• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

buseciğim allah korumuş resmen..çok geçmiş olsun bende zonguldakta yaşıyorum ama buraya bol bol yağmur yağdı....

kıslar mayısın 15 inde kürtaj oldum
haziranın 19unda 20 sine bağlayan gece adet olmuştum
bu 3. günüm test yapsam çıkar mı ki
nolur kıslar ya dua edin hayırlısı ile çift çizgiyi göreyim

Selam kızlar bende 2 tane düşük yaşadım ve birgün meleğime kavuşmayı bekliyorum ...sağolsun belenay tavsiye etti topiğinizi...

özge hoş geldin aramıza tam yerine geldin...bende 2 tane kürtaj yaşadım kalpleri durdu meleklerimin...senin nasıl oldu anlatırmısın araştırılıyormu nedeni...biz araştırmaya başladık...

buseciğim allah korumuş resmen..çok geçmiş olsun bende zonguldakta yaşıyorum ama buraya bol bol yağmur yağdı....
sağol canımŞeniz
kıslar mayısın 15 inde kürtaj oldum
haziranın 19unda 20 sine bağlayan gece adet olmuştum
bu 3. günüm test yapsam çıkar mı ki
nolur kıslar ya dua edin hayırlısı ile çift çizgiyi göreyim

canım sen 1 aymıkorundun

sabinaaaaaaaaaa
yap tatlım şu testi
şöyle düşün günün geçmiş bunun bi nedeni olmalı hamileysen bunu en erken öğrenelim yap test güzelim şayet değilsende hamile olmadığını en erken zamanda öğrenmiş oluruz
gerçi testler bazen doğru sonuç vermiyebiliyor ama her ihtimalin sonucu beklemek nasılsa öyle değilmi en azından neyi beklediğimiz hakkında bi fikrimiz olur

bana 2-3 ay dedi dr ben kafadan 5 ay korunayım diyorum belkide 6....çünkü genetik hocası bebek çok küçükte olsa anneden çok şey götürüyor ve hemen yerine konmuyor bunlar dedi ve bana en az 6 ay korun demişti...

eşimde morfoloji sorunu olduğu için ben hiç korunmadım kızlar
enrikam ya doğrusunu söylemek gerekirse canım az önce test almaya gidiyordum kapıdan geri döndüm
şimdi kanıma girdin gidip bi test alıp yapayım değil mi ya
varsa var yok sa yoktur
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
test almaya gidiyorum canım
dua edin benim için
çok heyecanlandım ya elim ayağam titriyo resmen

eşimde morfoloji sorunu olduğu için ben hiç korunmadım kızlar
enrikam ya doğrusunu söylemek gerekirse canım az önce test almaya gidiyordum kapıdan geri döndüm
şimdi kanıma girdin gidip bi test alıp yapayım değil mi ya
varsa var yok sa yoktur
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
test almaya gidiyorum canım
dua edin benim için
çok heyecanlandım ya elim ayağam titriyo resmen

he canım yap bakalım iki tane al yaa bide sabah idrarıyla yaparsın canım.

kızlar geldim
bi sigara içip yapıcam
kalbim yerinden fırlıycak resmen
doktorumu aradım ameliyattaymış test al yap dedi ameliyattan çıkınca arıycam güxel haber verirsin inşallah dedi
dua edin canlarım
hadi bi çığlık atıyım da apartmanı aya kaldırayım inşallah :)))

kızlar geldim
bi sigara içip yapıcam
doktorumu aradım ameliyattaymış test al yap dedi ameliyattan çıkınca arıycam güxel haber verirsin inşallah dedi
dua edin canlarım

uyyy inşallah ne sigaası ya içme ya bebeiş varsa hadi bkliyoruz dualarım seninle.

tatlım burda resimmi var ben göremiyorum benneyaptımki

bence yap test sabinacım kaçgün geçti adetin

çok geçmiş olsun canım umarım hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz bebeklarimize
ne kadar oldu sen kürtaj olalı dr bekleme verdimi

amin canım
ben 3. yılıma gireceğim evliliğimin.
1. evlilik yıldönümümde hastanede kürtaj oluyordum.
anembriyonik yani boş gebelik yaşadım kesem hormonlarım normaldi amabebiş yoktu.
2. si de martın sonunda oldu o kanama yoluyla bittimafoldumbenmafoldumben

özge hoş geldin aramıza tam yerine geldin...bende 2 tane kürtaj yaşadım kalpleri durdu meleklerimin...senin nasıl oldu anlatırmısın araştırılıyormu nedeni...biz araştırmaya başladık...
henüz araştırmadık canım drumuz herşeyin normal olduğunu söyledi.Eğer bunda birşey olursa yani 3. de araştırılacak tabi şu anda hamile değilim ama bu ay kalma ihtimalim var kaza ile :kedi::kedi::kedi:
kızlar geldim
bi sigara içip yapıcam
dua edin canlarım

ay canım benim ya ne kadar heyecanlı bir bekleyiş
inşallah güzel haberler alırız senden
ama tek çizgi çıkarsa hiç moralini bozma hem kendini toplamış olursun
hem de 3. günde belli olmamam ihtimali var

ben 2. gebelikte evde ve sağlık ocağındaki testte görememiştim.
kan testi yaptırmıştım orada belli olmuştu.

şoktayım canlarımmmmmmm
allahıma binlerce şükürler olsun inanamıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ağlıyorum şuan elim ayağım titriyo

şoktayım canlarımmmmmmm
allahıma binlerce şükürler olsun inanamıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ağlıyorum şuan elim ayağım titriyo

ay inanmıyorum yaaaa
süper bir haber inan kendim hamile kalmış gibi sevindim :ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Rabbim kucağına almayı nasip etsin muhteşem bir haber bu ya:Saruboceq::Saruboceq:

boşuna içtin sigarayı bebişe zarar verdin gördün mü:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Back