Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

GUnaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

iyiyim ben merak etmeyin kurtaj olmam lazım ama hem izin hem para durumunu ayarlamam lazım once..

hersey Allahtan o ne derse o olur arkadaslar o nedenle fazlaca uzulup aglayıp isyan ediyor gibi olmak istemedim, bundan sonrası icin guclu olmak zorundayım

herseyın hayırlısı tabı esterya.çok güzel düşünmüşsun bak..çok isyan etmek iyi degıl tabı..hersey allahtan.bı bıldıgı var mutlaka canım benım...iyi olmana sevındım .

GUnaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

iyiyim ben merak etmeyin kurtaj olmam lazım ama hem izin hem para durumunu ayarlamam lazım once..

hersey Allahtan o ne derse o olur arkadaslar o nedenle fazlaca uzulup aglayıp isyan ediyor gibi olmak istemedim, bundan sonrası icin guclu olmak zorundayım

bravo benim metanetli arkadaşım allahım bunun karşılığını en yakın zamanda versin sana

tatlım kürtajı ssk yla anlaşmalı özel bi hastanede yaptırsan hem daha uyguna gelir bide rapor alırsın dinlenirsin biraz

cuma.gif

HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR

günaydın canlarım nasılsınız
esterya canım çok güzel düşünüyorsun olması gerekende bu imtihan dünyasındayız inşallah ahirette 3 tane şefaatçin var bu bile rahatlamaya yeter canım
enrikam canım nasılsın sıkıntın geçtimi kimsenin moralini bozmasına izin verme amaaan hayat kısa yaşamın tadını çıkarmak lazım
yasemin sen nasılsın canım
birperi topiğin neşe kaynağı sen nasılsın bakalım canım benim
tugbacım canım benim sen nasılsın demek bir tane oğlun var allah bağışlasın canım öper teyzesi delikanlıyı:))
sibela canım sen nasılsın patronlarla aran ne alemde yaşasın elemanlar :)))patronlara merhamet versin allahım inşallah
sabina güzel hamişimiz sen nasılsın bakalım bebişimize allahtan sağlık sıhhat diliyorum annesinede tabi
özgecim sen nasılsın canım inşallah bu ay güzel haberlerini alırız
NURHAYATK yine yoksun ortalarda nerdesin bakim sen:))
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin geçmiş olsun allahım bir daha böyle acı yaşatmasın inşallah

eee beni sorarsanız ben bugün nedenini bilmediğim bir huzur ve sevinçle güne başladım ama hala uykum var bunu aşamadım olsun sonuçta nefes alıyorum ya uykumun gelmesi bile güzel değilmi kıslar

Son düzenleme:
amin heradacım daha çok yeniymiş gerçekten
umarım bi dahaki hamileliğin sağlıkla gelişir ve sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
bende şubat ayında kürtaj oldum 3 ay korundum ve şimdi hamile kalmaya uğraşıyorum :)
sana ne kadar verdi dr korunma süresi olarak

Günaydın canım. 3 ay korunacağız biz de. Allah yardımcın olsun, umarım hiç bekletmeden bebeğin tekrar gelir sana.

GÜNAYDINNN ARKADAŞLAR,
ben sabah erkenden girdim ama,sabah yoğunlu işte bir türlü dönemedim,ama ben ara ara gelip bi okuyup geri işime dönüyorum,sizler olmadan yapamıyorum ne yapayım,bağımlılık yaptınız valla.
Belenayım iyiyim ben çok şükür,bu aralar patronla hırlaşmamız olmadı aman nazar değimesin,zaten çalışma hayatı beni yeterince yordu bide patronum bana ezziyet edince hayatımdan beziyorum yaa.

Harikam sen nasılsın canım,ne durumdasın???

Esteryam sende biran evvel kürtajını yaptır canım benim yaa,zaman kaybetme en azından,sonra bir bakmışsın çalışmalar yeniden başlamış,burda yine belirtilerden bahsediyoruz.

Benim biliyosunuz göğüslerimde ve ucunda ağrı oldu,bi dengesizlik yaşadım,o yüzden bilmiyorum yumurtlama olurmu olmazmı,ama tabi işimi şansa bırakmıyorum,çalışmalar tam gaz başladı(heh heh heh)

Bu arada yeni gelen arkadaşlarım Herada ve Tubişe öncelikle geçmiş olsun diyorum,sonrada hoş geldiniz diyorum,buraya geleni boş göndermiyoruz,mutlaka hamile kalacaklar merak etmesinler.

esterya canım çok güzel düşünüyorsun olması gerekende bu imtihan dünyasındayız inşallah ahirette 3 tane şefaatçin var bu bile rahatlamaya yeter canım
enrikam canım nasılsın sıkıntın geçtimi kimsenin moralini bozmasına izin verme amaaan hayat kısa yaşamın tadını çıkarmak lazım
tugbacım canım benim sen nasılsın demek bir tane oğlun var allah bağışlasın canım öper teyzesi delikanlıyı:))
sibela canım sen nasılsın patronlarla aran ne alemde yaşasın elemanlar :)))patronlara merhamet versin allahım inşallah
sabina güzel hamişimiz sen nasılsın bakalım bebişimize allahtan sağlık sıhhat diliyorum annesinede tabi
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin geçmiş olsun allahım bir daha böyle acı yaşatmasın inşallah

eee beni sorarsanız ben bugün nedenini bilmediğim bir huzur ve sevinçle güne başladım ama hala uykum var bunu aşamadım olsun sonuçta nefes alıyorum ya uykumun gelmesi bile güzel değilmi kıslar

belenaycım bu sevincin daim olsun benimde içime neşe saçtın canım :1hug:
bende düne göre daha iyiyim esteryanın iyi olduğunu öğrendikten sonra dahada iyi oldum a.s
bide yaseminin sonuçları iyi çıktımı tamam inşallah :dance:

Günaydın canım. 3 ay korunacağız biz de. Allah yardımcın olsun, umarım hiç bekletmeden bebeğin tekrar gelir sana.

amin heradacım inşallah
seninde 3 ayın şıp diye geçicek bak gör bi bakmışsın başlamışsınız denemelere yerimseniben

burdayım canımcım :) bugün çorluya düğüne gidiyom ondan biraz telaşım var. hazırlanıp çıkıcam birazdan.
Sen nasılsın?

bende iyiyim sibel kuşum bugün cuma biliyosun en sevdiğim 3, gün ilk iki sırada cmt ve pazar var delikafadulden

bence senin göğüslerindeki ağrının bi sebebi yoktu tatlım yumurtlamanı falan etkilemez bence
benim bi aralar sürekli ağrıyodu göğsüm gittim dr a baktılar falan ultrasonla hiçbişey yok dr bana o zaman kafana takma demişti var olan bişey ağrır :bbo: sizin göğüsleriniz var ve ağrıyo geçicek demişti kaydirigubbakcemile3
hem benim durumum daha fena biliyomusun ben tam göğüs uçlarımdan gıdık alıyorum ayyy nasııı fena bişey bebek nasıl beslicem bilmiyorum :a015:

Sibela, Enkira, sağolun arkadaşlar moral verici sözleriniz için. ınşallah tez zamanda güzel, sağlıklı ve tamamına eren hamilelik haberleriyle şenlenir burası.

bende iyiyim sibel kuşum bugün cuma biliyosun en sevdiğim 3, gün ilk iki sırada cmt ve pazar var delikafadulden

bence senin göğüslerindeki ağrının bi sebebi yoktu tatlım yumurtlamanı falan etkilemez bence
benim bi aralar sürekli ağrıyodu göğsüm gittim dr a baktılar falan ultrasonla hiçbişey yok dr bana o zaman kafana takma demişti var olan bişey ağrır :bbo: sizin göğüsleriniz var ve ağrıyo geçicek demişti kaydirigubbakcemile3
hem benim durumum daha fena biliyomusun ben tam göğüs uçlarımdan gıdık alıyorum ayyy nasııı fena bişey bebek nasıl beslicem bilmiyorum :a015:
[/QUOTE

harikacım cumartesi çalışıyorum ama cuma günlerini bende çok severim,okuldan kalma bir sevgi sanırım.

inşallah senin dediğin gibidir,bu ay normal ve bol bol yumurtlarım inşallah,

senin ne durumda yumurtlamanı tesbit edebildinmi,bu ay sanki bu konulardan hiç bahsetmedin gibi geldi,

göğüs uçlarından gıdık alman çok güzel bence bebiş emzirirken bol bol kahkaha atarsın,bebişinde sana bakar o da güler,böylece cümbüşle emzirirsin bebişini inşallah.

Sibela, Enkira, sağolun arkadaşlar moral verici sözleriniz için. İnşallah tez zamanda güzel, sağlıklı ve tamamına eren hamilelik haberleriyle şenlenir burası.

amiiiin heradacım hepimizden gelsin o güzel haberler

harikacım cumartesi çalışıyorum ama cuma günlerini bende çok severim,okuldan kalma bir sevgi sanırım.

inşallah senin dediğin gibidir,bu ay normal ve bol bol yumurtlarım inşallah,

senin ne durumda yumurtlamanı tesbit edebildinmi,bu ay sanki bu konulardan hiç bahsetmedin gibi geldi,

göğüs uçlarından gıdık alman çok güzel bence bebiş emzirirken bol bol kahkaha atarsın,bebişinde sana bakar o da güler,böylece cümbüşle emzirirsin bebişini inşallah.

hehehe öyle olcak gerçekten sibelcim ay bak şimdi bi hayal ettim hoşuma gitti çok

benim bu ay akıntım oldu gibi geldi bana ama o yumurtlama akıntısıysa süper bide dr a gitmiştim ya ben bu ay o şişlik için o enfeksiyondan kaynaklı akıntın var demişti ve fitil vermişti ama ben almadım o fitili ya hamileysem diye bakalım haftaya görcez eğer adet olursam kullanırım belki fitili

[

hehehe öyle olcak gerçekten sibelcim ay bak şimdi bi hayal ettim hoşuma gitti çok

benim bu ay akıntım oldu gibi geldi bana ama o yumurtlama akıntısıysa süper bide dr a gitmiştim ya ben bu ay o şişlik için o enfeksiyondan kaynaklı akıntın var demişti ve fitil vermişti ama ben almadım o fitili ya hamileysem diye bakalım haftaya görcez eğer adet olursam kullanırım belki fitili
[/QUOTE]

ee bide yumurtana baktırsaydın yaa harikacım,sana en azından tahmini zamanı söylerdi,neyse artık boşver,hayırlı olacaksa olsun inşallah,

tünaydın kızlar
hayırlı cumalar herkese
nasılsınız?
kızlar benim başım çok ağrıyor
başımın sol tarafı gözümle birlikte çıkacak sanki yerinden
daha yeni kalktım hiç iştahım da yok ya canım hiç bişiy istemiyor
şimdi mecburen bişiyler atıştırıp yatıcam kızlar ara ara uğrarım yine öpüyorum sizi

tünaydın kızlar
hayırlı cumalar herkese
nasılsınız?
kızlar benim başım çok ağrıyor
başımın sol tarafı gözümle birlikte çıkacak sanki yerinden
daha yeni kalktım hiç iştahım da yok ya canım hiç bişiy istemiyor
şimdi mecburen bişiyler atıştırıp yatıcam kızlar ara ara uğrarım yine öpüyorum sizi

amanda aman bizim tazecik hamilemizin başı ağrımış, şimdi sen ilaç ta alamazsın,bencede bişeyler ye ve yat,bol bol dinlen sabinacım.

sibelcim internette söylüyo tahmini yumurtlamayı
valla dr a sormak hiç aklıma gelmedi bak
az kaldı ama ay sonu görcez :)
[/Q

evet harikacım internette bakabiliyosun ,ama maalesef adeti düzenli olanlar için,benim çok düzensiz o yüzden ben akıntımdan anlamaya çalışıyorum.

Back