• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

allahım tez zamanda sağlıklı bir şeklide bu topikteki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla anne olmayı nasip et ne olur .... daha fazla yorulmamıza yıpranmamıza tükenmemize müsade etme allahım...bizleri kaldıramayacağımız dertlerle sınama allahım...artık sınavlarımkzı tamamlamış olup anne olmayı haketmiş olmayı nasip et ya rabbim....evlat hasretiyle yakma isteyen tüm kullarını ve bu topikteki can arkadaşlarımı ve beni :(( sen kabul et duamı rabbim...AMİİİİİİİİİİİİİİİN....:((

aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anladım gülüm.inşallah yarın guzel haberlerle gel bıze..geç döllenmeden dolayıda olabılır bu durum ama.tam tarıhı bılınemıyo ya bunun.hadı hayırlısı ınsallah canım farklı doktorada gıtmek ıstersen sana ethıcadan alı osman beyı tavsıye edebılırım canım...

Bebeğin kalp atışları ilk kez ne zaman duyulur?

Bebeğin ilk kalp atışları 10. - 12. haftalar arasında duyulmaya başlanır. Bebeğinizin kalp atışlarını hekiminiz Doppler cihazı ya da doppler ultrasonografi ile size dinletebilir.

esteryam bunuda şimdi okudum bak netten.

canım ben aşılama ile hamile kaldım 8 haziranda aşılama oldu
aşılamada geç döllenme olabilir mi?

aşılamadan sonra 11. gunde hamile odlguumnu öğrendim

canım kk da arastırdım genelde herkes 6-8 haftalar arasında duymus
1 hafta daha bekliycez canım pes etmşiycem kolay klay

sanada günaydın canım canım sıkkın yaa gerçekten benım günüm öyle şaşmazdı hamıle degılım onu kabul edıyorum ve hiç üzülmedım demekkı hakkımda bu ay hayırlı degılmiş diyorum ama adet neden olmadım yaaa ve adettelede ilgili hiç bir belirtim yookkkk geçeli 7. gün yaaaa yarın gidecem doktora neyse çıkacak artık hakımda hayırlısı olsunn......

canım benim üzülme hayırlısı oldun. benimde ilk defa adetim geçen ay 5 gün gecikti. ilk defa böyle bir gecikme yaşadım hamileyim sandım kaç tane test yapmıştım. senin gibi benim de adet belirtim yoktu. artık en son yaptığım testde negatif çıkınca oturup ağladım acaba bir sorun mu var neden hastalanmadım diye. çünkü sorun demek tedavi ilaç demek o da bebeği ertelemek demekti. son yaptığım testten 2 saat bile geçmemişti belirti olmadığı halde baktım hastalanmışım. bu aralar etrafımda böyle gecikme olan çok oldu. doktor hava değişimi stres dedi. 10 güne kadar olmazsan gel araştıralım demişti. neyseki gerek kalmadı. seninkide öyle birşeydir. belkide gerçekten hamilesindir.inşallah ikincisi olur.

selam arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım birkaç gündür düzenliolarak takip ediyorum forumu fakt anca bugün üyelik alabildim.
Bende iki yıl önce dış gebelikten ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı :( fiziksel vede psikolojik olarak çok fazla yıprattı benibu durum ve çocuk fikrini tamamen afamdan silmiştim taki iş yerimde ve çevremde cıvıl cıvıl kıyafetleriyle dolaşan hamiş bayanları görene kadar :) ve bende artık istiyorum zamanı geldi dedim.Sağ tüpümü kaybetmemden dolayı biraz umutsuzum sanki olmayacakmış gibi gelio karamsar düşüncelere kapılıyorum umarım sadecei korku olark kalır bu bende cıvıl cıvıl kıyafetlerim ve tombiş göbekimle dolanırım ordan oraya :):)

Back