• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapanlar yardımmmm

canim basin sagolsun. Maalesef bu aciyi yasayan biliyor digerlwrine basit geliyor
Rabbim bir daha ayni aciyi yasatmasib.

Ilk dusuklerde pihtilasma ve genetik testine bakmiyorlar genelde 2 veya 3 duauk olmaaini bekliyorlar. Ben sansima yaptirabilmistim. Ailede de var deyince oncelik verebiliuorlar. Bir gidip sansini dene istersen. Rabbim kisa zamanda doldursun kucagini insallah
sağol canım deniycem.aminn inşallah

12 haftalık bebeğimi binbir umutla görmeye kalbini bi kez daha duymak için hastaneye gittim heyecanla yattığım sedyeden ağlama kriziyle kalkacağım aklımın ucundan geçmezdi geçen hafta bugün bu saatlerde oda da koca bi sessizlik oldu doktoruma sadece sorun ne diyebildim bebeğimin minik kalbi durmuştu travma şok arası anlatılması güç duygular yaşadım hemen alalım dediğini duyunca kendimi kaybettim koca dünya başıma yıkıldı veremedim yavrumu bir gece daha benimle kalsın dedim hayatımın en uzun gecesini ağlama kriziyle atlattım ertesi gün ayaklarımla gittim yavrumu koparmaya suni sancı verdiler tam 8 saat sancı çektim meleğim de gitmek istemedi annesinden sonra gitti ben şimdi nefes alamıyorum kürtaj olmadım yavrum gözümün önünden hiç gitmiyor sorum şu hemen istiyorum ben ne zaman hamile kalırım benim gibi olanlar yazsın lütfen aranıza yeni katıldım burada herkesin hikayesini okurken birgün bende paylaşacağımı aklıma getirmezdim Rabbim tez zamanda hepimizi de yeni meleklerine kavuşturs

Hiçbirşey oyalayamıyor beni aklım fikrim kalbim hem onunla düşündükçe deli oluyorum hiçbir belirtim yoktu ikili test için gitmiştim oysa miniğimin kalbi durmuş da onu duyacakmışım bedensel olarak hiç anlamadım fakat içimde anlamadığım acı ve sıkıntı vardı ayaklarım gitmiyordu hastaneye
Benimde 12 haftalik bebegimin kalbi durmustu doktor kurtaj olmam gerektigini soyledi. Kurtaj olduktan sonra 6 ay korunman gerekli yoksa yine dusuk yapabilirsin . ben 6 ay bekledikten sonra tedaviye basladim 5.ayda hamile kaldim suan 18 aylik ikiz erkek bebeklerim var. Allah sana sabir versin insaallah uzulme sabrin sonu selamettir

Back
X