Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

evet yasemincim 3 aydan önce tebrik kutlamalarının dışında kutlama yapmayalım arkadaşım bide öyle deneyelim
bu arada ilk adetinide oldun hıı artık geçmişe gömdün sayılır tatlım yeni bi maratona 4 -5 ay bişey kaldı oda şıp diye geçiyo zaten

harıkacım nasılsın canım ben senın resmıne bayıldım canım çook tatlısın tabı belenayda öyle hepimizinde buluşma imkanı olsa ne güzel olur dımı yaaaaa

arkadaşlar bende bugün 2 düşüğümü yaptım ve beni anlayabiliyosunuzdur çok kötüyüm:( çünkü doktora göre herşey normal kan testleri hormon testleri herşey normal ama bugün kanamam oldu:( ve bebegi kaybettik:( ilk düşükte baya testler yapıldı tokloplazma herşey temiz çıkmıştı şimdi farklı testlerin yapılcagını söledi benim kızdıgım madem böle bi durum var düük riski gibi tüm testler araştırmalar neden birden yapılmıyor tekrar aynı üzüntü yaşanıyor:( şuan okadar üzgünümkü anlatamam acaba bu düşüğün nedeni ne olabilir doktor ikinide kromozonbozukluguna bagladı ama kromozonlarımıza nie bakmadı madem bozuk:(

canım benim çook geçmiş olsun rabbım birdaha böyle acı yaşatmasın kolay degıl senı çok iyi anlıyoruz evet canım hiçbirşeyın olmadan da düşügün olabılıyormuş yanı sebebsiz rabbıme duadan başka yapacagımız hiç bişey yok rabbım veriyo rabbım alıyo allahım hiçbirimize yaşatmasın birdaha böyle acılar amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

koçişimi yolladım terlemiştim sonrada duş aldım dahada uyku tutmadı geldım buraya böyle işte hem pek ben sabah öyle geç kalkmam en geç 9 buçuk böyle işte canım .........

ay nasıl özendim şimdi sana canım biliyomusun şimdi senin evinde derli topludur herşey yerli yerinde birazdan kendine bi kahvaltı hazırlarsın mis gibi benim içinde iç çayını tv karşısında
tuğbişim senin bi çocuğun vardı dimi yanlışmı hatırlıyorum

ay nasıl özendim şimdi sana canım biliyomusun şimdi senin evinde derli topludur herşey yerli yerinde birazdan kendine bi kahvaltı hazırlarsın mis gibi benim içinde iç çayını tv karşısında
tuğbişim senin bi çocuğun vardı dimi yanlışmı hatırlıyorum

evet canım 1 oglum var oda uyuyo oglum kalkınca yaparız kahvaltıyı 9 buçuk gibi tv pek seyretmıyorum sizlerle olmak daha çok hoşuma gidiyor canım benım.........

kıslarrr günaydın hepinize hayırlı cumalarrrr olsun insallah.

nasılsınız bakalım ?

aa tugbaaa senın oğlunmu vardııı ne guzel yaa allah bagıslasın canım benım.. bide kız geldımı peşinden degme keyfıne dimi ama.

evet valla kızlar biz en ıyısı kutlama falan yapmayalım öle cok sevınmeyelım....bi 3 -4 ay bıtsın sonra valla sevıncımız kursagımızda kalıyo.

ben kimlerı gördummmm sabınayı harıkayı belenayı bukadar

GUnaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

iyiyim ben merak etmeyin kurtaj olmam lazım ama hem izin hem para durumunu ayarlamam lazım once..

hersey Allahtan o ne derse o olur arkadaslar o nedenle fazlaca uzulup aglayıp isyan ediyor gibi olmak istemedim, bundan sonrası icin guclu olmak zorundayım

amaaaan yirim onu ben ne tatlıdır kimbilir Şeniz
ayy tuğbacım hayırlısıyla bide güzelmi güzel bi kızın olursa ne güzel olur delikafadulden
(tamam biliyorum önemli olan sağlıklı olması :kedi: )

saol teyzesi evet canım benım için önemlı olan saglıklı ve hayırlı olması kız erkek hiç farketmez rabbım hayırlısyla nasip etsın saglıklı sorunsuz ve hayırlı bi hamılelık geçirimde kız erkek farketmez canım inş. rabbım hepimizin gönlünde yatan hayırlı muratlarımızı kabul eder amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

sabinam canım allah insallah tamamını erdırsın guzelım hayırlısı ıle...kendıne cok dıkkat et yemene ıcmene oturmana kalkmana ılk 3 ay mümkünse katıyyen zorlama kendını...işi gücü bosver hayatım.

kıslarrr günaydın hepinize hayırlı cumalarrrr olsun insallah.

nasılsınız bakalım ?

aa tugbaaa senın oğlunmu vardııı ne guzel yaa allah bagıslasın canım benım.. bide kız geldımı peşinden degme keyfıne dimi ama.

evet valla kızlar biz en ıyısı kutlama falan yapmayalım öle cok sevınmeyelım....bi 3 -4 ay bıtsın sonra valla sevıncımız kursagımızda kalıyo.

ben kimlerı gördummmm sabınayı harıkayı belenayı bukadar
evet canım saol teyzesı allah razı olsun canım rabbımden hayırlısı olsun inş. ..............

GUnaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

iyiyim ben merak etmeyin kurtaj olmam lazım ama hem izin hem para durumunu ayarlamam lazım once..

hersey Allahtan o ne derse o olur arkadaslar o nedenle fazlaca uzulup aglayıp isyan ediyor gibi olmak istemedim, bundan sonrası icin guclu olmak zorundayım

esteryam canım iyi olmana sevındım iyi canım sen iyi olkı yenı bebişlere yelken acasın inş. bu acın son olur bıtanem evet allah ne derse o oluyor sakın isyan etmede canım rabbım yar ve yardımcın olsun............

Back