Çok geçmiş olsun canım...ben istanbul
tüp bebek merkezi, bahçeci, bülent traş,momart vs birsürü yere gittim muayene ücreti ödedim sırf doktorları hastaneyi tanımak için.sonrası aret kamar benim gibi yumurtası az olsnlara ilaçsız tüp bebek tedavisi uygulayınca başlamak istedim çünkü ilaçlarla hormonlarımı bozmak istemedim.kaliteli iki embiryom vardı fakat 4. Gün transfer edildi normalde 4. Gün tercih edilen bir gün değilmiş.tutunmadı. Şöyle bir durum var ben istanbul tüp bebek labavatuarına güvenmiyorum aslında en iyisi bahçecinin.bu süreçte onlarca insanla konuştum.gruplarına üye oldum.yani senin yerinde olsam bahçeciyi tercih ederim şayet yaptırmayı düşünüyorsan...bülent traş zahide yetişin doktoru mesela çok ünlü ama kendisini sadece transferde görüyorsun diğer işlemleri takibi yardımcıları yapıyor.bülent traş traşlıyor diyelim...Aret kamarda bence iyi çünkü herkes çok memnun.zaten gittiğim dönemde görüştüğüm hastaları hamile kaldılar.benim bence nasip olmadı diyelim.benim gibi bir dutumda arkadaşım var onu yönlendirdim arete bakalım nasıl sonuçlanacak onunda yumurta sayısı az.ama söylediğim gibi lab iyi değil ama yumurta sayın çok ise seni etkilemez.Aret hocayıda düşünebilirsin.ben ilaçsız olduğu için gene aret hocayı tercih ederim ayrıca tutunmayınca bekleme süresi olmuyor ilaç kullanmadığın için.diğer türlü bir kaç ay vücut dinlendirilmeli.ana sakın çok bilinmeyen doktorla deneme yapma senin doktoru hiç duymadım mesela.ona bakarsan eşimin en yakın arkadaşıda bu işi yapıyor beleşede getirirdik ama istemedim ben.yaklaşık olarakta 15 bin tl gider ilk etapta.tabi yumurtaların kaliteli ise.ben çok hasta gördüm 17-20 yumurta toplanıp elde sıfır kalanlar var.benim çokşükür 24-25 mm oluyor heray.inşallah seninde kalitelidir hepsi.