- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.861
bu ay çalışmadın ki güzelim...pas geçtin hep..harikamla dedik sana ama dinlemedin...opuyorumnanaktanzemuszemus
ayakta çok durunca batma oluyor
hoş geldin canım merak ettik seni ama sonra öğrendik işten çıktığını opuyorumnanaktanhamilelik konusuna gelince şimdi test yapma bence günün bekle erken daha negatif çıkar üzülürsün pozitif sonuç bile olsa şimdiden erken olduğu için negatif çıkabilir az daha sabret bakalım inşallah hamilesindir canım ya birperi ve sende bekliyoruz bu ay ayyy inşallah hamişsindir de azcık moralimiz düzelir şu yorgun uykulu beden can bulur sevinçlekaydirigubbakcemile3kızlar selam uzun bir süredir giremiyorum haber de veremedim sizlere ben işten ayrıldım:1ninca::1ninca:
şu anda annemdeyim benim evimde internet yok size bahsetmiştim taşınıyoruz diye evin tadilatı bitince yeniden bağlatacağız yaklaşık olarak 1-1.5 ay sürer sanırım ondan sonra daha sık görüşürüz inşallah bu arada kızlar size söylemiştim ya belki hamile olabilirm diye...
beyaz akıntılarım olmaya başladı ki benim normalde hiç akıntım olmaz
ve bu sabah göğüs uçlarımın farklılaştığını gördüm rengi değişmiş ve halka büyümüş ayrıca acıyor:uhm::uhm::uhm:
bu ayın 8 inde regl olmam gerekli bakalım artık yani 4 gün daha beklemem gerekli test alsam çıkarmı hiç bilmiyorum gerçi ama sizce hamile olma ihtimalim var mı:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
hoş geldin canım merak ettik seni ama sonra öğrendik işten çıktığını opuyorumnanaktanhamilelik konusuna gelince şimdi test yapma bence günün bekle erken daha negatif çıkar üzülürsün pozitif sonuç bile olsa şimdiden erken olduğu için negatif çıkabilir az daha sabret bakalım inşallah hamilesindir canım ya birperi ve sende bekliyoruz bu ay ayyy inşallah hamişsindir de azcık moralimiz düzelir şu yorgun uykulu beden can bulur sevinçlekaydirigubbakcemile3
:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........26 kasım KALAN SÜRE 4 ay
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK :teytey:HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................korunma süresi beklemede
26-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 3 ay
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
34-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:
35-biperi....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:
hımmmm büyük bir ihtimalle var bıseyler arada oturup kalkarken falan acıyomu pekı canım kasıklar.
kızlaarrrrrrrrr günaydınnnnnnn nasılsınız
buğün berat kandili kızlar...hepinizin bu mübarek gecesini kutluyorum...birbirimize dua edelim canlar...allahım en kısa zamanda bizleri sağlıklı meleklerimize kavuştursun inşallah....
günaydın tubişim...ben iyiyim ve çok mutluyum buğün 2 de üniversiteden arkadaşım geliyor ankaradan...onun için 2,5 gün işe gelmeyeceğim...bol bol gezeriz canım arkadaşımla...sen nasılsın tatlım...başladımı çalışmalar...
kızlaarrrrrrrrr günaydınnnnnnn nasılsınız
GÜNAYDIN KIZLARR
işlerim çok yoğun foruma hiç giremiyorum,girsemde kalamıyourm,Beraat kandiliniz kutlu olsun,inşallah bu gece edeceğiniz her duanız hakkınızda hayırlı olacak şekilde kabul olur.
Bu arada bende adet oldum, biraz erken oldum,olsun hiç canımı sıkmadım,yok artık üzmicem kendimi,herşeyin hayırlısı olsun,sağlık olsun dimi kızlarrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?