• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

iyiyim sibelcim ya iş yerinde çok sık duygu karmaşası yaşıyorum buna birazda iş arkadaşlarım neden oluyolar sanırım, mutluydum ama şimdi canım sıkkın yani isteksizim bişeyde olmadı ama burda kendimi çok yanlız hissediyorum bazen iyiki siz varsınız
galiba ben bebekten sonra işe dönmücem :(
sen nasılısın hayatım

canım benim iş yerindeki mutsuzluk çok zordur bilirim,gergin olursun,tahamülsüz olursun,kısacası sen mutsuzsan herkesi mutsuz edersin,en azından ben böyle olduğumu gözlemliyorum,ama başka işe girip herşeye yeniden başlamak,orada yapılan işi kavramak,arkadaşlarla kaynaşmak, bunlar bana çok çekilmez gibi geliyor,bu yüzdende yeni bir işe cesaret edip giremiyorum,bide beterin beteri var,gidipte pişman olmaktanda korkuyorum iş konusunda çok cesur değilim, bebişim olursa bu vesile ile biraz uzaklaşırım, iş hayatını biraz özlerim diye bekliyorum bakalım.

canım benim iş yerindeki mutsuzluk çok zordur bilirim,gergin olursun,tahamülsüz olursun,kısacası sen mutsuzsan herkesi mutsuz edersin,en azından ben böyle olduğumu gözlemliyorum,ama başka işe girip herşeye yeniden başlamak,orada yapılan işi kavramak,arkadaşlarla kaynaşmak, bunlar bana çok çekilmez gibi geliyor,bu yüzdende yeni bir işe cesaret edip giremiyorum,bide beterin beteri var,gidipte pişman olmaktanda korkuyorum iş konusunda çok cesur değilim, bebişim olursa bu vesile ile biraz uzaklaşırım, iş hayatını biraz özlerim diye bekliyorum bakalım.

benim bi önceki iş yerimde süper bi arkadaş ortamım vardı sibelcim aile gibi olmuştuk hatta bi süre sonra benim kankimde girmişti orda işe ve beraberdik nöbetlerimiz uyarsa ama iş çok stresliydi bıkmıştım artık depresyona girmiştim sadece işte değil eve geldiğimdede mutsuzluğum devam ediyodu sürekli ağlıyodum artık son zamanlarında ve bu iş çıktı karşıma arkama bakmadan kaçtım ordan ama bıraktım arkadaşlarımı burasıda iyi aslında ama bazen sapıtıyolar bozuyolar sinirlerimi alıp çantamı gidesim geliyo ve yaparımda korkuyorum o yüzden sabretmek zorundayım çünkü

benim bi önceki iş yerimde süper bi arkadaş ortamım vardı sibelcim aile gibi olmuştuk hatta bi süre sonra benim kankimde girmişti orda işe ve beraberdik nöbetlerimiz uyarsa ama iş çok stresliydi bıkmıştım artık depresyona girmiştim sadece işte değil eve geldiğimdede mutsuzluğum devam ediyodu sürekli ağlıyodum artık son zamanlarında ve bu iş çıktı karşıma arkama bakmadan kaçtım ordan ama bıraktım arkadaşlarımı burasıda iyi aslında ama bazen sapıtıyolar bozuyolar sinirlerimi alıp çantamı gidesim geliyo ve yaparımda korkuyorum o yüzden sabretmek zorundayım çünkü

harikam bak ne güzel tesbit etmişsin,ortamın ne kadar güzelmiş ama yinede kaçar gibi gitmişsin.Çalışma hayatı çok zor,helede bayanlar için,hem evde çalışıyosun hem iş yerinde,ALLAH bize yardım etsin bide benimki gibi bir patronun varsa,çalışma hayatından tümden tiksiniyosun,düşünüyorum çıkar yol bulamıyorum,maddi olarak çalışmak zorundayım,ama emekli olana kadar nasıl sabredecem bilmiyorum,bazen ortadan çatlıcam sanıyorum o derece bunalıyorum.Bilmiyorum inşallah ALLAH ya gönlüme göre bir iş verir ya da sabır.

hoş geldin busecik....esteryam hamile hemde ikiz...tuğbamın günü geçti...sabinam beklemede heran herşey olabilir bu kadar canım..senden naber neden yoktun...

harikam bak ne güzel tesbit etmişsin,ortamın ne kadar güzelmiş ama yinede kaçar gibi gitmişsin.Çalışma hayatı çok zor,helede bayanlar için,hem evde çalışıyosun hem iş yerinde,ALLAH bize yardım etsin bide benimki gibi bir patronun varsa,çalışma hayatından tümden tiksiniyosun,düşünüyorum çıkar yol bulamıyorum,maddi olarak çalışmak zorundayım,ama emekli olana kadar nasıl sabredecem bilmiyorum,bazen ortadan çatlıcam sanıyorum o derece bunalıyorum.Bilmiyorum inşallah ALLAH ya gönlüme göre bir iş verir ya da sabır.

amin sibelcim allah gönlümüze göre versin arkadaşım
özellikle son zamanlarda herşey okadar pahalandıki eksta bişey harcamamana rağmen para bitiyo ve elinde hiçbişey yok yani paranın değeri yok e herşeye zam var ama maaşlara yok,ki bu durum dahada kötüye gidicek
o yüzden cesaret edemiyoruz ne başka bi işe nede ayrılmaya halbuki eskiden babalarımız çalışırmış annelerimiz evde olurmuş mis gibide geçinirlermiş kii o zamanlar ülke çok daha fakirmiş anlayamıyorum ya ben
çok derin mevzularbunlar diğmi sibelcim ama hamilelik dışında bişeyleri paylaşıyor olmamızda çok güzel gerçekten burda çok hamilelik konuştukça daha çok kafamıza takıyoruzzz

herkee iyünler diliyorum canlarım nasılsınız ben yokken bi gelişmeler varmı :kedi:

seni gördük daha iyi olduk busemcim nasıl geçti canım tatilin annenlerin yanına gitmiştin dimi

hoş geldin busecik....esteryam hamile hemde ikiz...tuğbamın günü geçti...sabinam beklemede heran herşey olabilir bu kadar canım..senden naber neden yoktun...
uyyy uyyy maşallah maşallah 41 kere hemde süper gelişmeler varyaaaa çok sevindim esteryamok mutlu oldum tuğbadanda mutl haberi alırız inşallahhhhhh :nazar:canım memlekete gitiştim 1 hafta anemlein yanına
amin sibelcim allah gönlümüze göre versin arkadaşım
özellikle son zamanlarda herşey okadar pahalandıki eksta bişey harcamamana rağmen para bitiyo ve elinde hiçbişey yok yani paranın değeri yok e herşeye zam var ama maaşlara yok,ki bu durum dahada kötüye gidicek
o yüzden cesaret edemiyoruz ne başka bi işe nede ayrılmaya halbuki eskiden babalarımız çalışırmış annelerimiz evde olurmuş mis gibide geçinirlermiş kii o zamanlar ülke çok daha fakirmiş anlayamıyorum ya ben
çok derin mevzularbunlar diğmi sibelcim ama hamilelik dışında bişeyleri paylaşıyor olmamızda çok güzel gerçekten burda çok hamilelik konuştukça daha çok kafamıza takıyoruzzz

seni gördük daha iyi olduk busemcim nasıl geçti canım tatilin annenlerin yanına gitmiştin dimi

canım benim tatil güzeldi herşeden önce annemi babamı görmek güzeldi ama çok yağmur yağdı pek işi yapamadık yumurta kadar buzlar yağdı felaket oldu ya arabamızda hasar gördü

yaa nerdeydi canım annenler karadeniz tarafındamı ordada olmuş öyle giresunda falan çok hasar görmüş insanların evleri arabaları
çok geçmiş olsun busemcim sizede yazın ortasında ne tuhaf dimi

yaa nerdeydi canım annenler karadeniz tarafındamı ordada olmuş öyle giresunda falan çok hasar görmüş insanların evleri arabaları
çok geçmiş olsun busemcim sizede yazın ortasında ne tuhaf dimi

sorma canom ya evet karadeniz kastamonu luyuz ama hayatımda böle felakt görmedim sürekli hiç durmadan yağmur yağdı bide köy yeri her yer açıklık gök bi güürlüyo korkuyo insan ya çoğu er hasar gördü yıldırım sel Allah tan öle şeyler olmadı.

kıslar işte bu büyüklükte buz parçaları yağdı ya Allah ım nelere kadir.[/QUOTE]

canım hoşgeldin,gerçekten büyük felaket oldu karadenizde,resmi görünce şok oldum ne kadar büyük,insanın kafasını kırara valla,ALLAH hepimizi korusun insan böyle felaketleri görünce kıyamet kopacak sanıyor,helede o gök gürlemesinden ben de çok korkuyorum,sanki bomba patlıyor gibi oluyor yaa,içim ürperir.

kıslar işte bu büyüklükte buz parçaları yağdı ya Allah ım nelere kadir.

canım hoşgeldin,gerçekten büyük felaket oldu karadenizde,resmi görünce şok oldum ne kadar büyük,insanın kafasını kırara valla,ALLAH hepimizi korusun insan böyle felaketleri görünce kıyamet kopacak sanıyor,helede o gök gürlemesinden ben de çok korkuyorum,sanki bomba patlıyor gibi oluyor yaa,içim ürperir.[/QUOTE]

yacanım bizim akrabamızın alnı şişti morardı dışlardaymış yağdığında zaten Allah beni hatırlayın diye verirmiş bu felaketleri Allah ımın olduğunu hiç bi zaman unutmamamlıyız

slm kızlar nasılsınız?
enrikam tekrar hoş geldin canım..
busem sende hoş geldin tatlım
kızlar ben hala adet olmadım ya
çok kötüyüm göüğüslerime dokunamıyorum
bu gün test alıp yapsammı yoksa 1-2 gün daha beklesem mi karar veremedim
kürtajdan sonra aranızda adet düzensizliği yaşayanınız oldu mu ya ?
acaba adetim mi düzensizleşti önceden 31 günde bir olurdum
yüzümde çok sivilce çıktı boynumda bile ya acaba hormon bozukluğumu olşutu anlamadım gitti valla
canım çok sıkkın bi tuhafım kızlar ya içimden hiç birşey yapmak gelmiyo nedense

Selam kızlar bende 2 tane düşük yaşadım ve birgün meleğime kavuşmayı bekliyorum ...sağolsun belenay tavsiye etti topiğinizi...

Selam kızlar bende 2 tane düşük yaşadım ve birgün meleğime kavuşmayı bekliyorum ...sağolsun belenay tavsiye etti topiğinizi...

hoş geldin canım
çok geçmiş olsun..burada hepimiz aynı şeyleri yaşadık ama rabbim büyük albet bir gün bizde hayırlısı ile meleklerimize kavuşacağız

slm kızlar nasılsınız?
yüzümde çok sivilce çıktı boynumda bile ya acaba hormon bozukluğumu olşutu anlamadım gitti valla

canım adetin kaç gün geçti kürtaj olalı ne kadar oldu istersen yap bi test baklım

kıslar işte bu büyüklükte buz parçaları yağdı ya Allah ım nelere kadir.

tatlım burda resimmi var ben göremiyorum benneyaptımki

slm kızlar nasılsınız?

bence yap test sabinacım kaçgün geçti adetin

çok geçmiş olsun canım umarım hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz bebeklarimize
ne kadar oldu sen kürtaj olalı dr bekleme verdimi

slm kızlar nasılsınız?

sabinam sen bilirsin ama bence yap bir test...bu kürtajdan sonra kaçıncı adetin...

Back