniğimiz :Saruboceq:[/QUOTE

iyice herseyı kötuye yorar oldum yaaa noldu bana böle...hanı bastan lekelenmeyle basladı ya ondan taktım kafayı .keseyı görup kalp atıslarını görünceye kadar böle devam edıcek galıba bu halım .ama cok rahatsız edıyo benı ya böyle düşünmek
canım benim biliyorum sakin olmak kolay değil bu ilk olsa nasıl sevinirdin bunuda biliyorum daha önceki yaşadıkların endişelendiriyor seni ama canım olumlu düşün yaşanacksa zaten yaşanır rabbim inşallah bu sefer sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip eder opuyorumnanaktan

doğru ne olursa allahtan zaten hiçbişeyın önune gecılmıyorkı. ilkinde belenayımın dedıgı gibi hiççç bıseyden haberım olmadıgı için doktora rahat rahat gıdıyodum..bılmıyodumkı kalp durmasıymıs bos gebelıkmıs dıs gebelıkmıs..ama şimdi artık herseyden haberı olunca ınsanın olumsuzluk yasayınca hep öle olacak sanıyosun.ama tamam takmıyorum kafaya olacaksa zaten olur yaa offf. kafayı yıycem valla yoksa

canım benım birdahakı aya olur napalım..pekı adetın geldımı..kendını kötü hıssetme hayırlısını dıle gülüm öle olsun..

üzülmemeye çalışıyorum ama ne bileyim işte fazla mı kurdum kendimi hamileyim diye.adetim hala gelmedi ona şaşırıyorum bu güne kadar hiç sapmazdı bu ay ne olduysa.

üzülmemeye çalışıyorum ama ne bileyim işte fazla mı kurdum kendimi hamileyim diye.adetim hala gelmedi ona şaşırıyorum bu güne kadar hiç sapmazdı bu ay ne olduysa.

canım psıkolojık olarak bile gecıktırebılıyomusz adetı hanı beklıyoruz ya hamılelıgı.kuruyoruz kafada..ondanda olabılır..kan testı yaptırdın sen dımı

testin sonucunu şimdi öğrendim malesef negatifmiş .şu anda kendimi çok kötü hissediyorum.

canım benim bikaç güne geçicek bu hissettiklerin napalım hayırlısını istemiyomuyuz hep gelecek aylaraymış kısmet
şimdi adetten sonra yepyeni umutlarla başlarsın herşeye güzelim allahım en yakın ve hayırlı zamanda kavuştursun bizi bebeklerimize aratmasın hiç

ayy canım benim ya kıyamam sağlık olsun tatlım ya inşallah bir dahaki aya umutların yeşersin canım ya hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz bak bu ay senin için hayırlı olmayacakmış gelmedi meleğin ama gelecek üzülme olurmu

iyiki varsınız ya bu kadar etkileneceğimi tahmin etmiyordum.düşükten sonraki ilk denememizdi .inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

canım benim bikaç güne geçicek bu hissettiklerin napalım hayırlısını istemiyomuyuz hep gelecek aylaraymış kısmet
şimdi adetten sonra yepyeni umutlarla başlarsın herşeye güzelim allahım en yakın ve hayırlı zamanda kavuştursun bizi bebeklerimize aratmasın hiç

aminnnnnnnnn

canım psıkolojık olarak bile gecıktırebılıyomusz adetı hanı beklıyoruz ya hamılelıgı.kuruyoruz kafada..ondanda olabılır..kan testı yaptırdın sen dımı

sanırım ondan çok istedim olmasını ve hep varmış gibi kurdum kendimi vicutta buna uydu göğüsler hassaslaştı,regli gecikti,v.s
evet doktora gittim hem ultrason hem kan testi yaptılar.

mufin kullanıcısından alıntı

aminnnnnnnn

sanırım ondan çok istedim olmasını ve hep varmış gibi kurdum kendimi vicutta buna uydu göğüsler hassaslaştı,regli gecikti,v.s
evet doktora gittim hem ultrason hem kan testi yaptılar.

saglık olsun gülüm hiç üzülme. sonucta bız bebek sahıbı olabılıyoruz olmayacak dıye bırsey yok sadece vaktı zamanı var canım benım...beklıyolar gelıceklerı zamanı..

Birperi canını sıkma benim kardeşimde 5,5 haftalıkken önce kahverengi sonra peme kanama geçirdi 3-5 gün,dr korkulacak bişey yok dedi.şuan 8 haftalık ve kalp atımıda var.

Birperi canını sıkma benim kardeşimde 5,5 haftalıkken önce kahverengi sonra peme kanama geçirdi 3-5 gün,dr korkulacak bişey yok dedi.şuan 8 haftalık ve kalp atımıda var.

sagol canım ya benımde ilk iki gün çok koyu geldı sonra dünde pembemsı bı akıntı geldı.bugün bişey yok çok şükür.

Eceyas canını sıkma bizde heray kendimizi hamile sanıyoruz,yalnız değilsin.Ben Aralık ayında hamile olduğumu öğrendiğimde çok sevindim.Abim 6 aylık evliydi ve çocuk henuz planlarında yoktu,eşide hamile olduğunu öğrendi.Bizim planlıydı onunki kaza ile oldu.Neticede benimkinin kalp atışı yoktu,küretaj olmak zorunda kaldım.Ve şuan annem aradı bugün doğuma almışlar onu.Bende şuan belki zon samanlarımı yaşıyordum.Üstelik kardeşimde henüz planlamıyordu,tam karar verdiler,onlarında hemen oldu.Bizimde ilk denemede olmuştu.Şuan kardeşimde 8 haftalık hamile ve ben hala hamil edeğilim.Onlar bebeklerine neler alacaklarının planını yapıyorlar...ısim düşünüyorlar,biz eşimle çocukları hepsinden çok seviyor ve çok arzu ediyorduk ama kısmet onlarınmış.Allah tüm hamilelere hayırlı doğum sağlıklı evlat versin.Asla kıskanmıyorum ama benimde içim acıyor

Back