Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hayırlısı olsun canım doktor bana 3 ay korun ondan sonra tekrar deneyin dedi kontrole gel falan demedi bizde süremiz biter bitmez hurraaaaaaaaaa daldık çalışmalara kaydirigubbakcemile3

tamam sibelcim bi bakayım ben ona adet ilk günü başlayalım içmeye madem bide onu deneyelim ben bu ay bal tarçın çörekotuda yedim eşimede yedirdim bakalım faydası olmuşmu :)

kızlar bu çayları sadece adet döneminde için sonra bırakın düşüğe sebeb oluyor o yüzden sadece adet döneinde için

tamam belenay kuşum öyle yaparız hatta inşallah adet olmayızda hiiç yapmayız hehehe
ayyy inşalaaaaaaaaaah hamiş kalasın ve bu çaylara ihtiyaç duymayasın emiiiii
ay ben bazen heyecanlanıyorum bazen üzülüyorum olacakmı olmıcakmı stresmi yaptım nelaelaelaelaelaeama sanırım adet olucam çünkü yine beni stres bastı ve iltihap var galiba sancı giriyor adt olacağıma yakın olur bana böyle şeylerkafamçokkarıştı
amaaaan ne yapayım bende bu ay biraz daha rejim yaparım kaydirigubbakcemile2tabi dondurma sevdasındasından vazgeçersem sabinacım sen kulaklarını tıka duyma emi kızlar dün tam bir kilo dondurmayı tek başıma yemişim yuh bana ya farkında bile olmadım eşim hatırlatmasa ikinci bir kiloya başlıyacaktım sözde rejim yapıyorumlülülülülülü amma uzattım he dilime vurdu daha doğrusu elime vurdu stresim:roflol:
beni dinleyip daha doğrusu okuyup gösterdiğiniz büyük sabır örneğine teşekkür ederimbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis

dur bakalım yaw daha var hele bi gelsin kırmızılar öyle, dondurma konusunda katılıyorum sana canım bende çok seviyorum hele buzlu ve meyveli olanlarına bayılıyorum ama kilo yapıyomuş be gülüm faydalıymışda ama
bu arada belenaycım avatarını sevmedim ben

ya kızlar bugünde yasemin görünmedi hiç acaba onada dün bana olduğu gibimi oldu

belenayım hani senin vardı ya komik bi tane onu koysana yine avatarına hani bi çocuk vardı düşüyomuydu çok güzeldi o Şeniz

valla busemcim bence dr git kontrole ama 6 ayda bekleme
yani bak hemen tutmayabiliyo zaten 4 ayda az değil sonuçta
canım ya dr ye gitmek kolayda o masaya çıkmak zoruma gidiyo yaaa
hayırlısı olsun canım doktor bana 3 ay korun ondan sonra tekrar deneyin dedi kontrole gel falan demedi bizde süremiz biter bitmez hurraaaaaaaaaa daldık çalışmalara kaydirigubbakcemile3
bizdemi hurrrraaaaaaaaaaa dalsak acabaaaaaaasırnaşık şey

sana ne oldu dün canımkafamçokkarıştı

slm canlarım ben geldim ama kimse yok...canım çok sıkkın...13.30 da geldim hastaneden biraz önce uyandım...

canlarım rahim filmi çekildi buğün bana oda temiz çıktı hiç bir sorun yok....ne ile mücadele edeceğm şimdi...herşey normal....

çok kötü bişey rahim filmi canımın okadar yandığını hatırlamıyorum....resmen bayılacaktım bir ara ağrıdan...bi ara dr uma hocam keşke uyusaydım çok kötüyüm dedim oda bizhiç uyutmadık ki bu işlem için yasemin hanım dedi...çığlıklarımı eşim dışardan duymuş... az kalsın girecektim odaya diyor....eve geldim tabi kafam kazan gibi...yolda ağlama krizine girdim kenara çekti eşim abayı ne olur yapma kullanamıyorum dedi ve ben sakinleştim....anlayacağınız çok kötü bi gündü rabbim yaşatmasın bir daha....artık canlarımız yanmaın ne olur allahım....anne olmak ne kadar zormuş...

canlarım rahim filmi çekildi buğün bana oda temiz çıktı hiç bir sorun yok....ne ile mücadele edeceğm şimdi...herşey normal....

yasemin sensin dimi senin isminle başkası girip yazmıyo
inanamadımda okuyunca
hayatım süper bi haber bu ve sen kendine dert arıyosun allah seni ödüllendiriyo sağlıklı olmakla ve sen yaşadığın acılara bi mazeret arıyosun
tamam anladım bari bişeyin tedavisini yapardık ve bu olayın tekrarlama riskini en aza indirirdik diye düşünüyosun ama hiiç merak etme o risk herkes için her durumda aynı
tüp bebeğin bile tutmama ihtimali var sen şimdi herşeyi akışına bırakıcaksın iyi bakıcaksın kendine ve bazı kuralları unutucaksın
vakti gelince yeniden deniceksin ve bence dr un mutlaka sana bunun olmasını engellemeye çalışıcak bişeyler tavsiye edicektir hayatım
bu sefer için çok daha rahat olucak bu sonuçlardan sonra benim çok umudum var ya

yazan benim tabiki harikam :) bilmiyorum canım...neyle mücadele etmen gerektiğini bilmemek kötü...tekrar deneyeceğiz diyor dr um...tabiki herşeyin normal çıkması süper ama peki sebep ne meleklerimi kaybetmemde...benim dedim o canım sebebini bulamamak...

Son düzenleme:
canım benim çok sevindim yaa bak herşey yoluna giriyor herşe iyiye gidecek yaseinim.opuyorumnanaktan

canım benim haklısın zor bi durum ama sonucu ne kadar sevindiric olucak olucak bak hissediyorum bigün hepimiz anne olucağız.zemuszemus

canım çok geçmiş olsun,sana filmden önce bilerek kötü şeyler yazmadım,çok değil 4 gün evvel rahim filmi çektiren bir arkadaşım seninle aynı şeyleri anlattı,hemde tıpatıp aynısını,korkmanı istemedim,o yüzden bişey demedim,o da bayılacaktım nerdeyse dedi,ve 2-3 gün hatırladıkça durup durup ağlamış,ama o filmden 2 ay sonra da hamile kalmış,o sıvı rahim içindeki ufak yapışıklığı açıyormuş,en azından bunu düşün teselli ol,bi de ne güzel bişey de çıkmamış,canım benim o günü unut gitsin artık,hadi bakalım önümüzdeki maçlara bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…