- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #2.281
kizlar ben geldim
asılamam saat 14 civari yapıldı simdi evdeyim
crinone jel verdi dr. sabahları kullanıcam 10 dk yatıcam 15 gun sonra da kan testi yapacagız
Allah hayırlısı ile guzel haber almayı nasip eder insallah :)
kizlar ben geldim
crinone jel verdi dr. sabahları kullanıcam 10 dk yatıcam 15 gun sonra da kan testi yapacagız
iyi haftalar canlarım nasılsınızzz evimi temizledim,pazara gittm geldim çorba pişirdim akşamada börek yapıcam off çok sıcak ve yoruldum sizler nasılsınız?
kizlar ben geldim
yasemincim bi ara başından beri olan belirtilerini yazacaktın unutmadın dimii,umut dünyası işte ne yaparsın,seninkilerle karşılaştırma yapcaz.
insallah kızlar ya..
guzel dilekleriniz icin cok ama cok tesekkurler :)
hakkımızda hayırlı ne is o olsun :)
kiyamam canim ya,cok yordun kendini,ama sonunda mutlu ve huzurlu olacaksin.dügünden sonra iyice dinlen tugbam,yorgunlugunu bir at.hayirlisi olsun,insaallah güzel haberlerini alirim.suanda bende degisiklik yok.bakalim canim hayirlisi.öpt canim seni.Allah kolaylik versin...canımm arkadaşım iyi olmaya çalışıyorum baya bitkin düştüm yaa görenler diyo ne kadar bitkin yorgun halsiz duruyosun evet gerçekten 1buçuk ay oldu çook yoruldum ve 2kıloda zayıfladım hem bedenen hem ruhen deydımı çook deydı evım çok güzel oldu ama biran önce kendıme gelmem lazım benı bekleyen çook işim var dügün yaklaşıyo cuma anneme geçecem orda kalacam evını temızleyecez pazar çeyiz geliyoo ondan sonra kınaydı dügündü hep koşuşturma olacak bu ay reglimi olunca korunmayacazda 17 sinde olmama lazım bakalım allahtan herşeyın hayırlısını istiyorum sen nasılsın naaptın yaaa yegen çalışmaları başlamadımı halen kaydirigubbakcemilehehh senı çook öpüyorum
canim simdi listede gördüm hamile oldugunu,Aminnnn canım inş. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin:CüvCüv::Saruboceq:
ay kıyamam sana unutmadım sibelciğim...işe başlamadan yazayım hemen...benim öyle kıyaslanacak belirtilerim olmadı canım...hep adet olacakmışım gibi bekledim ve geçen ay bi ton iş yaptım yaz temizliğine başlamıştım ümidi kesip...adet olmadan 1 gün akşam çok sancım oldu kasıklarımda...onun dışında ne gögsüm şişti nede damarlandı...ve 2-3 gün öncesinden idrarım kokmaya başladı her iki gebeliğimdeki ortak belirti buydu canım.sonra adet olamam gereken gün sabah olmadım hemen test yaptım 2, çizgi çok silikti...sonrasını biliyosun zaten...gögüslerim 10 gündür falan şiş ve uçlarına dokunamıyorum...dr um vücut hamileliğe alışmıştır ondan belirti vermemiştir dedi...bu kadar sibelciğim...inşallah yardımcı olurum sana....opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız bakalım enrika yasemin esterya sibela kanarya buse68 tuğbamurat başka kimse kaldımı saymadığım unuttuğum varsa affola nasılsınız bakalım yokmu bir gelişme bize güzel haber verecek birileri
evet canim bilirim o uykuyu,gözlerini acamazsin bayagi.teyzesi yesin onu.amiiin canim insaallah.Rabbim hepimize tekrar taddirsin bu duyguyu.kanaryacığım şimdilik çok iyi bol bol uyuyoruz teyzesi...hafif bulantılarım dışında iyiyim....rabbim hepinize en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu..sağsağlim kucağımıza alalım hepimiz....:Saruboceq:
hayirlisi olsun esteryacim.insaallah güzel haberler verisin bize..insallah kızlar ya..
guzel dilekleriniz icin cok ama cok tesekkurler :)
hakkımızda hayırlı ne is o olsun :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım enrika yasemin esterya sibela kanarya buse68 tuğbamurat başka kimse kaldımı saymadığım unuttuğum varsa affola nasılsınız bakalım yokmu bir gelişme bize güzel haber verecek birileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?