Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

3 gün sonra falan ondan olabilirmiki

teşekkür ederim sabinacım geçer inşallah

canım ben baktım internetten hormonlar farklı çalışıyor ya adet öncesi ondan olabilirmiş ama eğer iri iriyse elbette ki bir dr göstermen gerekli ....

süt bezleri çalışmaya başlıyormuş o dönemde demek ki bu ay yağlı bir stün var :roflol:

harıka bendede var onlardan meme ucunun etrafında sankı böle kabarcık kabarcıkdimi....uzun süredirde varrrrrrr ben hıc kafaya takmamıstım bak.

yok pericim kabarcık gibi değil içleri dolu tümsek tümsek ama çok büyük değil
aslında bende kafama takmadım ama bi an dün dikkatimi çekti ve mutlaka bi nedeni olmalı yoktu çünkü :uhm:

canım ben baktım internetten hormonlar farklı çalışıyor ya adet öncesi ondan olabilirmiş ama eğer iri iriyse elbette ki bir dr göstermen gerekli ....

süt bezleri çalışmaya başlıyormuş o dönemde demek ki bu ay yağlı bir stün var :roflol:

hehehe çok teşekkür ederim özgecim evet süt bezelerinden olabilir açıkçası bende öyle olmasını istiyorum
bende dün araştırdım görünce mantardan falan bahsetmişler onu okuyunca endişelendim biraz kaydirigubbakcemile3

merhaba bende üç kez düşük yaptık birer yıl ara ile en son yaptığım düşükte 1 hafta hastanede kaldım
doktorum 3 ay korunsan yeterli dedi 3 ay sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi

merhaba bende üç kez düşük yaptık birer yıl ara ile en son yaptığım düşükte 1 hafta hastanede kaldım
doktorum 3 ay korunsan yeterli dedi 3 ay sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi

çok geçmiş olsun ilknur allah tekrar yaşatmasın bunu hiçbirimize
son düşüğün ne zaman oldu yeni galiba

olsun bosver işyerınden cıktıktan sonra bı ferahlık gelıyo zaten hemen alkisalkisalkis

ayyynen pericim takıyorum serviste kulaklığımı hatta hoşuma bile gidiyo o yolculuk benim

hıımm evet galıba öleydı harıka... inşallah guzel haberler verır bıze...
esterya nasıl acaba...inşallah bu acılar artık son olsun..allah bıze yasatmasın birdaha böyle üzüntüler..

ilknurcum gecmıs olsun canım.. herhangı bır arastırma yapılıyomu pekı şuan..genelde söylenen hanı 3 düşükten sonra arastırılıyomus ya..

canlarım iyi aksamlarrrr mesai bitti bende bittim ..yarına allah kerım...ayy yarında böle sıkılmak ıstemıyorum artıkkkkkk .....

aynen valla bugün bende bittim yoruldum,nefes alamadım sanki,yaa sinir oluyorum artık,sizleride fazla göremedim,neyse zaten kimsecikler kalmamış,hadi size iyi akşamlar arkadaşlarım

Kızlar size sinir olduğum bi olayı anlatmak istiyorum;
4 senelik evliyim 3 sene korunduk borcumuz vardı bitsin dedik. Son 1 sene bebk düşünmeye başladık ama etraf sıkboğaz etmesin diye kimseye söylemedik borcumuz var bitsin sonra düşünücez dedik. geçtiğimiz şubat ayında hamile kaldım ve sadece ailelerimize söyledik ve kimseye söylemeyin ne olur ne olmaz bi netleşsin kalp atışı duyulsun sonra söyleriz dedik ama kayınvalidem komşusuna söylemiş ondan ona derken yayılmış benim hamileliğim. Sonra nisan ayında düşük yaptım mol gebelik teşhisi kondu.Doktor 1 sene gebelik yasak dedi ara ara BHCG testi yaptırman lazım dedi bende ona uydum ve kontrollerim devam ediyor hala. Kayınvalideciğim benim bebek tedavisi gördüğümü sanıyor herhaldeki bana " olsun kızım benimde tedavi ile olmuştu olur olur" diyor sinir oluyorum. Oa defalarca tedavi görmediğimi sadece BHCG testi yaptırdığımı ilaç kullanmadığımı anlattım anlamıyor yada dediklerime güvenmiyor yalan söylüyorum sanıyor sanırım.Neyse ben kürtaj oldum hala herkez bana hayırlı olsun diyor açıklama yapmaktan bıktım.Bide "aaa neden dikkat etmedin kendine" diyolar daha da sinir oluyorum!! neyse bu hafta sonu eşimin akrabalarının düğününe gittik köye kayınvalidemde bizimle geldi. Eşimin dayısının kızı hamile imiş bana " hala korunuyomusunuz dedi" "evet" dedim o benim hamilelik düşük olaylarını bilmiyo bende söyleyip açıklama yapmamak için evet dedim. " aaa borcunuzun bitmesine nekadar var" dedi bende"1 sene " dedim. kayınvalidem demezmi "hamile kaldı düşük yaptı şimdi tedavi görüyo" diye.. ahhhhh ahhhh nasıl sinir oldum bilemezsin. gel de şimdi millete mol gebelik nedir onu anlat vs.. bide yalanımı nasıl toparlıcamı şaşırdım. " hee sen onu bimiyomusun ben düşük yaptım dedim mol gebelikmiş 1 sene bebek yasak tedavi yok ama" dedim. Çook sinir oldum yaaa bu kadın neden böyle yapıyo neden üzüyo beni neden yarama tuz basıyo şuan anlatırken bile ağlıyorum üzülüyorum tabiki.. çok patavatsız bi kayınvalidem var.. ben söyleme dedikçe söylüyo..

selam kızlar..harikam canım benim merak etmişsin beni sağol arkadaşım.....sabah hastaneye gittik aşkımla kan verdim ve ilaç yazdırdım hsg için çarşamba 13.00 da çekilecek hsg...hayırlısı olsun bakalım...yarın işte olacağım...görüşürüz...

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. Geçen ocak ayında düşük yapmıştım. 8haftalıkken kaybettik. Şimdi 12 haftalık hamileyim. 3 ay sonra hamile kaldım anlıyacağınız.
Benim düşük maceram 2 hafta sürdü. ıKi hafta kanamam oldu yani. Son 3 gün sancılarım vardı, ben böyle acı yaşamadım Allah da kimseye yaşatmasın. ben ailemden uzaktayım, kanamam olunca üzülmesinler diye söylemedik, kimseyle paylaşamamakta beni hayli yıprattı. 3 ay sonra tepemde beyaz saçlar gördüm bayağ çoktu. Bu bebek ilaç gibi geldi bana. Sağ sağlim kucağımızada alıcaz ınşallah. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Back