- 26 Şubat 2009
- 802
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.441
hoşbulduk canım.opuyorumnanaktan.inşallah dediğin gibi uğurlu gelir:1hug:
rabbim herkeze hayırlısı ile tekrarını nasip eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
sibela canım aslında benim daktır hemen devam demedi 2-3 ay vicudun dinlensin dedi ama ben çabuk hamiş kalamadığım için çok ısrar ettim oda devam ozaman dedi:1hug:
bakalım artık hakkımızda hayırlısı canım..ŞenizŞenizŞeniz
kızlar ya size birşey sormak isiyorum benimde çok akıntım var...en son 2 hafta önce dr ye gittiğimde hiç bir sorun yok demişti ama ara ara kasıklarımdada ağrılar oluyo..acaba bende enfeksiyon kapmış olabilirmiyim ki?
kızlar ya size birşey sormak isiyorum benimde çok akıntım var...en son 2 hafta önce dr ye gittiğimde hiç bir sorun yok demişti ama ara ara kasıklarımdada ağrılar oluyo..acaba bende enfeksiyon kapmış olabilirmiyim ki?
fransiyum canım çok geçmiş olsun:teselli:inşallah tahlil sonuçların da iyi çıkar.Şeniz
canım benim buradayım yazılanları okuyorum enrikam :)))
yeni gelen kaderdaşlarımız hoş geldiniz...rabbim hepinize en kısa zamanda meleklerini yollasın...kimsenin kucağını boş bırakmasın allahım...arkamdan pıtıt pıtır dökülün emi hamile kaldık diye :))))
rahımde sorun yok dedıyse canım.sonradan enfeksıyon kapmıs olamazsın bence...bendede kasıklarımda agrı oluyo zaman zaman.spor falan yapıyomusun buarada.
hosbulduk canım....
güzel dileklerın ve duan için çok sagol...
aminnnnnn....
sen hamılemısın yoksa öle anladım süperrrrrr.....:dance:
hoşgeldin canımmmm sen bizim bitanecik hamişimizsin
yasemin banada yardım et :umursamaz:
geçmiş olsun arkadaşım ...akıntının rengi ve kokup kokmadığı önemli...anlatırsan bir sağlıkçı olarak yardımcı olurum :)))
evet hamileyim canım...6+4 günlük şuan meleğim..darısı başınıza...
çok teşekkür ederima.s.
canım hiç belli olmuyo ki ya senağlama
bazen şeffaf kokusuz oluyor, bazen de hafif bi koku oluyo sanki kafamçokkarıştı.gün içinde değişiyor yani:1no2:
allahım inşallah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin. canım...
daha öncesınde bir düşük yasamısmıydın sonra ne kadar sürdü bekleyıs...
canım şeffaf ve kokusuz olması normal....ama kokulu ve rengi sarı gibi yeşil gibi beyaz olması normal değil...iltihabın belirtisi olabilir ozaman...