- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.681
hu kızlar biz eşimle karar aldıkağustosun sonu gibi korunmayı bırakacağız yani 4 ay korunmuş oluyoruz 6 ay biraz çok değilmi sizce çalışmalara başlamadan bi dr ye kontrol olammı ama bu sefer dr diyecekki ben sana 6 ay demedimmi diye ama gitmiycem ya sizler gittinizmi.
tamam belenay kuşum öyle yaparız hatta inşallah adet olmayızda hiiç yapmayız hehehe
ayyy inşalaaaaaaaaaah hamiş kalasın ve bu çaylara ihtiyaç duymayasın emiiiiitamam belenay kuşum öyle yaparız hatta inşallah adet olmayızda hiiç yapmayız hehehe
ayyy inşalaaaaaaaaaah hamiş kalasın ve bu çaylara ihtiyaç duymayasın emiiiii
ay ben bazen heyecanlanıyorum bazen üzülüyorum olacakmı olmıcakmı stresmi yaptım nelaelaelaelaelaeama sanırım adet olucam çünkü yine beni stres bastı ve iltihap var galiba sancı giriyor adt olacağıma yakın olur bana böyle şeylerkafamçokkarıştı
amaaaan ne yapayım bende bu ay biraz daha rejim yaparım kaydirigubbakcemile2tabi dondurma sevdasındasından vazgeçersem sabinacım sen kulaklarını tıka duyma emi kızlar dün tam bir kilo dondurmayı tek başıma yemişim yuh bana ya farkında bile olmadım eşim hatırlatmasa ikinci bir kiloya başlıyacaktım sözde rejim yapıyorumlülülülülülü amma uzattım he dilime vurdu daha doğrusu elime vurdu stresim:roflol:
beni dinleyip daha doğrusu okuyup gösterdiğiniz büyük sabır örneğine teşekkür ederimbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis
ayyy inşalaaaaaaaaaah hamiş kalasın ve bu çaylara ihtiyaç duymayasın emiiiii
ay ben bazen heyecanlanıyorum bazen üzülüyorum olacakmı olmıcakmı stresmi yaptım nelaelaelaelaelaeama sanırım adet olucam çünkü yine beni stres bastı ve iltihap var galiba sancı giriyor adt olacağıma yakın olur bana böyle şeylerkafamçokkarıştı
amaaaan ne yapayım bende bu ay biraz daha rejim yaparım kaydirigubbakcemile2tabi dondurma sevdasındasından vazgeçersem sabinacım sen kulaklarını tıka duyma emi kızlar dün tam bir kilo dondurmayı tek başıma yemişim yuh bana ya farkında bile olmadım eşim hatırlatmasa ikinci bir kiloya başlıyacaktım sözde rejim yapıyorumlülülülülülü amma uzattım he dilime vurdu daha doğrusu elime vurdu stresim:roflol:
beni dinleyip daha doğrusu okuyup gösterdiğiniz büyük sabır örneğine teşekkür ederimbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis
canım ya dr ye gitmek kolayda o masaya çıkmak zoruma gidiyo yaaavalla busemcim bence dr git kontrole ama 6 ayda bekleme
yani bak hemen tutmayabiliyo zaten 4 ayda az değil sonuçta
bizdemi hurrrraaaaaaaaaaa dalsak acabaaaaaaasırnaşık şeyhayırlısı olsun canım doktor bana 3 ay korun ondan sonra tekrar deneyin dedi kontrole gel falan demedi bizde süremiz biter bitmez hurraaaaaaaaaa daldık çalışmalara kaydirigubbakcemile3
dur bakalım yaw daha var hele bi gelsin kırmızılar öyle, dondurma konusunda katılıyorum sana canım bende çok seviyorum hele buzlu ve meyveli olanlarına bayılıyorum ama kilo yapıyomuş be gülüm faydalıymışda ama
bu arada belenaycım avatarını sevmedim ben
ya kızlar bugünde yasemin görünmedi hiç acaba onada dün bana olduğu gibimi oldu
slm canlarım ben geldim ama kimse yok...canım çok sıkkın...13.30 da geldim hastaneden biraz önce uyandım...
slm canlarım ben geldim ama kimse yok...canım çok sıkkın...13.30 da geldim hastaneden biraz önce uyandım...
canlarım rahim filmi çekildi buğün bana oda temiz çıktı hiç bir sorun yok....ne ile mücadele edeceğm şimdi...herşey normal....
canım benim çok sevindim yaa bak herşey yoluna giriyor herşe iyiye gidecek yaseinim.opuyorumnanaktancanlarım rahim filmi çekildi buğün bana oda temiz çıktı hiç bir sorun yok....ne ile mücadele edeceğm şimdi...herşey normal....
çok kötü bişey rahim filmi canımın okadar yandığını hatırlamıyorum....resmen bayılacaktım bir ara ağrıdan...bi ara dr uma hocam keşke uyusaydım çok kötüyüm dedim oda bizhiç uyutmadık ki bu işlem için yasemin hanım dedi...çığlıklarımı eşim dışardan duymuş... az kalsın girecektim odaya diyor....eve geldim tabi kafam kazan gibi...yolda ağlama krizine girdim kenara çekti eşim abayı ne olur yapma kullanamıyorum dedi ve ben sakinleştim....anlayacağınız çok kötü bi gündü rabbim yaşatmasın bir daha....artık canlarımız yanmaın ne olur allahım....anne olmak ne kadar zormuş...
çok kötü bişey rahim filmi canımın okadar yandığını hatırlamıyorum....resmen bayılacaktım bir ara ağrıdan...bi ara dr uma hocam keşke uyusaydım çok kötüyüm dedim oda bizhiç uyutmadık ki bu işlem için yasemin hanım dedi...çığlıklarımı eşim dışardan duymuş... az kalsın girecektim odaya diyor....eve geldim tabi kafam kazan gibi...yolda ağlama krizine girdim kenara çekti eşim abayı ne olur yapma kullanamıyorum dedi ve ben sakinleştim....anlayacağınız çok kötü bi gündü rabbim yaşatmasın bir daha....artık canlarımız yanmaın ne olur allahım....anne olmak ne kadar zormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?