- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.101
ben hiç duymadım kobracım o ilacı
yaseminkuşum hoşgeldin bittimi işin özledik seni yaw
öncelikle kobra aramıza hoşgeldin .
kızlar ben hala regli olmadım yarın için doktordan randevu aldım ama iyimi yaptım kötü mü yaptım bilemedim.acaba hamile olabilirmiyim,çok merak ediyorum.
ya kıslar bişey okudum şimdi diyokı bazen bu testlerde yanıltabılıyomus ınsanı.. sonradan adet olabılıyomusun...çizgi çıkabılıyomus ama işte adette olabılıyomusun tövbe tövbeeee iyice piskopata bagladım galıba ben.
en son testı ne zaman yapmıstın gülüm sen
ya kıslar bişey okudum şimdi diyokı bazen bu testlerde yanıltabılıyomus ınsanı.. sonradan adet olabılıyomusun...çizgi çıkabılıyomus ama işte adette olabılıyomusun tövbe tövbeeee iyice piskopata bagladım galıba ben.
Acaba teknoloji ilerleyince bebekleride internetten indirebilecek miyiz ?
İyiki sizler varsınız. Çok bir şey yazamıyorum. Ama hergün mutlaka takip ediyorum. Bana moral oluyor. Hepinizi seviyorum. hepimiz inşallah en kısa zamanda bebek sahibi oluruz.
bipericiğim eşimle aynı yerde olsak belki bu kadar umutsuz ve stresli olmayacaktım. ben adanadayım eşim ise ankarada onun için mecburen gün hesabı yapmak zorunda kalıyorum. Günleri denk getireceğimde ya eşimi buraya çağıracağım yada ben izin alabilirsem gideceğim ankaraya. . Diğer hamileliğimde düzenliydi adetlerim 3.denemeden sonra hemen tuttu Ama maalesef adet düzensizliğimde böyle başlayınca eşimde yanımda olmayınca denk getiremiyorum. O da çok istiyor ama benim gibi çabası yok. Benim düşünmem lazım her şeyi bana kalıyor. O işine daha düşkün. Yoruldum onun için. Kendimi ondan çaresiz ve yalnız hissediyorum.
testler % 99 doğru çıkar,ayrıca gecikmende var.Hepimiz piskopata bağladık galiba,hamile olan inanamıyor,olmayanda olmadığına inanamıyor,doğursak belki ondada şüphe edicez:)))))))
kan testi daha iyi olmazmı ki ,idrar testine artık hiç güvenim kalmadı da ne dersiniz? kafam çok karışık
gitme bir peri
10 gun sonra falan git guzelim bekle
sanırım ben tekrar hamile kalırsam kolay kolay dr a gitmiycem 7+0 olmadan :)
ayyy kıyamam sana ya sen hamilesin güzel perim benim bak kaç gün oldu gelmedi adetin sen bu sefer kavuşucaksın bebeğine hepimiz çok sevicez onu minicik ooouuuu yicem ben onu yicemmm
insallah canımm benımm insallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?