- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.261
tuğba allah kardeşine geçim versin bir yastıkta kocatsın inşallah çok tatlı telaşeler bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatimacım çok sevindim cnm allah tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına yavrunu darısıda bize inşallah
tebrik ederim fatmacığım sağsağlim kucağına alırsın inşallah yavrunu....a.s.
canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin çoookk sevındım :teytey:tarısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inş. hayırlısıyla amiinn:Saruboceq:
canımm arkadaşım iyi olmaya çalışıyorum baya bitkin düştüm yaa görenler diyo ne kadar bitkin yorgun halsiz duruyosun evet gerçekten 1buçuk ay oldu çook yoruldum ve 2kıloda zayıfladım hem bedenen hem ruhen deydımı çook deydı evım çok güzel oldu ama biran önce kendıme gelmem lazım benı bekleyen çook işim var dügün yaklaşıyo cuma anneme geçecem orda kalacam evını temızleyecez pazar çeyiz geliyoo ondan sonra kınaydı dügündü hep koşuşturma olacak bu ay reglimi olunca korunmayacazda 17 sinde olmama lazım bakalım allahtan herşeyın hayırlısını istiyorum sen nasılsın naaptın yaaa yegen çalışmaları başlamadımı halen kaydirigubbakcemilehehh senı çook öpüyorumtugbam sen nasilsin,neler yaptin,gözünaydin temizligi bitirmissin,ösledim kiz seni,su islerini hallet de bol bol görüselim artik canim benim.........
fatıma allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
Aminnn Canım Allah razı olsun, darısı başınıza inş.:CüvCüv:
Teşekkür ederim Yasemincim, sende hamileydin değil mi, hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. :CüvCüv:
Saol tubacım, darısı en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere olsun inş.:CüvCüv::Saruboceq:
saol canım allah razı olsun evet tatlı koşuşturmalar bıde benım evım tadilat oldu ondan çook yoruldum kafamçokkarıştıtuğba allah kardeşine geçim versin bir yastıkta kocatsın inşallah çok tatlı telaşeler bunlar
offf sibelcim ya bende zamana bırakıcam diyorum nasılsa görcez diyorum ama yinede kendimi dinliyorum ffffffff şimdi akıntım varm acaba yoğunmu acaba diye bakıyorum sonra acaba hamilemiyim belirtim varmı diye bakarım kafamçokkarıştı
yok yok tamam yaa adet olursanda güzel boşver ben hiç üzülmemiştim sağlıklı bi gebelik oluşsun diye hazırlıklar yapmak için bi şans daha dedim kendi kendime sende öyle de tatlım
yasemincim sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik:CüvCüv:
kizlar ben geldim
asılamam saat 14 civari yapıldı simdi evdeyim
crinone jel verdi dr. sabahları kullanıcam 10 dk yatıcam 15 gun sonra da kan testi yapacagız
Allah hayırlısı ile guzel haber almayı nasip eder insallah :)
canım sen çalışan kadınsın ya yaparsın pıratik bişilerr takma kafana yaahoşgeldin busemcim ne çok iş yapmışsın maşallah benim akşam yemeğim falan hazır değil daha napçamıda bilmiyorum zaten 7 ye doğru evde oluyorum off stres oldum bak şimdi -tatlicadiarzu- ne yicez bizz
kizlar ben geldim
crinone jel verdi dr. sabahları kullanıcam 10 dk yatıcam 15 gun sonra da kan testi yapacagız
canım benim inşallah hakkında hayırlısı olsun 15 gün sonra burda sevinç naraları atarız inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahkizlar ben geldim