- Konu Sahibi tugbamurat
- #5.661
slm kıslarrrrrrr........nasılsınızzzzzzzzzzzzzz?
biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın,güzel hamilemiz?????
uygu durumun nasıl zzzzzzzzz diye uzatınca acaba uykusu mu var dedim mirmirmirmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok gülüm benim,adetimin 5.günü başladım ancak 4-5 gün koydum,gerçektende faydası var sanırım adetten sonra hiç kuruluk yaşamadım akıntım devam etti,ama yumurtlama zamanı olan o yoğun akıntı olmadı işte o yüzden yumurtlamamı tesbit edemedim bir türlü neyse çokta kafama takmıcam,adet olursamda böğürtlen kökü çayına başlıcam,civanperçemi çayı da aldım sabah birini akşam birini içecem,fayda gören çokmuş.sosito
bu ay ne oldu bize böyle hepimiz birden belirtisiz bir ay yaşıyoruz aman sağlık olsun canım ya vardır hikmeti bakarsınız tutar-tatlicadiarzu-ben bu ay pek umutlu değilim açıkçası kısmet ya bizde önümüzdeki maçlara bakarız artık
bu arada enrikacım sen nasılsın opuyorumnanaktan
hepinizi öpüyorum yanaktan yanaktanopuyorumnanaktan
evet bencede var faydası adet olursam bende bitmeden adetim koyucam ama bitince koymucam
bide o çaylar ne işe yarıyomuş sibelim içelim bizde :)
böğürtlen kökü yumurtayı çatlatmaya yarıyormuş bununla ilgili diğer topickerde çok yazı var,böğürtlen köküyla çok hamile kalan olmuş.
civanperçemide yumurtalıklar için,adeti düzene koymak,helede yumurtalık iltihabı için birebir bir ilaç diyorlar
ne yapalım bizde içelim güzelleşelim.
böğürtlen kökü yumurtayı çatlatmaya yarıyormuş bununla ilgili diğer topickerde çok yazı var,böğürtlen köküyla çok hamile kalan olmuş.
civanperçemide yumurtalıklar için,adeti düzene koymak,helede yumurtalık iltihabı için birebir bir ilaç diyorlar
ne yapalım bizde içelim güzelleşelim.
enrikacım inşallah hayırlısı olsun bakalım ilk sende güzel haberi alalım arkadan sibela birperi özge ve ben yetişiriz inşallah
yaw kızlar nedır bu adacayı muhabbettı nereye koyuyoruz nası koyuyoruz.içilmiyomu o.ne işe yarıyoo bi anlatıverın bana bakem.
ayy canım benim hamişlik belirtileri başlamış oh oh maşallah bak bu iyiye işaret derler mide bulantısı falan sağlıklı gebeliğin işareti derler inşallah bebişin kalp atışınıda duyacaksın :Saruboceq:dualarımız seninleopuyorumnanaktaniyiyim kızlar
sürekli uyku modundayım
miğde bulantılarım var hiç bişiy yiyemiyorum
hiç iştahım yok
tatlı şeylerden miğdem bulanıyo
sürekli tuzlu tuzlu zeytin yiyiyorum
yatıp kalktıkça sürekli dua ediyorum kıslar inşallah hayırlısıyle meleğimin kalp atışınıda duyabiliriz
ne olur dualarınızı aksik etmeyin
inanın sürekli sizler içinde tüm anne olmak isteyen kişiler içinde bol bol dua ediyorum
ayy canım benim hamişlik belirtileri başlamış oh oh maşallah bak bu iyiye işaret derler mide bulantısı falan sağlıklı gebeliğin işareti derler inşallah bebişin kalp atışınıda duyacaksın :Saruboceq:dualarımız seninleopuyorumnanaktan
iyiyim kızlar
sürekli uyku modundayım
hiç iştahım yok
yatıp kalktıkça sürekli dua ediyorum kıslar inşallah hayırlısıyle meleğimin kalp atışınıda duyabiliriz
inanın sürekli sizler içinde tüm anne olmak isteyen kişiler içinde bol bol dua ediyorum
iyiyim kızlar
sürekli uyku modundayım
hiç iştahım yok
kızlar yimemi yidim geldim daha dorusu yemeğe çalıştım of hiç iştahım yok ya canım hiçbişey çekmiyo :gitme:
harıkaaaa yoksamkı sendemı bi müjde verıcen bıze hadı hayırlısı ınsallah canım..herseyın hayırlısı.
adaçayı yağı diye satılıyo pericim küçük şişede bi pamuğa damlatıyosun biraz gece koyuyosun malum yerine sabaha kadar kalıyo benimki, iltihabı söküyomuş bu cnm ama hamileler için çok zararlı düşüğe neden oluyomuş
inşallah canım ya inşallahcanım benım kıyamam..bişeyler yemeye calıs ama.yemedende olmaz..
gönlünü ferah tut hayırlısıyla bu sefer hersey yolunda gıdecek canım .kucagına alıcaksın allahın izniyle...inşallah canım insallah saglıklı sıhhatlı
kıyamazlar sabinacım benim seninle ilgili içime çok güzel şeyler doğuyo inan allahım korusun bebeğini sağlıkla büyüsün içinde ve vakti gelince al kucağına hayırlı bi evlat olsun size çevresine ülkesine
canım mide bulantısı için tuzlu kraker ye patlamış mısır ye iyi geliyor hafifletir bulantıyıinşallah canım ya çok sağolun
darısı başınıza inşallah