Düşük yapanlar yardımmmm

canım cok cok gecmiş olsun bende aralık ayında yasadım 11 haftalıktı kan testlerini yaptır muhakak bende kanda pıhtılaşma cıktı çok önemli cünkü her gebelik kayıpla sonlanıyor eger pıhtılaşma varsa kan sulandırıcı iğne vuruluyorsun..

Hmm anladım canım teşekkür ederim bi adetim bittikten sonra kontrole gidicem ben geçen ay kurtaj oldum daha adet olmadım 2 günüm var iste

Öncelikle çok geçmiş olsun bende aynı durumu yaşadım çok çok zor bir travma yaşayan bilir Allah ım öncelikle sabır versin sebebi araştırıldı mı

slm kızlar allah hepimize sabır versin bende ağustosta 13 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım bugün kürtaj olalı 43 gün oldu ama hala adet olamadım sizler kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuz yapışıklık olacak tekrar hamile kalamayacam diye çok korkuyorum lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın çok üzülüyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun hiç korkma çünkü ben tam 90 gün yani 3 ay adet olmadım ve psikolojim berbat olduğu için doktora bile gitmedim o süreçte 93. Gün eşimin ısrarıyla gittim tarlusal diye bi ilaç verdi doktor hergün bi tane kullan dedi 5. Gün adet oldum kendiliğinden adet olmuyor gerçekten ben olamadım yani sende doktora git canım mutlaka adet söktürücü verir yapışıklıktan falan korkma aklına kötü şeyler getirme düşük yapanlar daha kolay hamile k alıyormuş gerçekten sevgilerimle

çok teşekkürler canım benim psikolojimde bozuldu adet olamamak çok kötüymüş benim adetlerim hep düzenliydi 30 günde bir olurdum şimdi her tarafım şiş ve çok sinirli oldum pazartesi doktor randevum var sonra adetlerin düzene girdi mi peki

Merhaba çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın benimde 1 düşüğüm var 1 yıl önce mol gebelik geçirdim. yaklaşık 1.5 ay sonra regl oldum.Senin bi sebebi var mı düşüğün patalojiye gittimi sonuçların.

teşekkürler canım amin pataloji sonucum temiz çıktı plesantaya bağlı dedi bugün 46.gün hala adet yok

Kizlar selamlar iki düşük yasayan biri olarak düşükten sonra arastirma yapmadan yeniden bebek dusunmeyin derim ha bir de patoloji diye bir sey var hep temiz geliyor nasil bir seyse... ben ilk dusugumu 11. Haftada yasadim Dr adet olunca yeniden hamile kalirsin falan filan deyip kurtajdan sonra yolladi hic tahlil falan yapilmadi tekrar hamile kaldim tekrar bir heyecan ta ki 14. Hafta ayni senin gibi ultrasona girmek için yattigim sedyeden ağlayarak kalkana kadar... Tekrar kürtaj meğer kan Pihtilasma si varmis bende hamilelik boyunca iğne olmaliymisim yani diyeceğim o ki bir kez olsa bile arastirmadan hamile olmayin ben çok yandim siz yanmayin

Canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın kolay değil anlıyorum seni. Tedavini aksatma inşallah tekrar hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın

aynı durumu bende yaşadım nedenlerimiz farklı sadece.türkiyede çoğu hastane ve doktorlar bu konuda pek yapılması gerekenler konusunda duyarlı değiller.çok çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız.

Sizin acınızı ben de yaşadım.7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 30 kasımda.şimdi her şeye baktırıp sağlıklı hamilelik yaşamak istiyorum.dahiliyeye gittim şekere tiroide filan baktırabildim ama bir defada pıhtılaşmaya bakmıyorlar niyeyse.pkoluyum yaşım 36..devlet hastanesinde baktırabileceğim biryer varmı kızlar istanbuldayım.Güven duyduğum bir kadın doğumcuda denk gelmedi malesef endişeliyim

Araştırma veya üniversite hastanelerinde genetik poliklinigine gidebilirsin. Ancak, üç kez düşük yaptım ve Dr trombofili ve genetik test yaptırmayı önerdi diyebilirsin.

ilgilendiğin için teşekkür ederim..ancak bikaç hastaneye baktım genetik polikliniği gaörünmüyor.direk randevu alınmıyor sanırım ya da benim baktıklarımda yok.araştırma hastanesine gitsem dahiliye bölümüne,iki düşüğüm bir zorunlu kürtajım oldu desem olur mu

X xozlemmurat Dahiliyede bir sonuç alamazsın genetik poliklinigi üniversite hastanelerinde muhakkak vardır. Ben Antalya'da olduğum için İstanbul'u bilemem ama buradaki araştırma hastanesinde haftada sadece 1 gün (perşembe) poliklinik var ve randevu alınmadan direk başvuru yapılıyor. Aynen dediğin gibi iki dusugum ve bir zorunlu kurtarın var dersin. Sana tarihlerini sorar onu iyi ezberle takılma. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebeğin olur.

canim basin sagolsun. Maalesef bu aciyi yasayan biliyor digerlwrine basit geliyor
Rabbim bir daha ayni aciyi yasatmasib.

Ilk dusuklerde pihtilasma ve genetik testine bakmiyorlar genelde 2 veya 3 duauk olmaaini bekliyorlar. Ben sansima yaptirabilmistim. Ailede de var deyince oncelik verebiliuorlar. Bir gidip sansini dene istersen. Rabbim kisa zamanda doldursun kucagini insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…