Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yazan benim tabiki harikam :) bilmiyorum canım...neyle mücadele etmen gerektiğini bilmemek kötü...tekrar deneyeceğiz diyor dr um...tabiki herşeyin normal çıkması süper ama peki sebep ne meleklerimi kaybetmemde...benim dedim o canım sebebini bulamamak...

haklısın hayatım ama dedim ya o risk her hamile için geçerli, sende hçbişeyle mücadle etmiceksin bu daha güzel değilmi
artık biliyosun herşey yolunda için daha rahat edicek bundan sonra
allahım e yakın zamanda kavuştursun seni sağlıkla bebeğine güzel arkadaşım benim

yasemıncım canım benım çook sevındım adına bak güzelim ben sana demiştim senın hiçbirşeyin çıkmayacak dıye rabbım inş. hayırlısıyla nasip edecek sana bebişini canım arkadaşım benim

yasemin canım benim niye moralini bozuyorsun sevinmen lazım o iki meleğinin kısmeti yokmuş öyle düşün ve bundan sonra güzel şeylwer olacağına inan canım benim ayrıca rahim filminde temiz çıkmış bu kadar acı duymanın sebebi ağrı eşeyinin düşük olması canım eee doğumda allah kolaylık versin sana artık seni bayıltır öyle göndeririz doğuma:))))

günaydın kıslarrrr

yasemıncım çok sevındım canım adına... nekadar güzel bak hiçbirsorun yok. neden pekı dıyosun kaybettım bebeklerımı? işte demekkı vaktı saatı degılmıs güzelim..hersey allahtan bılıyosun o ol dıyosa oluyor hersey.sonucta bebek sahıbı olabılıyomuyuz oluyoruz ozaman olana kadar denıycez...tabı yasadıklarımız acı seyler bi anne adayını yıpratan seyler ama sabır canım...allah sevdıgı kullarını sınarmıs.bakalım isyan edıyomu yoksa şükredıyomu. şimdi sende yenıden bi maratona baslayacaksın.. oyüzden herzaman olduğu gibi yine hayırlısını dıleyelım arkadasım. bu çok ama çok önemlı sonradan yanmamak ıcın canım...

ben işte idare ederım harıkacım sen nasılsın?

günümüz güzel geçsin inşallah.şöle neşeli kıpır kıpır

günaydın canlarım..bendende iyilik..iş yerindeyim kahvaltı yapıyorum...hepinizi çok seviyorum ben ya....süper hatunlarsınız.....:))

canlarım hepiniz okafar haklısınız ki ama elimizde değil bazı şeyler...haklısınız sevinmem lazım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı diye...dün canım yanarken ister istemez etkilendim ve daha çok üzüldüm...millet patır patır doğururken ve kıymetini bilemezken bizler neler yaşıyoruz diye geri hemen toparlandım ve rabbim çok şükür emrine bunların hepsi günahlarıma kefaret olacak bizler özel anneleriz dedim....allahım yardımcımız olsun hepimizin canlarım...hepinizi ayrı ayrı öpüyorum güzel yürekli arkadaşlarım benim...opuyorumnanaktan

ben işte idare ederım harıkacım sen nasılsın?

günümüz güzel geçsin inşallah.şöle neşeli kıpır kıpır

bende aynı ayşecim zaten hergün birbirinin aynı -tatlicadiarzu-

bu arada ev ahalisi nasıl ayşecim varmı bi sıkıntı yorulmuşsundur dün yine canım benim

canlarım hepiniz okafar haklısınız ki ama elimizde değil bazı şeyler...haklısınız sevinmem lazım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı diye...dün canım yanarken ister istemez etkilendim ve daha çok üzüldüm...millet patır patır doğururken ve kıymetini bilemezken bizler neler yaşıyoruz diye geri hemen toparlandım ve rabbim çok şükür emrine bunların hepsi günahlarıma kefaret olacak bizler özel anneleriz dedim....allahım yardımcımız olsun hepimizin canlarım...hepinizi ayrı ayrı öpüyorum güzel yürekli arkadaşlarım benim...opuyorumnanaktan

valla bende seni çok sevdim yaseminim iyiki tanıdım hepinizi hissettiklerin çok normal güzelim ama bu son üzüntü olacak bunu böyle YAZ AKLINAAAA Şeniz

ayşeciğim misafirler ne alemde vukuat var mı canım benim....

bi vukuat yokta düzenim bozuldu yasemıncım ya..herzaman derlı toplu duran evı tanımıyorum.bi tuhaf oldu ya.gözum alısmamıs ya karısıklıga dagınıklıga offff hertaraf hertarafta...kanepeler kaymıs halı kaymıs.ay sinirlerim bozuluyo yaa...bıraktım bende valla baş edemıyorum.düşünmemeye calısıyorum .yoksa surat edıcem olmayacak

bi vukuat yokta düzenim bozuldu yasemıncım ya..herzaman derlı toplu duran evı tanımıyorum.bi tuhaf oldu ya.gözum alısmamıs ya karısıklıga dagınıklıga offff hertaraf hertarafta...kanepeler kaymıs halı kaymıs.ay sinirlerim bozuluyo yaa...bıraktım bende valla baş edemıyorum.düşünmemeye calısıyorum .yoksa surat edıcem olmayacak

sıkma canını tatlım..onlar gidince halledersin...malesef öyle misafir gelince koyduğun yerinde durmaz düzenin bozulur bu tüm gelen misafirler için geçerli sana has değil canım...giderler inşallah tez vakitte...:Saruboceq::1hug:

gerçekten o görüntü bile youyo insanı ama sabret ayşecim herkes gidince eski düzenine dönersin nasılsa şimdilik kendini üzmemek için görme boşver :1hug:

bende dusuk yaptım 1 hafta once 3 ay yasakladı doktor ama 3 ay dolsun dolar dolmaz calısmalara baslıcam

geçmiş olsun inşallah 3 ay sonra sağlıkla hamile kalırsın a.s.

sıkma canını tatlım..onlar gidince halledersin...malesef öyle misafir gelince koyduğun yerinde durmaz düzenin bozulur bu tüm gelen misafirler için geçerli sana has değil canım...giderler inşallah tez vakitte...:Saruboceq::1hug:

nekadar kötü bişey dımı mısafır hakkında böle düşünmek ama işte çalısan bi insan olunca malasef kontrolunden cıkıyo bazı seyler...kendımı sucçluyorum neden böle dusunuyorum diye ama işte alıskanlık varya ondan kaynaklanıyo... neyse tek memnun ayrılsınlarda napalımartık.misafir sonucta

Back