Düşük yapanlar

inşallah ilaca gerek kalmadan gelir adetin.Yaşadıklarımız kolay şeyler değil, stres olmak insanın elinde değil ben de çok stresliyim dikkatimi başka yönlere çekmeye çalışıyorum boş kalmamamız lazım boş kalırsak bunu düşünüyoruz sürekli istemsizce.Zamanla geçecek eminim ama ne kadar erken geçerse o kadar erken kavuşacağız sağlıklı gebeliklere.Doktorun anormal birsey görmemiş ki sana biraz daha zaman vermiş bu seni biraz rahatlatmıştır umarım
İnşallah gerek kalmaz canım Allahtan işe gidiyorum kafam dağılıyor biraz. Ama pek rahatlattığı söylenemez. Erken menepoz var mı diye sordu. Semar testi yaptı sonucu cuma çıkacak yumurta rezervlerini kontrol için test istedi. 32 yaşındayım genç sayılmam :KK43: :KK43::KK43:

İnşallah gerek kalmaz canım Allahtan işe gidiyorum kafam dağılıyor biraz. Ama pek rahatlattığı söylenemez. Erken menepoz var mı diye sordu. Semar testi yaptı sonucu cuma çıkacak yumurta rezervlerini kontrol için test istedi. 32 yaşındayım genç sayılmam :KK43: :KK43::KK43:
Daha gençsin canım öyle deme, ben de 34üm, yumurtalarla ilgili birşey dedi mi, bir kere olduysa tekrar olur Allahın izniyle, moral bozmak yok :dua:

Daha gençsin canım öyle deme, ben de 34üm, yumurtalarla ilgili birşey dedi mi, bir kere olduysa tekrar olur Allahın izniyle, moral bozmak yok :dua:
Hiçbir şey demedi canım durumuna bakacağım dedi sadece vajinal kontrol yaptı 3 tane küçük miyom var dedi o kadar bol bol nefes al ver diyor sonuç çıkana kadar

Kızlar siz gene yaş olarak iyisiniz hiç korkmayın ben 82 liyim ona rağmen umudumu yitirmiyorum Allah büyük doktorum bir kadın adet görüyorsa sorun yok demişti.ayrıca düzenli olmasına güveniyorum ve çok yumurta olması önemli değil önemli olan kaliteli olması demişti.çok tanıdığım var 10-12 yumurtası oluşuyor tüp bebek tedavisiyle fakat bir tane iyi kaliteli embiryosu oluşmuyor.

Gunaydin kizlar.Kadinlar gunumuz kutlu olsun😊😊.Ovulasyon testlerinden bahsetmissiniz ben doktoruma sormustum.Ugrasma onlarla hem bosuna strese girersin hem de idrarin konsantrasyonu her seferinde degisir yumurtlama olsa dahi bu testlerle yakalayamama ihtimalin de var demisti.Zaten ben de bi iki defa denemistim becerememistim biraktim kullanmayi.Ama adet ne zaman olucam diye hic panigim yok.Bence sakin olun kizlar.Vucut normal donguden cikti sonuc olarak.Sirazenin suan sasmasi bana cok normal ve dogal gelio.Siz de tatlis canlarinizi sıkmayin artik kendinizi bi de bunun icin hirpalamayin😊
Günaydın canım...umarım herşey yolundadır.buarada yumurtlama testlerini çoğu doktor çok onaylamaz çünkü kendilerinin takip etmesi işlerine gelir lakin en yakın arkadaşım doktordu o bile yumurtlama testiyle gebelik elde etmişti.çevremdede yumurtlama testleriyle gebe kalan var.zaten doktor takibiyle aynı canım bizzat ben aylarca test ettim.yumurta geliştiğinde doktor çatlama iğnesi yapıyor sende yumurtlamayla aynı olayı gerçekleştiriyorsun.günleri parelel.bir gebeningünlüğü var instagramda ordada yüzlerce bayan hamilelik elde ediyor testlerle

Sakinkal Sakinkal kuzum ben de inaniorum ovulasyon testlerine ama ben kullanmayi beceremedim bi de strese girdim.Ona gore iliski yasamak butun istegimi altust etti benim.Adetlerim cok duzenli oldugu icin de pek itibar etmedim testlere.Doktorum yumurta takibi bile onermedi bana.Biraz birak cok takiosun dedi.3 5 ay ugrasma bunlarla eger olmazsa yapariz tup bebek dedi.Ben de takiliorum 3 5 ay iste 😀zaten is sebebiyle esimle karsilasmamiz baya zor oluo_Olurundayim bakalim.

Sakinkal Sakinkal kuzum ben de inaniorum ovulasyon testlerine ama ben kullanmayi beceremedim bi de strese girdim.Ona gore iliski yasamak butun istegimi altust etti benim.Adetlerim cok duzenli oldugu icin de pek itibar etmedim testlere.Doktorum yumurta takibi bile onermedi bana.Biraz birak cok takiosun dedi.3 5 ay ugrasma bunlarla eger olmazsa yapariz tup bebek dedi.Ben de takiliorum 3 5 ay iste 😀zaten is sebebiyle esimle karsilasmamiz baya zor oluo_Olurundayim bakalim.
Valla canım bizimde düzenli olmuyor ondan bu testlere biraz sardım.buayda yumurtlama olmadı.ben yumurta takibi yaptırdığım ay hamile kaldım haberin olsun ki tüp bebekte tutmadı.bence tüp bebek ticarete dönmüş heleki karı koca çalışıyorsa önce bir yoluyorlar.istanbulun en iyi tüp bebekçilere gittim 750 - 1000 tl olmak üzere muayane ücretleri herbirine ödedim ama hiçbiri aklıma yatmadı.benim kaliteli 1. Sınıf embiryom vardı iki tane transfer edildi ona rağmen olmadı...çünkü yanlış zamanda transfer edildi.başka biri prp önerdi öncesi 5500 tl.inan parasında hiç değilim ama bu konu üzerinden sömürülmek canımı çok yakıyor.doktorların hepsi kişisel verilerinizi alıyor yaptığınız işler belli.neden doğmak için bunlar şartmı diye düşünüyorum tabi işin içine girdikten sonra öğrendim.Allahıma şükürler olsun tüm bunlardan sonra ben ardından kendiliğimden bir yumurta takibi ile gebe kaldım. Yani dürüst doktora denk gelmek çok zorlaştı. Artık akışına bıraktım nasip kısmet nediyeyim.

Kizlar nasilsiniz,neler yapiosunuz.Dusugun 26.gunundeyim az once adet oldum.Sizde durumlar ne :KK51::21:
Canım merhaba erken olmuşsun adet.genelde herkes geç olur sende neden böyle olduki ayrıca umutluydum senden.vardır bundada bir hayır.ben bence gecikecem buay. çünkü belirtiler bu yönde.sen değerlendirdinmi buayı? Yoksa gene esmi geçtimiz?dün bir doktor yazısı okudum düşük yapanlar düşükten sonra 15-25 günler arası hamile kalabiliyormuş.

Gunaydin kuzum.Normal dongum 28 gunde bir.Aslinda erken sayilmaz.Es gecmedik kuzum ama ozel bi caba sarfetmiorum artik.Allahtan bisey cikmazsa mayisa kadar kendi halimizdeyiz.Mayista yillik iznim var tup bebek yapalim dioruz.Su siralar eskisi gibi cocuk yapicam takintim yok ama yarin 40 imi gecer de pisman olur muyum diorum.O yuzden tup bebek yapalim diorum.Ben kabin memuruyum kuzum.Bu ay yumurtlamada denk gelir miyiz gelmez miyiz belli degil.Bu ay da muamma bize.Sen nasilsin kacinci gunundesin dusugun canim.

Gunaydin kuzum.Normal dongum 28 gunde bir.Aslinda erken sayilmaz.Es gecmedik kuzum ama ozel bi caba sarfetmiorum artik.Allahtan bisey cikmazsa mayisa kadar kendi halimizdeyiz.Mayista yillik iznim var tup bebek yapalim dioruz.Su siralar eskisi gibi cocuk yapicam takintim yok ama yarin 40 imi gecer de pisman olur muyum diorum.O yuzden tup bebek yapalim diorum.Ben kabin memuruyum kuzum.Bu ay yumurtlamada denk gelir miyiz gelmez miyiz belli degil.Bu ay da muamma bize.Sen nasilsin kacinci gunundesin dusugun canim.
Anladım canım hayırlısı neyse o olsun...bende 21. Günümdeyim keza bizde es geçtik öyle hani bugün yapalım yarın olsun diye kafa yormadım ama korunmadımda.henüz tam toparlanamadım bile. zaten zor gebe kalıyorum bu şekilde çok zor. benim döngümde 28-30 gün arası ama belirtim henüz yok yumurtlamayıda görmedim bu ay muhtemelen gecikecem. bende olmazsa yaza tüp bebek tedavisi uygulayacam.yaş geçiyor yumurta sayım çok az başka çarem yok. Kısmette varsa oluyor zaten biz sadece elimizden geleni yaptık demek için yapıyoruz.ablam hep kızıyordu bana takılma günlere diye sonuçta tecavüze uğrayanlar nasıl hamile kalıyor neyani hepsi yumurtlama gününemi denk geliyor diyordu.kısmette nevarsa o.kasmamak en güzeli.bende saldım çayıra misali.senin yaş kaç neden tüp bebek önerdiki doktorun illaki denk geleceğiniz zamanlar olur tüp bebek tedavisi çok zor çok.

Yasim 34 kuzum.Hormon degerlerimde bi sikinti cikmadi,esimin spermiyogrami da normal.Doktorum tup bebek yapmaya hic yanasmadi ki kendisi tup bebek doktoru.Ben denk gelemedigimiz icin cok israr ettim ekimden beri yapicaz bi turlu kismet olmadi.Ekimde gittik o ay yapicaz kasimda kimyasal gebelik yasadim,aralikta histereskopi oldum o ay bos gecmek durumunda kaldi,ocakta hamile kaldim tam kalp atisina gidicez derken dusuk yasadim.Bi turlu kismet olmadi anlicagin canim.En son kontrolumde de doktorum ara ver kafan dagilsin bi kac ay sana bisey kaybettirmez eger olmazsa da mayista yapariz tup bebek dedi.Sen Aret beyde mi yaptiricaksin yine ya da aklinda var mi baska bi doktor.

Yasim 34 kuzum.Hormon degerlerimde bi sikinti cikmadi,esimin spermiyogrami da normal.Doktorum tup bebek yapmaya hic yanasmadi ki kendisi tup bebek doktoru.Ben denk gelemedigimiz icin cok israr ettim ekimden beri yapicaz bi turlu kismet olmadi.Ekimde gittik o ay yapicaz kasimda kimyasal gebelik yasadim,aralikta histereskopi oldum o ay bos gecmek durumunda kaldi,ocakta hamile kaldim tam kalp atisina gidicez derken dusuk yasadim.Bi turlu kismet olmadi anlicagin canim.En son kontrolumde de doktorum ara ver kafan dagilsin bi kac ay sana bisey kaybettirmez eger olmazsa da mayista yapariz tup bebek dedi.Sen Aret beyde mi yaptiricaksin yine ya da aklinda var mi baska bi doktor.
Çok geçmiş olsun canım...ben istanbul tüp bebek merkezi, bahçeci, bülent traş,momart vs birsürü yere gittim muayene ücreti ödedim sırf doktorları hastaneyi tanımak için.sonrası aret kamar benim gibi yumurtası az olsnlara ilaçsız tüp bebek tedavisi uygulayınca başlamak istedim çünkü ilaçlarla hormonlarımı bozmak istemedim.kaliteli iki embiryom vardı fakat 4. Gün transfer edildi normalde 4. Gün tercih edilen bir gün değilmiş.tutunmadı. Şöyle bir durum var ben istanbul tüp bebek labavatuarına güvenmiyorum aslında en iyisi bahçecinin.bu süreçte onlarca insanla konuştum.gruplarına üye oldum.yani senin yerinde olsam bahçeciyi tercih ederim şayet yaptırmayı düşünüyorsan...bülent traş zahide yetişin doktoru mesela çok ünlü ama kendisini sadece transferde görüyorsun diğer işlemleri takibi yardımcıları yapıyor.bülent traş traşlıyor diyelim...Aret kamarda bence iyi çünkü herkes çok memnun.zaten gittiğim dönemde görüştüğüm hastaları hamile kaldılar.benim bence nasip olmadı diyelim.benim gibi bir dutumda arkadaşım var onu yönlendirdim arete bakalım nasıl sonuçlanacak onunda yumurta sayısı az.ama söylediğim gibi lab iyi değil ama yumurta sayın çok ise seni etkilemez.Aret hocayıda düşünebilirsin.ben ilaçsız olduğu için gene aret hocayı tercih ederim ayrıca tutunmayınca bekleme süresi olmuyor ilaç kullanmadığın için.diğer türlü bir kaç ay vücut dinlendirilmeli.ana sakın çok bilinmeyen doktorla deneme yapma senin doktoru hiç duymadım mesela.ona bakarsan eşimin en yakın arkadaşıda bu işi yapıyor beleşede getirirdik ama istemedim ben.yaklaşık olarakta 15 bin tl gider ilk etapta.tabi yumurtaların kaliteli ise.ben çok hasta gördüm 17-20 yumurta toplanıp elde sıfır kalanlar var.benim çokşükür 24-25 mm oluyor heray.inşallah seninde kalitelidir hepsi.

Canim ben de ilk Bahceci Guvenc bey e gittim.Bi suru yerle telefonla gorustum doktorlari arastirdim Guvenc beyle gorusme karari aldim.Kendisi beni muayne de etti.Bizim sorunumuz esimle denk gelememek aslinda baska bi problem yok.Guvenc bey de bu sebeple sansimin yuksek oldugunu histereskopi yapip hemen baslayabilecegimiz soyledi.Ben 2.bi doktor daha gorim sonra karar verim dedim.Istanbul Tup Bebek ten Ozan beyle gorustum.Neden bilmem sanki bi tık daha isindim Ozan beye ve daha fazla gezmim dedim.Dusuk yaptigimda da esim yurt disindaydi.Hergun arayip ilgilendi asistani ve kendisi sagolsunlar.Acikcasi bu ilgi de hosuma gitmedi desem yalan olur.Internette yorumlarina baktim herkes memnundu ben de orda baslim dedim.Butun tibbi gecmisimizi bilio bu da suan benim icin buyuk rahatlik.Baska birine herseyi en basindan anlatip sifirdan baslamak suan gozumde cok zor.Insallah yillik iznimde olur da daha fazla oyalanmam.Cunku benim bi de zaman sorunum var.Kesintisiz 1 haftam bile olmuo bazen benim.Bazen gidiorum bi hafta olmuorum.Simdi adetim basladi mayista baslayan adetimde planlar bozulmazsa yillik izinde oluorum.Ahhh ah kuzum zaman benim icin buyuk sorun.

Canim ben de ilk Bahceci Guvenc bey e gittim.Bi suru yerle telefonla gorustum doktorlari arastirdim Guvenc beyle gorusme karari aldim.Kendisi beni muayne de etti.Bizim sorunumuz esimle denk gelememek aslinda baska bi problem yok.Guvenc bey de bu sebeple sansimin yuksek oldugunu histereskopi yapip hemen baslayabilecegimiz soyledi.Ben 2.bi doktor daha gorim sonra karar verim dedim.Istanbul Tup Bebek ten Ozan beyle gorustum.Neden bilmem sanki bi tık daha isindim Ozan beye ve daha fazla gezmim dedim.Dusuk yaptigimda da esim yurt disindaydi.Hergun arayip ilgilendi asistani ve kendisi sagolsunlar.Acikcasi bu ilgi de hosuma gitmedi desem yalan olur.Internette yorumlarina baktim herkes memnundu ben de orda baslim dedim.Butun tibbi gecmisimizi bilio bu da suan benim icin buyuk rahatlik.Baska birine herseyi en basindan anlatip sifirdan baslamak suan gozumde cok zor.Insallah yillik iznimde olur da daha fazla oyalanmam.Cunku benim bi de zaman sorunum var.Kesintisiz 1 haftam bile olmuo bazen benim.Bazen gidiorum bi hafta olmuorum.Simdi adetim basladi mayista baslayan adetimde planlar bozulmazsa yillik izinde oluorum.Ahhh ah kuzum zaman benim icin buyuk sorun.
Haklısın canım doktora ısınmak çok önemli bu süreçte moralmende iyi oluyorsun.seni okadar iyi anlıyorumki işin çok zor denk gelmemek sıkıntı.bencede yaptır ama hani bir düşüğün birde kimyasalın olmuş ya ben olsam embiryolarıma genetikte yaptırıp öyle transfer ederim.işini sağlama al.bunuda doktorunla konuş.zaten inşallah çok fazla olur embiryon ve içlerinden en iyisini transfer yaparlar. Belki o güne bile gerek kalmaz kendiliğinden hmile kalırsın. Hadi inşallah diyelim burdaki kızların hepsi peşi sıra gebe kalsın

Kuzum genetigi doktorum da onerdi ama ben pek sicak bakmiorum.Oyle bi zamanim yok ki benim.Guvenc bey hic onermedi mesela.Ben o yuzden dusunmuorum.Genetige gideni beklicem bu sirada iznim biticek ise donucem bi dahaki yillik izni beklicem.Icim bunalio dusundukce bile kuzum.Allah bian once saglikli bebisler versin hepimize.

Canım haklısın ama olacağı varsa her şekilde olur.sen birkere denersin olmazsa 5. Gün embiryosuyla.en iyi embiryodur kendileri. Sana anlatacaklar zaten hergün kalitesi hakkında bilgi verecekler. Hakkımızda hayırlısı olsun vede en güzeli

Buarada kızlar sol kasığım felaket ağrıyor sizdede böyle oldumu? Ayrıca belimde aynı taraftan ağrıyor.ben hamileyken bile ağrı çekmemiştim.düşük sonrası bana bir haller oluyor yahu

X