- Konu Sahibi tugbamurat
- #5.581
evet özgecim yağ bezesi gibi ama çok küçük değil yani öyle büyükte değil rengi biraz daha açık acımıyo ama
fffffffff neden oldu acaba ya terden falan olabilirmi
adetin ne zaman senin? yakın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet özgecim yağ bezesi gibi ama çok küçük değil yani öyle büyükte değil rengi biraz daha açık acımıyo ama
fffffffff neden oldu acaba ya terden falan olabilirmi
yok kaşıntıda yok acıda yok sabinacım öyle rahatsız edici bişeyde değil dün farkettim
adetin ne zaman senin? yakın mı?
ne olabilir hiç bilemiyorum ki canım ya
sıcaklardandır belki inşallah geçer
tekrar geçmiş olsun tatlım
harıka bendede var onlardan meme ucunun etrafında sankı böle kabarcık kabarcıkdimi....uzun süredirde varrrrrrr ben hıc kafaya takmamıstım bak.yok kaşıntıda yok acıda yok sabinacım öyle rahatsız edici bişeyde değil dün farkettim
3 gün sonra falan ondan olabilirmiki
teşekkür ederim sabinacım geçer inşallah
harıka bendede var onlardan meme ucunun etrafında sankı böle kabarcık kabarcıkdimi....uzun süredirde varrrrrrr ben hıc kafaya takmamıstım bak.
canım ben baktım internetten hormonlar farklı çalışıyor ya adet öncesi ondan olabilirmiş ama eğer iri iriyse elbette ki bir dr göstermen gerekli ....
süt bezleri çalışmaya başlıyormuş o dönemde demek ki bu ay yağlı bir stün var :roflol:
pericim bugünde bitiyo neyseki az kaldı çıkmaya
6 da çıkıyorum ben canım sen kaçta çıkıyosun
ben senden 15 dakıka önce cıkıyorum şekercım.17:45 vallahı dakıkaları sayıyorum bugün gözum saatte..ayyy ayyy geçmek bılmedı. neyse az kaldı...
evet bugünde bitti sayılır güzelim
bende 6 da çıkıyorum ama 7 ye doğru evde oluyorum çok uzak işyeriyle ev :gitme:
merhaba bende üç kez düşük yaptık birer yıl ara ile en son yaptığım düşükte 1 hafta hastanede kaldım
doktorum 3 ay korunsan yeterli dedi 3 ay sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi
olsun bosver işyerınden cıktıktan sonra bı ferahlık gelıyo zaten hemen alkisalkisalkis