Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

merhaba bende üç kez düşük yaptık birer yıl ara ile en son yaptığım düşükte 1 hafta hastanede kaldım
doktorum 3 ay korunsan yeterli dedi 3 ay sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi
geçmiş olsun canım 3 tane düşükten sonra genetik araştırma yapmadımı doktor düşüklerin sebebi neydi allah yardımcın olsun rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin amin

Kızlar size sinir olduğum bi olayı anlatmak istiyorum;
4 senelik evliyim 3 sene korunduk borcumuz vardı bitsin dedik. Son 1 sene bebk düşünmeye başladık ama etraf sıkboğaz etmesin diye kimseye söylemedik borcumuz var bitsin sonra düşünücez dedik. geçtiğimiz şubat ayında hamile kaldım ve sadece ailelerimize söyledik ve kimseye söylemeyin ne olur ne olmaz bi netleşsin kalp atışı duyulsun sonra söyleriz dedik ama kayınvalidem komşusuna söylemiş ondan ona derken yayılmış benim hamileliğim. Sonra nisan ayında düşük yaptım mol gebelik teşhisi kondu.Doktor 1 sene gebelik yasak dedi ara ara BHCG testi yaptırman lazım dedi bende ona uydum ve kontrollerim devam ediyor hala. Kayınvalideciğim benim bebek tedavisi gördüğümü sanıyor herhaldeki bana " olsun kızım benimde tedavi ile olmuştu olur olur" diyor sinir oluyorum. Oa defalarca tedavi görmediğimi sadece BHCG testi yaptırdığımı ilaç kullanmadığımı anlattım anlamıyor yada dediklerime güvenmiyor yalan söylüyorum sanıyor sanırım.Neyse ben kürtaj oldum hala herkez bana hayırlı olsun diyor açıklama yapmaktan bıktım.Bide "aaa neden dikkat etmedin kendine" diyolar daha da sinir oluyorum!! neyse bu hafta sonu eşimin akrabalarının düğününe gittik köye kayınvalidemde bizimle geldi. Eşimin dayısının kızı hamile imiş bana " hala korunuyomusunuz dedi" "evet" dedim o benim hamilelik düşük olaylarını bilmiyo bende söyleyip açıklama yapmamak için evet dedim. " aaa borcunuzun bitmesine nekadar var" dedi bende"1 sene " dedim. kayınvalidem demezmi "hamile kaldı düşük yaptı şimdi tedavi görüyo" diye.. ahhhhh ahhhh nasıl sinir oldum bilemezsin. gel de şimdi millete mol gebelik nedir onu anlat vs.. bide yalanımı nasıl toparlıcamı şaşırdım. " hee sen onu bimiyomusun ben düşük yaptım dedim mol gebelikmiş 1 sene bebek yasak tedavi yok ama" dedim. Çook sinir oldum yaaa bu kadın neden böyle yapıyo neden üzüyo beni neden yarama tuz basıyo şuan anlatırken bile ağlıyorum üzülüyorum tabiki.. çok patavatsız bi kayınvalidem var.. ben söyleme dedikçe söylüyo..
canım benim çokmu üzdüler seni en hassas olduğumuz konu bu neden insanlar anlayşlı davranmaz anlamıyorum bak canım inan hepimizin hayatında böyle şeyler oluyor sadece gül geç bunları biz isemedik allahtan geldi herkesin başına gelir bende düşük yaptığımda sanki çok acınacak bir haldeymişim gibi sözler bakışlar vah vah yazık gibi sözler insanı incitiyor ama ben hiç aldırmadım cevap bile vermedim herşey allahtan canım bırak konuşsun kayınvaliden bu senin yaşadığın normal şeyler yani normal derken herkesin başına gelebilecek şeyler aldırma ve kendini üzme bir gün allah nasip ederse bizlerinde bebişi olacak

selam kızlar..harikam canım benim merak etmişsin beni sağol arkadaşım.....sabah hastaneye gittik aşkımla kan verdim ve ilaç yazdırdım hsg için çarşamba 13.00 da çekilecek hsg...hayırlısı olsun bakalım...yarın işte olacağım...görüşürüz...
arkadaşım hayırlısı olsun ben çekildim rahim filmi beni çok korkuttular bende zırhımı giydim gittim:)) ama hiç korktuğum gibi değildi hatta çıkınca eşim beni perişan vaziyette beklerken ben gülerek çıktım içerden yasemincim hiç korkma inan çok az bir acı oluyor o kadar hani adet sancısı gibi oda sadece ilacı rahime verirken yapıyor ağrı ondan sonra hiç bişey yok:lepi:

kızlar tatılden geldık basladık calısmalara bakalım ne olacak adet 15 agustos az kaldı
hadi hayırlısı çalış çalış işleyen demir ışıldarkaydirigubbakcemile3

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. Geçen ocak ayında düşük yapmıştım. 8haftalıkken kaybettik. Şimdi 12 haftalık hamileyim. 3 ay sonra hamile kaldım anlıyacağınız.
Benim düşük maceram 2 hafta sürdü. İKi hafta kanamam oldu yani. Son 3 gün sancılarım vardı, ben böyle acı yaşamadım Allah da kimseye yaşatmasın. ben ailemden uzaktayım, kanamam olunca üzülmesinler diye söylemedik, kimseyle paylaşamamakta beni hayli yıprattı. 3 ay sonra tepemde beyaz saçlar gördüm bayağ çoktu. Bu bebek ilaç gibi geldi bana. Sağ sağlim kucağımızada alıcaz İnşallah. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
canım gözün aydın inşallah sağsalim kucağınada alırsın meleğini:Saruboceq:
günaydın canlarım...tubişim ve sibelim ....sağolun kızlar desteğiniz için...inşallah hayırlı bir sonuç alırız...tuğbacığım kromozom sonuçları buğün çıkacak öğleden sonra arayacağım...bu hafta son noktayı koyacağız araştırmaya...ben korkuyorum ama kızlar rahim filminden...
senin için dua ediyorum canım hayırlısı olur inşallah

canım korkma dicem ama,boşuna biliyorum,böyle şeylerdn bende çok korkuyorum,acaba anestezi gibi bişey yapmıyolarmıı.
kız korkacak bişey yok allah bebişini versin emi ben çektirdim inan hiç acımıyor azcık bişey eee o kadarda olsun artık dimi ya:jeyyar:

kızlar bugun günümüz var eşimin yengesıne gidecez ben bugun yokum evımı toplayım çıkıcaz hepiniz öpüldünüz..........
iyi eğlenceler arkadaşım oh şimdi börekler çörekler nasıl canım çekti bakcokacimcoook

harikam yok bu sabak nerde acaba ...
evet ya nerelerde bu kız harikaaa nerdesin canım inşallah iyisindiropuyorumnanaktan

kızlar bugün bankaya giderken bir başım döndü tutunmasam gidiyordum arkadaşlar dalga geçiyor akşamdan kalma biz sana kaç kere dedik bu kadar içme diye ama inanın çok kötü oldum niye böyle oluyor anlamıyorum tahlil yaptırdım herşey normal çıkıyor kan değerlerim normal bir kaç aydır böyle sıcaktan herhalde bu arada biz çalışmaya hala devam ediyoruz hastalanmama iki gün kalaya kadar atışa devam :))))

kızlar bugün bankaya giderken bir başım döndü tutunmasam gidiyordum arkadaşlar dalga geçiyor akşamdan kalma biz sana kaç kere dedik bu kadar içme diye ama inanın çok kötü oldum niye böyle oluyor anlamıyorum tahlil yaptırdım herşey normal çıkıyor kan değerlerim normal bir kaç aydır böyle sıcaktan herhalde bu arada biz çalışmaya hala devam ediyoruz hastalanmama iki gün kalaya kadar atışa devam :))))

geçmiş olsun canım..Sıcaklarda dışarı çıkmamaya gayret etmek gerek.

slm kızlar nasılsınız?
ezgi allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
yaseminciğim rahim filminden hiç korkma canım
sağ olsun en yakın arkadaşım benide öyle bi korkutmuştu ki her şeyim hazırdı gittim beni hazırladılar dr geldi beni masaya korkudan yatıramamışlardı ve bir ay sonraya ertelemişti doktorum
bir ay sonra gittiğimdede işlem 5-10 da sürdü hiç acı çekmedim..hatta dr çelik yeleğini çıkardı geçmiş olsun dedi ben şaşırdım bukadar mıydı bittimi diye sormuştum
sakın korkma canım hiç ağrım olmamıştı benim

Kızlar size sinir olduğum bi olayı anlatmak istiyorum;
4 senelik evliyim 3 sene korunduk borcumuz vardı bitsin dedik. Son 1 sene bebk düşünmeye başladık ama etraf sıkboğaz etmesin diye kimseye söylemedik borcumuz var bitsin sonra düşünücez dedik. geçtiğimiz şubat ayında hamile kaldım ve sadece ailelerimize söyledik ve kimseye söylemeyin ne olur ne olmaz bi netleşsin kalp atışı duyulsun sonra söyleriz dedik ama kayınvalidem komşusuna söylemiş ondan ona derken yayılmış benim hamileliğim. Sonra nisan ayında düşük yaptım mol gebelik teşhisi kondu.Doktor 1 sene gebelik yasak dedi ara ara BHCG testi yaptırman lazım dedi bende ona uydum ve kontrollerim devam ediyor hala. Kayınvalideciğim benim bebek tedavisi gördüğümü sanıyor herhaldeki bana " olsun kızım benimde tedavi ile olmuştu olur olur" diyor sinir oluyorum. Oa defalarca tedavi görmediğimi sadece BHCG testi yaptırdığımı ilaç kullanmadığımı anlattım anlamıyor yada dediklerime güvenmiyor yalan söylüyorum sanıyor sanırım.Neyse ben kürtaj oldum hala herkez bana hayırlı olsun diyor açıklama yapmaktan bıktım.Bide "aaa neden dikkat etmedin kendine" diyolar daha da sinir oluyorum!! neyse bu hafta sonu eşimin akrabalarının düğününe gittik köye kayınvalidemde bizimle geldi. Eşimin dayısının kızı hamile imiş bana " hala korunuyomusunuz dedi" "evet" dedim o benim hamilelik düşük olaylarını bilmiyo bende söyleyip açıklama yapmamak için evet dedim. " aaa borcunuzun bitmesine nekadar var" dedi bende"1 sene " dedim. kayınvalidem demezmi "hamile kaldı düşük yaptı şimdi tedavi görüyo" diye.. ahhhhh ahhhh nasıl sinir oldum bilemezsin. gel de şimdi millete mol gebelik nedir onu anlat vs.. bide yalanımı nasıl toparlıcamı şaşırdım. " hee sen onu bimiyomusun ben düşük yaptım dedim mol gebelikmiş 1 sene bebek yasak tedavi yok ama" dedim. Çook sinir oldum yaaa bu kadın neden böyle yapıyo neden üzüyo beni neden yarama tuz basıyo şuan anlatırken bile ağlıyorum üzülüyorum tabiki.. çok patavatsız bi kayınvalidem var.. ben söyleme dedikçe söylüyo..

canım benim nuroommm
hiç üzülme sen biraz cahillilkten kaynaklanıyor...
o seni kırabileceğini hiç hesaba katmamıştır eminim....

sabrinacım sen dr gittin mi gördün mü hiç bebişini

canım benim nuroommm
hiç üzülme sen biraz cahillilkten kaynaklanıyor...
o seni kırabileceğini hiç hesaba katmamıştır eminim....

sabrinacım sen dr gittin mi gördün mü hiç bebişini

gittim canım geçen hafta keseyi gördüm
2 hafta sonra hayırlısıyla kalp atışını da duyabiliriz inşallah
dualarınıza ihtiyacım var

canlarım sağolun desteğiniz için inşallah dediğiniz gibi geçer bunuda atlatırım...eşim aramış sabah fakülteyi 3 gibi arayın bekliyoruz sonuçları demişler...

kızlar çok mutluyum kromozom sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür rabbime.....
ohhh şükürler olsun allahım canım arkadaşım çok sevindim bundan sonrası çok kolay artık anladın sen oni:jeyyar:

benımde zamanım bıttı calısmalar suruyor dua edın kızlar saglıklı bır kızım olsunnnnnnnnnn hamıs oluyum
inşallah canım allahım yüzüne baksın yanlız kız oğlan deme hayırlısını dileopuyorumnanaktanama sağlıklı hayırlı olsun gönlünün muradı olsun inşallah:Saruboceq:

ohhh şükürler olsun allahım canım arkadaşım çok sevindim bundan sonrası çok kolay artık anladın sen oni:jeyyar:

inşallah canım allahım yüzüne baksın yanlız kız oğlan deme hayırlısını dileopuyorumnanaktanama sağlıklı hayırlı olsun gönlünün muradı olsun inşallah:Saruboceq:

canım belenayım çok teşekkür ederim ....inşallah kolay olur canım...

Back