- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.801
hoşgeldin yasemincim nerelerdesin
nasılsın cnm
nasılsın cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
enrikam..sabinam....hoş bulduk canlarım..raporluyum..iyi olmaya çalışıyorum..lekelenmem devam ediyor...annem yanımda pazar günü geldi...onunla zaman geçiriyorum bol bol....destek için geldi sağolsun....torlanmaya çalışıyorum....sizler nasılsınız nevar ne yok....
anneciğinle beraber günlerin daha iyi daha huzurlu geçiyodur
canım benimm özlüyoruz biz senii
bizde durumlar aynı
kolay yoldan hamile kalma sanatı diye kitap yazacak kadar bilgilendik bu konuda :))))
kızlar bende çıkıyorum...kociş gelmek üzere sofrayı hazırlıyayım
hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere hoşçakalınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam canlarım......[/QUOTE
selam canım nasılsın ne yaptın,biraz toparlanabildinmii??
selam canlarım......[/QUOTE
selam canım nasılsın ne yaptın,biraz toparlanabildinmii??
biraz daha iyiyim tatlım...toparlanmaya çalışıyorum....cumaya kontrolüm var bakalım dr um nasıl bir yol çizecek....zaman herşeyin ilacı sibelim...geçecek inşallah eski umutlu yasemininiz olarak geleceğim tekrar aranıza....
sibelimm kızdınmı bana tatlım o jeli kullanma dediğim için
hayatım deneyelim bu yaz baktık olmuyo jeli kullanırız
bana hepimiz hamile kalıcakmışız gibi geliyor
umutluyum ben
haa olmazsa mecbur alternatif yolları deneriz o zaman Şeniz
biraz daha iyiyim tatlım...toparlanmaya çalışıyorum....cumaya kontrolüm var bakalım dr um nasıl bir yol çizecek....zaman herşeyin ilacı sibelim...geçecek inşallah eski umutlu yasemininiz olarak geleceğim tekrar aranıza....
canım kuzum benim kıyamam sana anne çok sşm söle kendine iyi bak üzme sıkma canını herşeyden önce senin sağlığın önemli unutma bunu
anneciğinle beraber günlerin daha iyi daha huzurlu geçiyodur
canım benimm özlüyoruz biz senii
bizde durumlar aynı
kolay yoldan hamile kalma sanatı diye kitap yazacak kadar bilgilendik bu konuda :))))
yerim seni ben,sana kızabilirmiyim,yaa işte insan yazarken duygularını belli edemiyor,kelimelerle kendini tam ifade edemiyosun,ben o cümleleri gülerek yazıyorum ama kelimeler asık suratlı çıkabiliyor,ben kolay kolay kimseye kızmam,hele sana hiç kıyamam gülüm benim.
kız enrika valla alemsin sen.. hakket yazarız biz bu gidişle kestirmeden hamıle kalma yöntemlerini....hakket bizde çare bitmez...öle olmazsa böle böle olmazsa öle.....
kitabın adıda şu olsun bak....ölede bölede biz hamıle kalcezzzzz :))))sonundada dogurcezzzzz :)))))sositososito