Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Selam Arkadaşlar,

Esterya'cım, ne desem boş biliyorum. Allah sabır versin arkadaşım. Şunun şurası birkaç hafta önce hamilelik haberlerimizi paylaşıyorduk seninle. Kendimizi avutmaktan, bu acıyı tez zamanda atlatmak ve yola devam etmekten başka çare yok. Veren de Allah, alan da. ınşallah tez zamanda sağlıklı hamilelik haberleri veririz hep beraber. Allah yardımcımız olsun.

kesinlikle esteryacım olmucağı varsa zaten 23 te olsak olmaz öyle değilmi
yani 30 lu yaşlar çok erken daha millet artık 30 undan önce evlenmiyo ve bikaç yılda bebek yapmıyo

mesela benim görümcem 33 yaşında ve yeni yeni düşünmeye başladı bebeği ki ilk evlendiği zaman hamile kalmış ama istemediği için aldırmış malesef

heradacım bogazım dugum dugum

Ah canım ya, bilmez miyim? Benim de çok yeni kaybım henüz ama pes etmemekten başka çaremiz var mı? Ne kadar çabuk toplarsak o kadar iyi. Keşke elimizden gelen birşey olsaydı. Allah bundan sonrası için güzel şeyler yazmış olsun bizler için. İnşallah güzel Rabbim sabrını da verecek bizlere. Çok öpüyorum seni.

ben geldim kızlar ama kötü haber üzerine geldim sanırım
esteryan ne desem bilmiyorum canım arkadaşım allah güç kuvvet sabır dayanma gücü versin canım sana üzülme desemde boş biliyorum ama herşey allahtan canım hayırlısı buymuş demek ki

bana gelince kızlar dr ye gittim muane olmadan önce ilk kan verdim sonucum 5072 çıktı dr gayet iyi dedi
usg ye aldı baktı allahıma binlerce kez şükürler olsun ki keseyide gördümmmmm
şimdi sıra kalp atışında inşallah kalp atışınıda duyarız meleğimin
dua edin canlarım benim olur mu
öpüyorum sizi şimdi yemek yiyeceğim karnım acıktı

esteryan ne desem bilmiyorum canım arkadaşım allah güç kuvvet sabır dayanma gücü versin canım sana üzülme desemde boş biliyorum ama herşey allahtan canım hayırlısı buymuş demek ki

bana gelince kızlar dr ye gittim muane olmadan önce ilk kan verdim sonucum 5072 çıktı dr gayet iyi dedi

Maşallah arkadaşım. Ne güzel bir haber bu böyle. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Dualarım seninle.

genetik arastırma yapalım dedi

cunku daha oncede bi gelismeyen gebelik var dedi...

ama kızlar benim 15 yasında oglum var ya
canım benim çok am çok üzüldüm veşaşırdım okadar alışmıştımki senin için pozitif düşüncelere birden topiğe girince off yaa bitanem üzülme yaa sen,i çok iyi anlıyoruz hepimiz rabbim hayırlısı böle demek bundada vardır bir hayır rabbim oğluna sağlık sıhhat versin sana bağışlasın inşallah:gitme:
kafam allak bullak

haftada iki defa ultrasona girdim acaba o nedenle mi oldu kızlar ya
canım ya biliyomusun bendede böle bi şüphe var bende sık sık girdim ultrasona ve gelişmeyen gebelik oldu acaba olurmu etkisi kafam çok takılmıştı:gitme:
bilmiyorumkı gülüm ya...benımde rahım ters oldugu için doktorum hıc karından bakamamıstı hem vajınal olarak bakmıstı ultrasonda. ama tehlıkesı olsa neden bizi ve bebeklerımızı rıske atsınlarkı...
iyi bir arastırmak lazım aslında canım ya. doktoruna sordunmu böle bısey pekı esteryam?
bendede çok bakıldı alttan ama en son dittiğimde ultrasondan bakıldı ben kalktım temizlenirken peçetede kan görmüştüm ve akşamda kanamam olmuştu hep bunlar soru işareti kaldı bende
kıslar hamıle kalınca hıcbı doktora gıtmesekmı acaba
CADIARZUolabilir.
kızlar ya bugün benim bütün uyuzluğum üstümde, sinirliyim biraz hayırdır inşallah umarım rahatlama denemelerimi eşimin üzerinde yapmam
noldu sana bebem kıyamam sana ben kim seni sinirlendirdi huysuz şirinem benim.:teselli:
yawww kızlarrr topıc bi şenlendi bi şenlendııııııı süperız bizzzz
nazar değidi topiğe nazar:1no2:
off kızlar çok mutsuzum bugün sinirlerim çok bozuk
sabahtan beri vardı üstümde bi uyuzluk çıktı nedeni
alla allaaa her neyse takma kafana yaaa kendine zarar verirsin canom üzülme
heradacım bogazım dugum dugum

canım benim seni çok iyi anlıyorum sıkma kendini üzme :teselli:

maşallah sana gülüm inşallah kalp atışınıda duyarsın kan değerin gayet iyi canım kendine dikkat et herşey gönlünce olsun.

sabinacım çok sevindim canım inan bu haber iyi geldi kalp sesi için ne zaman gidiceksin tatlım

busemcim valla sabahtan çok keyifsizdim sonra esteryanın haberini aldım sonuna kadar kaçtı keyfim, insan alışamıyo böyle şeylere ki inşallah bu son olur ve biz bu duyguyu unuturuz

sabinacım çok sevindim canım inan bu haber iyi geldi kalp sesi için ne zaman gidiceksin tatlım

busemcim valla sabahtan çok keyifsizdim sonra esteryanın haberini aldım sonuna kadar kaçtı keyfim, insan alışamıyo böyle şeylere ki inşallah bu son olur ve biz bu duyguyu unuturuz

haklısın canım benim ya esterya için okadar pozitiftimki şimdi görünce böle şok oldum hep birlikte yaşadık burda gün saydık onunla ama olmadı kısmet değilmiş dediğin gibi inşalah son olur ve unutulur.

herada çok geçmiş olsun canım sanada, allah tekrar yaşatmasın
ne zaman olmuştu düşüğün

Sağolasın ilgine canım. Ben salı günü kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok yeni daha. Allah bundan sonra hepimize tamamına erecek güzel müjdeler nasip etmiştir inşallah.

amin heradacım daha çok yeniymiş gerçekten
umarım bi dahaki hamileliğin sağlıkla gelişir ve sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
bende şubat ayında kürtaj oldum 3 ay korundum ve şimdi hamile kalmaya uğraşıyorum :)
sana ne kadar verdi dr korunma süresi olarak

arkadaşlar bende bugün 2 düşüğümü yaptım ve beni anlayabiliyosunuzdur çok kötüyüm:( çünkü doktora göre herşey normal kan testleri hormon testleri herşey normal ama bugün kanamam oldu:( ve bebegi kaybettik:( ilk düşükte baya testler yapıldı tokloplazma herşey temiz çıkmıştı şimdi farklı testlerin yapılcagını söledi benim kızdıgım madem böle bi durum var düük riski gibi tüm testler araştırmalar neden birden yapılmıyor tekrar aynı üzüntü yaşanıyor:( şuan okadar üzgünümkü anlatamam acaba bu düşüğün nedeni ne olabilir doktor ikinide kromozonbozukluguna bagladı ama kromozonlarımıza nie bakmadı madem bozuk:(

arkadaşlar bende bugün 2 düşüğümü yaptım ve beni anlayabiliyosunuzdur çok kötüyüm:( çünkü doktora göre herşey normal kan testleri hormon testleri herşey normal ama bugün kanamam oldu:( ve bebegi kaybettik:( ilk düşükte baya testler yapıldı tokloplazma herşey temiz çıkmıştı şimdi farklı testlerin yapılcagını söledi benim kızdıgım madem böle bi durum var düük riski gibi tüm testler araştırmalar neden birden yapılmıyor tekrar aynı üzüntü yaşanıyor:( şuan okadar üzgünümkü anlatamam acaba bu düşüğün nedeni ne olabilir doktor ikinide kromozonbozukluguna bagladı ama kromozonlarımıza nie bakmadı madem bozuk:(

çokgeçmiş olsun tubilisah allah tekrar yaşatmasın hiçbirimize bunu
canım dr un söylediği kromozom bozukluğu anne ve babanın değil bebeği oluşturacak o anki kromozomların bozuk olması olabilir yani bana söylediğinde ben öyle anlamıştım
bide bana dr o testleri yaptırmanın psikolojiyi olumsuz etkileyebileceğini söylemişti belki o yüzden senin dr da ilkine bütün testleri istememiştir
kürtaj olmadığın için fazla beklemenede gerek kalmaz belki umarım herşey temiz çıkar ve en yakın zamanda sağlıklı bi bebeğe hamle kalırsın sağlıkla büyütürsün onu içinde ve kucağına alırsın cnm

kızlar hakikaten nazar değiyor topige ..bir daha halay çekip çok sevinmek yok taki hamileliklerimiz 3 aylık falan olana kadar...enrikam çok haklısın hep sevinip ardından hemen üzülüyoruz...oun için kutlamaları erteleyelim birde öyle deneyelim bakalım...allahım yardım et bizlere...

canlarım ben adet oldum bu akşam çok şükür tam gününde oldu...yarın kromozom sonuçlarımız çıkacak inşallah herşey yolundadır...ve dr umu arayacağım rahim filmi için...bakalım hangi gün gel diyecek...

tubi hoşeldin aramıza bende 1 ay önce 2. kürtajımı oldum çok iyi anlıyorum seni...allah yardımcımız olsun...malesef öyle güzelim 3. düşükten sonra arştıraya başlıyorlarmış...3 kere yüregin yanıpkavrulacak öyle ...bu nasıl bir acımasızlık bunasıl bir umursamazlık....ne testi isteyecek dr un burdan paylaşalım canım testlerimizi...bana pıhtılaşma faktörlerive kromozom bakıldı birde hsg çekilecek şimdilik...çok geçmiş olsn arkadaşım....

Back