- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
- Konu Sahibi Minikumudum
-
Merhaba kızlar öncelikle allah herkese hayırlı sağlıklı bebisler versin inşallah bende çok isteyenlerdendin Nisan 2016 da hamile kaldım bebeğimin 14 haftalik ken kalbi durdu kurtaj oldum 20 gün önce çok zor bi durum allahım kimseye yaşatmasın yine istiyorum bakalım nasip olursa
Merhaba kızlar öncelikle allah herkese hayırlı sağlıklı bebisler versin inşallah bende çok isteyenlerdendin Nisan 2016 da hamile kaldım bebeğimin 14 haftalik ken kalbi durdu kurtaj oldum 20 gün önce çok zor bi durum allahım kimseye yaşatmasın yine istiyorum bakalım nasip olursa
slm kızlar allah hepimize sabır versin bende ağustosta 13 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım bugün kürtaj olalı 43 gün oldu ama hala adet olamadım sizler kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuz yapışıklık olacak tekrar hamile kalamayacam diye çok korkuyorum lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın çok üzülüyorum
çok teşekkürler canım benim psikolojimde bozuldu adet olamamak çok kötüymüş benim adetlerim hep düzenliydi 30 günde bir olurdum şimdi her tarafım şiş ve çok sinirli oldum pazartesi doktor randevum var sonra adetlerin düzene girdi mi pekiÖncelikle çok geçmiş olsun hiç korkma çünkü ben tam 90 gün yani 3 ay adet olmadım ve psikolojim berbat olduğu için doktora bile gitmedim o süreçte 93. Gün eşimin ısrarıyla gittim tarlusal diye bi ilaç verdi doktor hergün bi tane kullan dedi 5. Gün adet oldum kendiliğinden adet olmuyor gerçekten ben olamadım yani sende doktora git canım mutlaka adet söktürücü verir yapışıklıktan falan korkma aklına kötü şeyler getirme düşük yapanlar daha kolay hamile k alıyormuş gerçekten sevgilerimle
slm kızlar allah hepimize sabır versin bende ağustosta 13 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım bugün kürtaj olalı 43 gün oldu ama hala adet olamadım sizler kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuz yapışıklık olacak tekrar hamile kalamayacam diye çok korkuyorum lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın çok üzülüyorum
teşekkürler canım amin pataloji sonucum temiz çıktı plesantaya bağlı dedi bugün 46.gün hala adet yokMerhaba çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın benimde 1 düşüğüm var 1 yıl önce mol gebelik geçirdim. yaklaşık 1.5 ay sonra regl oldum.Senin bi sebebi var mı düşüğün patalojiye gittimi sonuçların.
teşekkürler canım amin pataloji sonucum temiz çıktı plesantaya bağlı dedi bugün 46.gün hala adet yok
Amin canim çok sağ ol Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin isteyene inşallah bize deCanım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın kolay değil anlıyorum seni. Tedavini aksatma inşallah tekrar hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın
Araştırma veya üniversite hastanelerinde genetik poliklinigine gidebilirsin. Ancak, üç kez düşük yaptım ve Dr trombofili ve genetik test yaptırmayı önerdi diyebilirsin.Sizin acınızı ben de yaşadım.7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 30 kasımda.şimdi her şeye baktırıp sağlıklı hamilelik yaşamak istiyorum.dahiliyeye gittim şekere tiroide filan baktırabildim ama bir defada pıhtılaşmaya bakmıyorlar niyeyse.pkoluyum yaşım 36..devlet hastanesinde baktırabileceğim biryer varmı kızlar istanbuldayım.Güven duyduğum bir kadın doğumcuda denk gelmedi malesef endişeliyim
canim basin sagolsun. Maalesef bu aciyi yasayan biliyor digerlwrine basit geliyorSizin acınızı ben de yaşadım.7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 30 kasımda.şimdi her şeye baktırıp sağlıklı hamilelik yaşamak istiyorum.dahiliyeye gittim şekere tiroide filan baktırabildim ama bir defada pıhtılaşmaya bakmıyorlar niyeyse.pkoluyum yaşım 36..devlet hastanesinde baktırabileceğim biryer varmı kızlar istanbuldayım.Güven duyduğum bir kadın doğumcuda denk gelmedi malesef endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?