• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ayşem ve harikam desteğiniz için çok sağolun kızlar..allah razı olsun sizden....malum adet öncesi bi kaç güne kadar olacağım ve hiç bir şeye tahammülüm yok...geçecek inşallah ...rabbim büyük...

yasemıncımmm ohhh afıyet bakşeker olsun canımcım...

enrıkam nerdeeeee bu yaz bıraz zor tatıl bize işten güçten.eleman almadık daha işi gücü idare edecek... oyüzden napıcam bılmıyorum... belkı ramazan bayramında kacarsak bıyerlere bakalım hayırlısı

tubişim dr da buğün inşallah hayırlı haberlerle gelir....sabinamda hamiştir inşallah adet olmamıştır...esteryamda kalp seslerini duyacak inşallah en kısa zamanda.....

belenaycım günaydın canıım kolay gelsin sana

ya gerçekten bugün bisürü haber bekliyoruz dimi kızlar
sabinanın günümü geçti ayy çok sevindim hadi inşallah yarabbimm

günaydın arkadaşlarım,sabah sohbetleri başlamış bakıyorum,ne güzel,beleneaycım günün geçti demek hadi bakalım inşallah bebiş neden olmuştur canım.
harikam sen nasılsın nasıl gidiyor????????

iyiyim sibelcim ya iş yerinde çok sık duygu karmaşası yaşıyorum , mutluydum ama şimdi canım sıkkın yani isteksizim bişeyde olmadı ama burda kendimi çok yanlız hissediyorum bazen iyiki siz varsınız

sen nasılısın hayatım

Son düzenleme:
sıkma canını harikam....benimde iş yerindeki en iyi dostlarımdan biri KK....imkanın varsa dönme canım işe tabiki...allah o günleri gösterirse bende ücretsiz izin falan alıp yavrumla doya doya zaman geçirmek istiyorum inşallah...

Yaseminim günaydın kuzum
Ben dün yumurtaldım akıntıdan anladığım kadarıyla
Ama kocişle tartıştık çalışamadık haliyle
Nasip kısmet bakalım
2 gündür göğüslerim acıyo çok
Adetime daha 10 gün var bilmiyom bu ay da olmadı snaırım

kızlar ben doktora gidemedım ben eltımın gittigi doktora gidecektım oda dün randevu alacaktı ama cumaya anca almış ve ben bunu bılmıyodum eltım annesındeydı akşam ögrendım yanı cuma gıdecem bıde belım agrıyooo bayaa aradada kasıgıma agrıı vuruyoo olcam heralde adet hakkımda hayırlısı olsun inş.

Yaseminim günaydın kuzum
Ben dün yumurtaldım akıntıdan anladığım kadarıyla
Ama kocişle tartıştık çalışamadık haliyle
Nasip kısmet bakalım
2 gündür göğüslerim acıyo çok
Adetime daha 10 gün var bilmiyom bu ay da olmadı snaırım

günaydın cosmocuğum...aşk olsun ya öyle bi günde tartışılırmı kuzum yaa...alttan al yumurtlama günlerindesositososito sonra bakarsın icabına...ümitsizliğe düşme canım allah büyük..bence hemen başla çalışmalara hadi bakalım geç değil henüz...hayırlı haberlerini bekliyorum cosmocuğum...:1hug:opuyorumnanaktan

evet yasemincim allah yardımcımız olsunda herşey gönlümüzce olsun
biliyomusun çalıştığım yerde hiç kız yok erkeklerde iyiler fakat bazen kapris naz valla kadından beterler gerçekten çok sıkıldım artık ya

canım erkekler iyidir ya iş ortamında kadınlar yapar naz kapris neoluyor onlara yaaa...gelirsem onların yanına:oklava: haa ona göre:lepi:opuyorumnanaktan

tuğbacım cuma çok geç ya bizi meraktan öldürecekmisin sen kuzum
ben hala hamile olma ihtimalinin üzerinde duruyorum bu kadar gecikme olurmuydu arada sende

Back