Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

esteryam yasemin çok güzel bi konuya değinmiş allah oğlunu sana bağışlasın
bu seferde olmadı ama bu demek değilki herşey bitti, bikaç ay sonra tekrar başlıcaksın ve bu sefer aceleci olmucaksın herkonuda test yapmakta kan vermekte dr a gitmekte herşeyi akışına bırakıp zamanına saklıcaksın tamammı
bak bi göreyim acele davrandığını kızcam sana o zaman
çok seviyorum seni güzel gözlü arkadaşım benim

kızlar size bişey hatırlatıcam esteryanın hamilelik haberini aldığımız dönem yasemindende acı haberi alıp kahrolmuştuk
şimdide sabinayla havalara uçtuğumuz dönemde esteryanın acısıyla mahfolduk
ne tuhaf dimi

offf esteryacımmm allahım hep güldürsün yüzünü arkadaşım bu yaşadığın son acı olsun
bu sabrını allah sağlıklı bi bebekle mükafatlandırsın

esteryacım inan çok üzüldüm ama ne desem faydasız Allah güç kuvvet sağlık sıhhat versin sana.Herşey zamanla olur inşallah.

canlarım

enrikam sibelam birperim yaseminim sabinam belenayım cok ama cok sagolun

birinin ismini atladıysam allak bullaklıgıma verin

sizler olmasaydınız napardım bilmem...

ben ne diyeceğimi bilmiyorum şu anda gerçekten çok kötüyüm işyerindeyim ve ağlıyorum esteryam kusuruma bakma moralini bozmak için yazmıyorum ama inanın gerçekten çok kötü oldum mafoldumbenniye böyle oluyor anlamadım sakin olmaya çalışıyorum esteryam inan çok dua ettim meleklerin için yaseminden sonra sen bizim umudumuz olacaktın ama herşeyde bir hayır vardır allahım bunu nasip ettiyse mutlaka bir sebebi vardır ya arkadaşlar bizim gibi olupta hiç doğum yapan yokmu ya ben rastlamadımmafoldumben
allahım gönlümüzdeki hayır eyle hayırları gönlümü razı eyle
ESTERYACIM GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM BİR DAHA BU ACIYI YAŞATMASIN SENİ SEVİYORUZ BUNUNDA ÜSTESİNDEN GELİRİZ CANIM

ben ne diyeceğimi bilmiyorum şu anda gerçekten çok kötüyüm işyerindeyim ve ağlıyorum esteryam kusuruma bakma moralini bozmak için yazmıyorum ama inanın gerçekten çok kötü oldum mafoldumbenniye böyle oluyor anlamadım sakin olmaya çalışıyorum esteryam inan çok dua ettim meleklerin için yaseminden sonra sen bizim umudumuz olacaktın ama herşeyde bir hayır vardır allahım bunu nasip ettiyse mutlaka bir sebebi vardır ya arkadaşlar bizim gibi olupta hiç doğum yapan yokmu ya ben rastlamadımmafoldumben
allahım gönlümüzdeki hayır eyle hayırları gönlümü razı eyle
ESTERYACIM GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM BİR DAHA BU ACIYI YAŞATMASIN SENİ SEVİYORUZ BUNUNDA ÜSTESİNDEN GELİRİZ CANIM
var canım olmazmııı çok kişi var hemde ...diğer topıklerde görebılırsın ve bırde sana en yakın örnek olarak kayınvalıdemı verebılırım ilk bebegını kaybedıyor aynı bizim gibi ve hemen ardından hamıle kalıp eşımı dunyaya getırıyor....

ben bu ay kendimde hiç belirti aramamaya karar verdim adetim2 gün geçmedende test yapmıcam eğer idrarda çıkarsa kan vermicem ve 7. haftada dr a kontrole gidicem
hoş ben kan vermek dışında önceki hamileliğimde aynen böyle yapmıştım ama sonunun hüsran olmasına engel olamadım
fffffffffffffffffff ne bileyim işte pericim elimizden bitek dua etmek geliyo sanırım

ben bu ay kendimde hiç belirti aramamaya karar verdim adetim2 gün geçmedende test yapmıcam eğer idrarda çıkarsa kan vermicem ve 7. haftada dr a kontrole gidicem
hoş ben kan vermek dışında önceki hamileliğimde aynen böyle yapmıştım ama sonunun hüsran olmasına engel olamadım
fffffffffffffffffff ne bileyim işte pericim elimizden bitek dua etmek geliyo sanırım

evet kesınlıkle canım dua edıcez çok takıntı yapmıycaz...olursa eğer başımızla beraber zaten.acele etmıycez..evham yapmıycaz.akşına bırakmak en guzelı sanırım herseyı

birperi inşallah dediğin gibi olur canım ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım ve gelecekten ne beklediğimi bilmiyorum açıkçası korkuyorum fazlamı üstüne düşüyoruz acaba bende enrika gibi düşünüyorum hamile kalırsam fazla incelemiyeceğim annem kız kardeşime hamileyken 3 ay beklemişti doktora gitmekiçin nedenini soranlara alttan muayene ediyorlar 3 ayım dolsun sorun yoksa doktorada gitmeye gerek yok demişti fazla üstüne düşmedi ve şimdi kız kardeşim güzel bir genç kız oldu off kafam karıştı ya ne bileyim işte herşey geliyor aklıma

belenaycım var tatlım ya bi sürü böyle 1 kere yada 2 kere yaşamış bunu ama sonra kavuşmuş bebeğine hemde kürtajdan 1 ay sonra hamile kalanları bile duydum ben sağlıkla doğurmuş çocuğunu

kızlar yaşımda ilerliyor oda korkutuyor beni 34 yaşındayım daha ne kadar vaktim var bilmiyorum ama ne desem boş tabi herşey Allahın takdiri

güzelim sen ne yaşından söz ediyosun adet olduğun sürece potansiyel bir annesindir
hem 34 falan ne ki ya millet 44 ünde doğuruyo
aaaaa valla kızdırıyonuz beni hee
bak sabinayada kızmıştım bigün böyle gerçi ona dahada söylenmiştim, korkudan hemen hamile kaldı
şimdide sana kızayım biraz belenaycım gelecak ayda sen ver bize müjdeyi inşallah

güzelim sen ne yaşından söz ediyosun adet olduğun sürece potansiyel bir annesindir
hem 34 falan ne ki ya millet 44 ünde doğuruyo
aaaaa valla kızdırıyonuz beni hee
bak sabinayada kızmıştım bigün böyle gerçi ona dahada söylenmiştim, korkudan hemen hamile kaldı
şimdide sana kızayım biraz belenaycım gelecak ayda sen ver bize müjdeyi inşallah
canımsın ya inşallah hepimiz bu güzel haberi verelim ne bileyim esteryaya çok üzüldüm ya birden moralim bozuldu tamam kızma toparlanıyorum tabi ya dünyanın sonu değil ya allah nasip ederse bizde hamiş olucaz ve bebeklerimizi hayırla ve sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

bende 36 yım bende korkuyorum..

ama bir arkadasım 44 yasında tedavi ile hamile kaldı ve su anda 32 haftalık ikizlerine hamile..

kader kısmet kızlar ya.. Allah ol demedikçe hicbirsey olmuyor

Back