Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın kızlar dün siteye giremedim hiç hep hata verdi akşam evde denedim yine giremedim :1no2:
valla özledim hepinizi yaww

Kızlar size sinir olduğum bi olayı anlatmak istiyorum;
4 senelik evliyim 3 sene korunduk borcumuz vardı bitsin dedik. Son 1 sene bebk düşünmeye başladık ama etraf sıkboğaz etmesin diye kimseye söylemedik borcumuz var bitsin sonra düşünücez dedik. geçtiğimiz şubat ayında hamile kaldım ve sadece ailelerimize söyledik ve kimseye söylemeyin ne olur ne olmaz bi netleşsin kalp atışı duyulsun sonra söyleriz dedik ama kayınvalidem komşusuna söylemiş ondan ona derken yayılmış benim hamileliğim. Sonra nisan ayında düşük yaptım mol gebelik teşhisi kondu.Doktor 1 sene gebelik yasak dedi ara ara BHCG testi yaptırman lazım dedi bende ona uydum ve kontrollerim devam ediyor hala. Kayınvalideciğim benim bebek tedavisi gördüğümü sanıyor herhaldeki bana " olsun kızım benimde tedavi ile olmuştu olur olur" diyor sinir oluyorum. Oa defalarca tedavi görmediğimi sadece BHCG testi yaptırdığımı ilaç kullanmadığımı anlattım anlamıyor yada dediklerime güvenmiyor yalan söylüyorum sanıyor sanırım.Neyse ben kürtaj oldum hala herkez bana hayırlı olsun diyor açıklama yapmaktan bıktım.Bide "aaa neden dikkat etmedin kendine" diyolar daha da sinir oluyorum!! neyse bu hafta sonu eşimin akrabalarının düğününe gittik köye kayınvalidemde bizimle geldi. Eşimin dayısının kızı hamile imiş bana " hala korunuyomusunuz dedi" "evet" dedim o benim hamilelik düşük olaylarını bilmiyo bende söyleyip açıklama yapmamak için evet dedim. " aaa borcunuzun bitmesine nekadar var" dedi bende"1 sene " dedim. kayınvalidem demezmi "hamile kaldı düşük yaptı şimdi tedavi görüyo" diye.. ahhhhh ahhhh nasıl sinir oldum bilemezsin. gel de şimdi millete mol gebelik nedir onu anlat vs.. bide yalanımı nasıl toparlıcamı şaşırdım. " hee sen onu bimiyomusun ben düşük yaptım dedim mol gebelikmiş 1 sene bebek yasak tedavi yok ama" dedim. Çook sinir oldum yaaa bu kadın neden böyle yapıyo neden üzüyo beni neden yarama tuz basıyo şuan anlatırken bile ağlıyorum üzülüyorum tabiki.. çok patavatsız bi kayınvalidem var.. ben söyleme dedikçe söylüyo..

nurhayatçım inan kayınvalden senin bu kadar etkilendiğini düşünemiyodur bence o kendince oğlunu aklamak için sürekli bu konuya böyle yaklaşıyo olabilir, oğlunun değil gelinin tedavi gördüğünü düşünmek içini rahatlatıyo olabilir belki,
çok bencilce ve cahilce güzelim bence hiiiiç umursama hatta en yakın zamanda kayınvaldene bitti tedavim de madem onu tedavi omadığına inandıramıyosun bari bittiğine inansında kapatsın konuyu

harikam yok bu sabak nerde acaba ...

amanda arkadaşım merak etmiş beni
hiç korkma hayatım çekimden biz doğumu göze alıyoruz alt tarafı bi rahim çekimi bu,
hem sonunda için rahatlıcak öyle düşün

kızlar bugün bankaya giderken bir başım döndü tutunmasam gidiyordum arkadaşlar dalga geçiyor akşamdan kalma biz sana kaç kere dedik bu kadar içme diye ama inanın çok kötü oldum niye böyle oluyor anlamıyorum tahlil yaptırdım herşey normal çıkıyor kan değerlerim normal bir kaç aydır böyle sıcaktan herhalde bu arada biz çalışmaya hala devam ediyoruz hastalanmama iki gün kalaya kadar atışa devam :))))

belenaycım geçmiş olsun, sana o akşamda olmuştu öyle bence kulaklarını ve boynunu bi dr a göstermelisin kulak denge merkezi olduğundan arızanlamasıda dengeyi bozuyo tabi yada boyun düzleşmeside sebep oluyo baş dönmesine oda olabilir bi git göster bence güzelim

kızlar çok mutluyum kromozom sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür rabbime.....

alkisalkisalkis yupppi çok sevindim yasemin ya zaten aksi hiiç aklıma gelmemişti

selam kızlar kımse bugun yokmuş nerelerdesınız canlarım harıka da gelmemiş hiç canım harıkam nerdesin yaaww

geldim tuğbişim girebildim bugün neyseki yerimseniben

Son düzenleme:
günaydınlarrrr

yasemıncım çoksevındım canım...şükürler olsun...bak hersey yolunda...yaşadıkların sadece vaktı saatı gelmedıgı ıcın olan seyler...hepsını arkada bırakıyoruz artık...ve yenıden yola cıkıyorsun..herzaman herseyın hayırlısını dıleyelım arkadasımm..gözün aydın.

pericim tuğbacım iyiyim ben siz nasılsınız bakalımmm
bu hafta bana çok yavaş geçiyo nedense haftaya izin almayı düşünüyorum dinleneyim biraz diyorum

günaydınnnn kızlarr nasılsınızz harıkacım hoşgeldın canım ayşecim sen nasılsın canım.........

nolsun tugbacım yorgunum.aksam mısafırlerım geldı...cuma sabahına kadar bendeler. kayınvalıdeler ve görumcem ev curcuna.cocuklar falan.gece çok geç yattım şimdi ayılamıyorum.

pericim tuğbacım iyiyim ben siz nasılsınız bakalımmm
bu hafta bana çok yavaş geçiyo nedense haftaya izin almayı düşünüyorum dinleneyim biraz diyorum

valla en ıyısı nı yaparsın tatlım...iyi gelir şöle bı kendıne gelırsın..bu sıcaklarda insann hıçbısey yapası gelmıyor zaten

üfff kızlar ya benım yumurtalıklar calısmadı bu ay ya.hıcbısey yok akıntı falan.adetten sonra 14 gun gectı ama.tık yok.acaba degısırmı zamanı .hanı öleymıs ya.adet tarıhınden sonra 14 gun sayacakmıssın.

nolsun tugbacım yorgunum.aksam mısafırlerım geldı...cuma sabahına kadar bendeler. kayınvalıdeler ve görumcem ev curcuna.cocuklar falan.gece çok geç yattım şimdi ayılamıyorum.

böyle durumlarda en iyisi çalışmak pericim evde olsan çok yorulurdun gerçi hepberaber zaman geçirmek eğlenceli olabilir ama işin içinde küçük çocuk varsa bide o ev sahibi için acayip yorucu oluyor yani çocuğa sen bakmıyosun ama zaten yorucu olanda o oluyo her yaptığına müdahale edemiyosun ya ay bu bile yetiyo :)))

böyle durumlarda en iyisi çalışmak pericim evde olsan çok yorulurdun gerçi hepberaber zaman geçirmek eğlenceli olabilir ama işin içinde küçük çocuk varsa bide o ev sahibi için acayip yorucu oluyor yani çocuğa sen bakmıyosun ama zaten yorucu olanda o oluyo her yaptığına müdahale edemiyosun ya ay bu bile yetiyo :)))

ayyyy ayyyy kesınlıkle öle tam yarama parmak bastın...müdahale edemıyosunnnnnn.....sinir oluyosunnnnn...ya benım cocugum olsa naparım bılmıyorum ama başıbosta naparsa yapsındemem yaa.....

bide kayınvaledem de demesınmı koltukların uzerınde neden örtu vardıye.beyaz alırsan işte böle olurmus.napıyım dedım kollamassam olmuyo..yarın bırgun cocuk olunca görurlermıs.halıya mama sacılırmıs.koltuklara dökülürmusss...alla alaaaaaa dedımkı ozamanda ona göre önlemımı alırım...alsamda olurmusss.. ay laf yetıstıremedım sustum.
şimdi evdeler valla nolucak artık bılmıyorum

üfff kızlar ya benım yumurtalıklar calısmadı bu ay ya.hıcbısey yok akıntı falan.adetten sonra 14 gun gectı ama.tık yok.acaba degısırmı zamanı .hanı öleymıs ya.adet tarıhınden sonra 14 gun sayacakmıssın.

siz yine denemeye devam edin ayşecim hiç belli omaz bence

ayyyy ayyyy kesınlıkle öle tam yarama parmak bastın...müdahale edemıyosunnnnnn.....sinir oluyosunnnnn...ya benım cocugum olsa naparım bılmıyorum ama başıbosta naparsa yapsındemem yaa.....

bide kayınvaledem de demesınmı koltukların uzerınde neden örtu vardıye.beyaz alırsan işte böle olurmus.napıyım dedım kollamassam olmuyo..yarın bırgun cocuk olunca görurlermıs.halıya mama sacılırmıs.koltuklara dökülürmusss...alla alaaaaaa dedımkı ozamanda ona göre önlemımı alırım...alsamda olurmusss.. ay laf yetıstıremedım sustum.
şimdi evdeler valla nolucak artık bılmıyorum

e ozaman bütün alıverişlerimizi çocuklara göre yapalım allah allah kendi çocuğuna ona göre engel olmaya çalışırsın önlemini alırsın hele hele başkasının evine gittiğinde o önlemler iki katına çıkar dimi ama
onlar kendi çocuklarıyla ilgilensinler seninki sana kalmışş
büyük konuşmak istemiyorum ama zannediyorum ki ben biraz despot bi anne olurum yani çocuk anlayacak zamana geldiğinde anlatırım uzaktan izlemem heralde
hayır bide çocuğun yaptığı yanlışlara gülüyolar ya amanda naptı bak teyzesi :))) diye :))

siz yine denemeye devam edin ayşecim hiç belli omaz bence

e ozaman bütün alıverişlerimizi çocuklara göre yapalım allah allah kendi çocuğuna ona göre engel olmaya çalışırsın önlemini alırsın hele hele başkasının evine gittiğinde o önlemler iki katına çıkar dimi ama
onlar kendi çocuklarıyla ilgilensinler seninki sana kalmışş
büyük konuşmak istemiyorum ama zannediyorum ki ben biraz despot bi anne olurum yani çocuk anlayacak zamana geldiğinde anlatırım uzaktan izlemem heralde
hayır bide çocuğun yaptığı yanlışlara gülüyolar ya amanda naptı bak teyzesi :))) diye :))
çok doğru söluyosun guzelım.
bende öle olacagımı düşünüyorum.nerde nasıl davranacagını öğretırım.büyük konusmak ıstemem hiç bizaman ama biyere gıttıgınde bırakmıycan cocugun pesını .amannn abımın evııı amannn kardesımın evı anamın evı demıycen. kendı evınde bıle gereklı önlemlerı alıcan.

esterya nasıl acaba görusebıldınmı sen hiç harıka...bugündü dımı kürtajı..insallah iyi olur en kısa zamanda . allahım birdaha üzüntü yasatmasın hıcbırımıze

bencede pericim biz iyi anneler olucaz inşallah allah göstersin bize o günleri arkadaşım paylaşalım bunları o zamanda
esteryanın cmt günüymüş pericim dr öyle söylemiş

bencede pericim biz iyi anneler olucaz inşallah allah göstersin bize o günleri arkadaşım paylaşalım bunları o zamanda
esteryanın cmt günüymüş pericim dr öyle söylemiş

aa neden acaba..acaba bı umutmu varkıi bekletıyo doktoru..bi zararı olmaz heralde gercı doktorun bı bildiği var muhakkak.

günaydın arkadaşlar
hayırdır inşallah içimde bir kıpırtı var,güzel şeyler düşünüp güzel şeyler olsun istiyorum,
en yakın zamanda bebişim gelsin istiyorum,

ayşecim bende seninle aynı durumdayım 17-18 oldu hala yumurtlama belirtisi yok,akıntım çok az var o da adetimden sonra hep vardı zaten,adaçayı yağı koydum ara ara,acaba ondanmı bilmem akıntım adetimden sonra hiç ara vermeden devam etti,ama çok yoğun olmadı,yinede harikamın dediği gibi hiç belli olmaz''oyuna devam''

aa neden acaba..acaba bı umutmu varkıi bekletıyo doktoru..bi zararı olmaz heralde gercı doktorun bı bildiği var muhakkak.

inşallah umut vardır pericim benimde aklıma geldi o inşallah müjde verir bize

günaydın arkadaşlar
hayırdır inşallah içimde bir kıpırtı var,güzel şeyler düşünüp güzel şeyler olsun istiyorum,

ayşecim bende seninle aynı durumdayım 17-18 oldu hala yumurtlama belirtisi yok,akıntım çok az var o da adetimden sonra hep vardı zaten,adaçayı yağı koydum ara ara,acaba ondanmı bilmem akıntım adetimden sonra hiç ara vermeden devam etti,ama çok yoğun olmadı,yinede harikamın dediği gibi hiç belli olmaz''oyuna devam''

sibel sen çalışmalara başladıktan sonradamı koydun o adaçayı yağını sakın
aman benim bildiğim tehlikeli o
ben adetim biter bitmez koyuyodum 2 gün falan sonra bırakıyodum
bu ay hiç koymadım
ya hamileysen, yapma bi daha :oklava:

inşallah umut vardır pericim benimde aklıma geldi o inşallah müjde verir bize

sibel sen çalışmalara başladıktan sonradamı koydun o adaçayı yağını sakın
aman benim bildiğim tehlikeli o
ben adetim biter bitmez koyuyodum 2 gün falan sonra bırakıyodum
bu ay hiç koymadım
ya hamileysen, yapma bi daha :oklava:

yok yok gülüm benim,adetimin 5.günü başladım ancak 4-5 gün koydum,gerçektende faydası var sanırım adetten sonra hiç kuruluk yaşamadım akıntım devam etti,ama yumurtlama zamanı olan o yoğun akıntı olmadı işte o yüzden yumurtlamamı tesbit edemedim bir türlü neyse çokta kafama takmıcam,adet olursamda böğürtlen kökü çayına başlıcam,civanperçemi çayı da aldım sabah birini akşam birini içecem,fayda gören çokmuş.sosito

ah pericim ah aynı durumdayız bende bu ay hiç belirti olmadı yumurtlamayla ilgili ne akıntı ne ateş yükselmesi boşamı kürek salladık bilmiyorum ama hala çalışıyoruz inatlakaydirigubbakcemile3neyse artık önümüzdeki aylar yumurtlarız inşallah:kedi:

günaydın arkadaşlar

bu ay ne oldu bize böyle hepimiz birden belirtisiz bir ay yaşıyoruz aman sağlık olsun canım ya vardır hikmeti bakarsınız tutar-tatlicadiarzu-ben bu ay pek umutlu değilim açıkçası kısmet ya bizde önümüzdeki maçlara bakarız artık:emir_bebek:

bu arada enrikacım sen nasılsın opuyorumnanaktan
yasemin canım dünden beri çok sevinçliyim sanki kendi tahlilim gibi sevindim:sm_cool:artık umutlar yeşermeye başladıopuyorumnanaktan
tugbacım sen nasılsın opuyorumnanaktan
NURHAYATK canım düne göre daha iyisindir inşallah takma kafana böyle şeyleri boşveeeeeeeeer:sm_cool:
özgecim cello canım nasılsın bakimopuyorumnanaktan
esteryacım inşallah her şey gönlünce olur kürtajdan sonra yeni umutlar seni bekliyorum tatlımopuyorumnanaktan
sabina güzel hamiş nasılsın bakalım bebişimiz ne alemde annesi:emir_bebek:opuyorumnanaktan
hepinizi öpüyorum yanaktan yanaktanopuyorumnanaktan

Back