- Konu Sahibi tugbamurat
- #5.721
ne oldu ayşeciğim...
yok bisey gülüm biran ev gözumun önune geldıde:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne oldu ayşeciğim...
nekadar kötü bişey dımı mısafır hakkında böle düşünmek ama işte çalısan bi insan olunca malasef kontrolunden cıkıyo bazı seyler...kendımı sucçluyorum neden böle dusunuyorum diye ama işte alıskanlık varya ondan kaynaklanıyo... neyse tek memnun ayrılsınlarda napalımartık.misafir sonucta
tabi ayşecim misafirinde ötesinde onlar senin eşinin ailesi nasılsa dönücekler ki kaldıklarına görede uzakta oturuyolar heralde
dünde dediğim gibi işin içinde çocuklar varsa ve geniş umursamaz ebeveynler evde öyle karmaşalar çok oluyo
gittiklerinde şöyle bi elden geçirirsin evini artık
hem demekki evinde rahat davrandıklarına göre yabancılıkta çekmiyolar ne güzel bu senin sayende tabi
evet canım düğün için geldıler..görumcem bergamadan kayınvalıdemlerde aydından.
elımden geldıgınce rahat olmalarını saglamaya calısıyorum tabı.sonuçta biz bir aıleyız.
ama ev çok kalabalıkkkkkkkkkk :roflol:
nekadar kötü bişey dımı mısafır hakkında böle düşünmek ama işte çalısan bi insan olunca malasef kontrolunden cıkıyo bazı seyler...kendımı sucçluyorum neden böle dusunuyorum diye ama işte alıskanlık varya ondan kaynaklanıyo... neyse tek memnun ayrılsınlarda napalımartık.misafir sonucta
GÜNAYDIN ARKADAŞLARRR
ayşecim yalnız değilsin hiç üzülme,benim eşim misafiri çok sever,bende severdim,evlenmeden öncee severdim,evet itiraf ediyorum,çok yakınım olmadıktan sonra eve kimsenin gelmesini istemiyorum(inşallah tanıdık arkadaşımız felan okumaz) çünkü evim hiçbirzaman tam anlamıyla temiz olmuyor,yer temiz olsa toz duruyor,ütüleri kaldırsam dolap dağılıyor,mutfağı toparlasam buzdolabı kirlenmiş oluyor,yetişemiyorum ne yapayım bu yüzden eve birilerinin gelip beni eleştirmesinden çok korkuyorum,utanıyorum,ne yapayım yapamıyorum yani yapacak zamanım yok,12 saat çalışıyorum eve gidince tek düşüncem banyo yapıp yatmak,eşim misafir gelecek dedimi valla cinnet geçiresim geliyor.
kaydirigubbakcemile3 heryer insan dolu desene
düğün ne zaman peki cnm varmı daha
slm kıslar nasılsınızzzzzzzz
GÜNAYDIN ARKADAŞLARRR
ayşecim yalnız değilsin hiç üzülme,benim eşim misafiri çok sever,bende severdim,evlenmeden öncee severdim,evet itiraf ediyorum,çok yakınım olmadıktan sonra eve kimsenin gelmesini istemiyorum(inşallah tanıdık arkadaşımız felan okumaz) çünkü evim hiçbirzaman tam anlamıyla temiz olmuyor,yer temiz olsa toz duruyor,ütüleri kaldırsam dolap dağılıyor,mutfağı toparlasam buzdolabı kirlenmiş oluyor,yetişemiyorum ne yapayım bu yüzden eve birilerinin gelip beni eleştirmesinden çok korkuyorum,utanıyorum,ne yapayım yapamıyorum yani yapacak zamanım yok,12 saat çalışıyorum eve gidince tek düşüncem banyo yapıp yatmak,eşim misafir gelecek dedimi valla cinnet geçiresim geliyor.
slm kıslar nasılsınızzzzzzzz
ay o çok ayrı bi mevzu ve benim resmen karın ağrım
aynen çünkü sibelcim evim toplu bile olsa herzaman tertemiz olamıyo
yani ben sürekli cam silemem fayans silemem elimde toz beziyle gezemem ya zaten kısıtlı vaktim çok değerli
hıı evde olsam zaten sıkıntıdan yaparım belki ara ara ama yine hergün uğraşamam ev işiyle sıkılıyorum ben ya yoruluyorum zaten
eve ani bi misafir gelicekse eşimle beraber arı gibi çalışıyoruz yarım saatte artık elden ne gelirse kaydirigubbakcemile3
nasılsınız canlar burası yine çok sıcak ve ay sonu geldi delirmek üzereyim ben hastalanacağım galiba yine stres bastı herşeye sinir oluyorum patlamaya hazır bomba gibiyim bu ay da bebk yok galiba ne zaman hastalancak olsam böyle sinir kat sayım artıyor herşeye sinir oluyorum iş yerinde birileriyle kava etmeden günü tamamlarsam oh diyeceğim çok moralim bozuk çoooook
yaa harikam biz bir itiraf ediyorum sayfasımı açsak rahatlarız valla kıh kıh kıh
yanlış anşılmak istemiyorum ben insanlarla sohbet etmeyi ve gülmeyi çok seviyorum ama bizim evde değil kaydirigubbakcemile3 şaka tabikide,(her şakanın altında gerçek payı vardır)benim canım ablam bazen gelir evi siler süpürür,çünkü biz ailecek hafta sonu görüşmezsek çok mutsuz ve eksik bir hafta geçiriyoruz,hafta sonum böylece bize kalıyor,ne yapayım hayat şartları beni bu hale getirdi,şartlar utansın.
bende iyi olmaya çalışıyorum işteiyiyiz sabinam sen nasılsın bakalım
kaç haftalık oldu şimdi senin mercimek cnım ya
idare edıyoruz işte canım..okumuşundur zaten. bizi boşver sen nasılsın...uyuyosun dımı bolbol ohhhhhh ....yarasın arkadasıma..miniş büyüsün güzel güzel...
canım benim banada hep öyle olur adetim yaklaştımı bomba gibi olurum, sen eniyisi sinirlendinmi yaz buraya dök içini böylece orda kavga etmezsin belenayım
boşver sibelim olduğu kadar valla, sanki vaktim varda ben yapmıyorum
temizlemek için alıyorum bazen birilerini iyi oluyo o zaman gelecek ay yine almayı düşünüorum ondan salladım iyice :))
selam kızlar ben aranıza dün katıldım.ama çok uzun zamandır takip ediyorum sizleri. kısace yaşadıklarımı bende paylaşayım sizinle 26 şubatta 7 haftalık bebişimi kaybettim (kürtajıda doktorum lokal anestezi ile yaptığı için hala bazen travmasını yaşıyorum ) bizde bu ay çalışmalara başladık inşallah hayırlısını diliyorum artık.sizde dua edin benim için :) herkese sevgiler
nasılsınız canlar burası yine çok sıcak ve ay sonu geldi delirmek üzereyim ben hastalanacağım galiba yine stres bastı herşeye sinir oluyorum patlamaya hazır bomba gibiyim bu ay da bebk yok galiba ne zaman hastalancak olsam böyle sinir kat sayım artıyor herşeye sinir oluyorum iş yerinde birileriyle kava etmeden günü tamamlarsam oh diyeceğim çok moralim bozuk çoooook