Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar çok güzel geçti ve ikiz gebelikşüphem var....ama kesin değil 10 gün sonra netleşecek....1 tane meleğimin kalbi atıyor çok şükür onu grdük ama diğerinde kalp atımı yok , gölgede olabilir dedi dr ama 2 tane yolk sac oluşmuş...ikizlerin biri diğerinden üçük olur dedi dr...daha sonra gelişir dedi....ama kesin sonu 23 haziran saat 14.30 da kızlar :))))

canım benımmm süpersın sen cok sevındımmm guzelım... allahım hep böyle guzel haberlerını alırız ınsallahhhhh canım benımmmmm kuzucuklarım benımmmm.... kendıne cok ama cok ıyı bak hayatımmm

öpuyorummm senııııı tatlımmmm

kızlar çok güzel geçti ve ikiz gebelikşüphem var....ama kesin değil 10 gün sonra netleşecek....1 tane meleğimin kalbi atıyor çok şükür onu grdük ama diğerinde kalp atımı yok , gölgede olabilir dedi dr ama 2 tane yolk sac oluşmuş...ikizlerin biri diğerinden üçük olur dedi dr...daha sonra gelişir dedi....ama kesin sonu 23 haziran saat 14.30 da kızlar :))))

yasemin çok sevindim ikiz gebelik ay çok duygulandım aktı yaş gözümden canım benim rabbim sana bağışlasın bebişlerini:gitme:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

MAŞALLAH MAŞALLAH 41 KERE MAŞALLAH
Bu gerçekten çok güzel bir haber,vala sayfamız şenlendi,1 beklerken 2 tane hııı süper bişey buuuu,ALLAH ım esirgesin senide bebişlerinide,ayyy darısıda bize kızlarrrr hadi inşallah ikiz ikiz olsun,bi kerde kurtuluruz ne güzelalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yaseminnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzz bu kurler sana super etki etmis bebegimmmm
oleyyyyyyyyy
oleyyyyyyyyy
oleyyyyyyyyy

Allahım sana sukurler olsun :) yaseminim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim.
warya cok sevindim ne yazcagımı sasırdım once oley sonra dua falan kafayı yedim yaw

ayyyy ayyy ayyyy :lepi:canım benim çook mutlu oldum heyecanlandım duygulandım içim kıpır kpır oldu rabbim tamamına erdirsin inş.canım benım amiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........canım yasemınımız :teytey::HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:hihoyyytRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
3-tugbamurat..........17 haziran KALAN SÜRE 14 günhihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 2 ay hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
7-easy.....................:nazar:TOPİGİMİZİN İLK HAMİLESİ:CüvCüv::teytey::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
10-kubram..............korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
11-osmak...............korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
12-sudenazxxx........1temmuzKALAN SÜRE 1 ay hihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:CüvCüv::teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
18-plum12...............korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
19-nazcım................korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
20-eklektik...............1temmuzKALAN SÜRE 1 ay hihoyyyt
21-xxxxxangel...........korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
22-nesrin....................8temmuz KALAN SÜRE 1 ay hihoyyyt,
23-dilay8....................24 haziranKALAN SÜRE 20 gün hihoyyyt
24-nazliozger..............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
25-esterya.................korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68................1 kasım KALAN SÜRE 5 ay hihoyyyt
28-empty002...............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
29-belenay..................1 temmuz KALAN SÜRE 20 gün hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 2 ayhihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE1buçuk aykaydirigubbakcemile5
34-sabına....................15 haziran KALAN SÜRE 5 gün kaydirigubbakcemile5
35-biperi.......................25 temmuz KALAN SÜRE1buçuk ayhihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek::emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa lütven kaç ayları var ve ne zaman beklemeleri bitiyo bildirirse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq

super bısey canım ya vala Allahım saglıcakla kucagını almayı nasıp etsın inş,ne kurler kullanmıstın canım sen:uhm:

Yasemincim çok sevindim bitanem..inşalllaahh herşey gayet güzel,sağlı bişekilde devam eder. Allah nazarlardan korusun..Maşallah diyorum bitanem.. ıkiz ise formülü paylaşırsın bizimle :)))) malum 30 yaşından sonra ikiz olsa ikisi birden aradan çıksa iyi olur yoksa vakitimiz dar :)))) öptüm şeker..

yasemin canım allahım nazarlardan korusun senı bebişleri maşallahhhh dıyelımm canım benım ....şimdi iki kat daha dıkkat et kkendıne olurmu hayatım.öpüyorum senı hayatım.....

inşallah canım benim,ama ne biliim hani hamile olduğumu düşündürecek bir tek göğüs ağrım var,belim ara ara ağrıyor o da adet olacakmışım gibi ağrıyor,ama benim daha tahmini adetim geçmedi,pazartesiye kadar olmazsam test yapacam,test yapmayıda hiç sevmiyorum ama,öğrenmenin başka şekli yok ne yapalım,testi yapıp çıkmayınca çok kötü çöküyorum resmen,yani o gün hayata küsüyorum,inşallah o 2.çizgiyi görürüm canım yaa çok sağol dileklerin için.

seni çok iyi anlıyorum canım ..:teselli::teselli:.
inşallah bitanem 2, çizgiyide görüceksin:Saruboceq:
canım bende daha adet olmadım bakalım hayırlısı benimde kürtaj 15 mayısta yapıldı bu ayda 15 şinde mi adet olucam bilmiyorum ki..ama ben de belirtilerini yaşıyorum her an adet olucam sanki:1no2::1no2:

yasemin bitanem çok sevindim çokokkhihoyyythihoyyythihoyyyt
allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ne güzel hemde ikiz ha:lepi::lepi:
darısı bizim başımıza canım..bizim içinde bol bol dua et olur mu arkadaşım:Saruboceq::Saruboceq:
yasemin bu arada kür uygulammıssın sanırım canım, hangi kürleri uyguladın ?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın hepinize tatlı teyzelerimiz....hepiniz okadar iyi okadar güzel yüreklisiniz ki....inanın herşeyin yolunda gitmesinde sizinde katkınız çok büyük.... okadar moral verdiniz ki bana...hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sevimcimi sonsuz paylaştığınız için...güzel dilekleriniz için sağolun kızlar...allah azı olsun hepinizden...ikiz olayı daha kesin değil inşallah 10 gün sonra kesinleşecek tek mi iki mi olduğu...şimdilik 1 tanesinin sağlıklı olması düşüncesi bile harika...dr um ikiz olmasa tüm risklerin 2 katı artması dedi allah korusun..bizim istediğimiz her zaman içintek ve sağlıklı bebektir dedi...bakalım artık ne gelirse rabbimden razıyız....bu arada kürleri sormuşsunuz canlarım kendime incir eşimede keçi boynuzu kürü uyguladım 3 ay korunma süremizde...ibrahim saraçoğlunun sitesinde var tarifi kızlr..küre başlayacaklara püf noktalarını anlatırım...hepinizi çok seviyoruz ve kocaman kocaman öpüyoruz...iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri....

yasemincim canım hepimiz aynı isteklerle yola cıktık aynı sıkıntıları yasadık yasıyoruz..allahım bırdaha yaşatmasın inşallah...birbirinize destek olmaya moral olmaya çalısıyoruz bu böylede devam edecek ınşallah.hele sen diğer hamışlerımız yaşanılan sıkıntılardan sonra hamıle kalmanız bize öyle moral oluyorku anlatamam.duacınızım sonuna kadar ...
bebeklerın ikiz olmus tek olmus yeterkı sağlıklı sıhhatlı olsunlar canım...

seni çok iyi anlıyorum canım ..:teselli::teselli:.
inşallah bitanem 2, çizgiyide görüceksin:Saruboceq:
canım bende daha adet olmadım bakalım hayırlısı benimde kürtaj 15 mayısta yapıldı bu ayda 15 şinde mi adet olucam bilmiyorum ki..ama ben de belirtilerini yaşıyorum her an adet olucam sanki:1no2::1no2:

canım sendede birşeyler oldumu yoksa.benım gibi sendede kazara bişeyler olduysa opuyorumnanaktan bekleyelım bakalım hayırlısı hersey allahtan çünkü canım....:sinifsinif:

günaydın hepinize tatlı teyzelerimiz....hepiniz okadar iyi okadar güzel yüreklisiniz ki....inanın herşeyin yolunda gitmesinde sizinde katkınız çok büyük.... okadar moral verdiniz ki bana...hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sevimcimi sonsuz paylaştığınız için...güzel dilekleriniz için sağolun kızlar...allah azı olsun hepinizden...ikiz olayı daha kesin değil inşallah 10 gün sonra kesinleşecek tek mi iki mi olduğu...şimdilik 1 tanesinin sağlıklı olması düşüncesi bile harika...dr um ikiz olmasa tüm risklerin 2 katı artması dedi allah korusun..bizim istediğimiz her zaman içintek ve sağlıklı bebektir dedi...bakalım artık ne gelirse rabbimden razıyız....bu arada kürleri sormuşsunuz canlarım kendime incir eşimede keçi boynuzu kürü uyguladım 3 ay korunma süremizde...ibrahim saraçoğlunun sitesinde var tarifi kızlr..küre başlayacaklara püf noktalarını anlatırım...hepinizi çok seviyoruz ve kocaman kocaman öpüyoruz...iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri....

yasemincim bu incir kürü nedir canım...püf noktalarını anlatırsan sevınırım..:sinifsinif:

günaydın arkadaşlarım,
bugün kimsecikler olmaz buralarda,
olan olmayan arkadaşlara güzel bir hafta sonu diliyorum,
inşallah haftaya güzel güzel haberlerle gelirler

X