Düşük yapanlar yardımmmm

Minikumudum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
30
18
38
34
12 haftalık bebeğimi binbir umutla görmeye kalbini bi kez daha duymak için hastaneye gittim heyecanla yattığım sedyeden ağlama kriziyle kalkacağım aklımın ucundan geçmezdi geçen hafta bugün bu saatlerde oda da koca bi sessizlik oldu doktoruma sadece sorun ne diyebildim bebeğimin minik kalbi durmuştu travma şok arası anlatılması güç duygular yaşadım hemen alalım dediğini duyunca kendimi kaybettim koca dünya başıma yıkıldı veremedim yavrumu bir gece daha benimle kalsın dedim hayatımın en uzun gecesini ağlama kriziyle atlattım ertesi gün ayaklarımla gittim yavrumu koparmaya suni sancı verdiler tam 8 saat sancı çektim meleğim de gitmek istemedi annesinden sonra gitti ben şimdi nefes alamıyorum kürtaj olmadım yavrum gözümün önünden hiç gitmiyor sorum şu hemen istiyorum ben ne zaman hamile kalırım benim gibi olanlar yazsın lütfen aranıza yeni katıldım burada herkesin hikayesini okurken birgün bende paylaşacağımı aklıma getirmezdim Rabbim tez zamanda hepimizi de yeni meleklerine kavuştursun inşallah

ya inanmıyorum ne kadar acı bende kaybettim bebeğimi ve 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var ikili test için gideceğim seni okuyunca içim cız etti ya aynısı başıma gelirse diye korktum Allahım sana sabır versin bebeğin gelişiminde bir problem varmıydı birden bire nasıl durdu ne kadar da bi kontrole gidiyordun bu arada ben ilk bebeğimi düşük yaptım 6 ay sonra hamile kaldım ama bu benim isteğimdi çünkü atanmıştım yeniden bebek zor olacaktı yalnız doktor hiç beklemenize gerek yok adet oldunuzmu deneyin beklemeyin demişti bilgin olsun canım yinede doktoruna danış rabbim sabır versin

Allah korusun inşallah bebeğini Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğimin gelişim problemi yoktu hiç bir şekilde de hissetmedim ne kanama ne sancı hiçbir şey yalnız 2 gün öncesi göğüs ağrım hafiflemişti ve bulantım azalmıştı ben hamileliğe alıştığımı düşünmüştüm oysa ki minik kuzum sessizliğe gömülmüş rutin kontrole gitmiştim ikili test yapılacaktı ama nasip olmadı

bilemiyoruz işte ya aynı tedirginlik bendede var rabbim bidaha hiç birimize yaşatmasın

bilemiyoruz işte ya aynı tedirginlik bendede var rabbim bidaha hiç birimize yaşatmasın

Amin inşallah Rabbim den tek isteğim bu insanoğlu sabırsızlanıyor işte istiyor ki acılarım hemen son bulsun hemen hamile kalayım da bugünleri unutuyum unutamasamda teselli olur en azından

Amin inşallah Rabbim den tek isteğim bu insanoğlu sabırsızlanıyor işte istiyor ki acılarım hemen son bulsun hemen hamile kalayım da bugünleri unutuyum unutamasamda teselli olur en azından

oyalancak bir şey bul zaman geçiyor ilk adetini oldun mu başla bence tekrar akıntın falan geliyormuydu nasıl durmuş ya Allahım gerçekten sabır versin yaşayan biliyor çok üzücü

Bence biraz dinlenmelisin. Rahmin toparlansin sen piskolejik olarak toparlan sonra hamile kal. Ben geçen hafta perşembe günü dusurdum bebeğimi.. Evet çok acı seni çok iyi anlıyorum.. Ama nasibi boyleymis diyeceğiz. Hiç değilse bir iki ay beklemelisin

oyalancak bir şey bul zaman geçiyor ilk adetini oldun mu başla bence tekrar akıntın falan geliyormuydu nasıl durmuş ya Allahım gerçekten sabır versin yaşayan biliyor çok üzücü

Hiçbirşey oyalayamıyor beni aklım fikrim kalbim hem onunla düşündükçe deli oluyorum hiçbir belirtim yoktu ikili test için gitmiştim oysa miniğimin kalbi durmuş da onu duyacakmışım bedensel olarak hiç anlamadım fakat içimde anlamadığım acı ve sıkıntı vardı ayaklarım gitmiyordu hastaneye

En kötüsü de hiç teselli bulamıyorum tek isteğim meleğim in geri gelmesiiii Rabbim tez zamanda hepimizi de sevindirsin inşallah

canım rabbim sabır versin inşallah ne desem boş aynı acıyı ilk bebeğimde bende yaşadım inş bunu sağlıklı doğururum eve gittim seni anlattım anneme nasıl üzüldüm dedim insan kendi başında da olunca daha çok tedirgin oluyor
devlet hastanase bana en az 3 ay en fazla 6 ay bekle demişti ama özel hastane gerek yok hemen hamile kalabilirsin demişti tercih senin canım

Allah razı olsun bazen insan tanımadığı insana daha çok içini döküyor Rabbim inşallah seni hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuştursun ben de özele gidiyorum haftaya kontrolüm var ve bakalım nasıl süreç bekliyor beni herşeyden korkar oldum

Canım sen ne kadar sonra hamile kaldın

Canım sen ne kadar sonra hamile kaldın

Öncelikle başın sağolsun canım gerçekten çok üzücü bir durum, ben de geçen hafta 5 mayıs günü 22 haftalık kızımı kaybettim, gerçekten dayanılacak gibi değil.
Ama doktorun neyi tavsiye ediyorsa ne zaman hamile kalmanı öneriyorsa onu dinle. Benim doktorum 4 ay beklememi önerdi, hem bu süreçte insanın psikolojisi de toparlanır biraz. Hemen yaşayacağın yeni bir gebelikte büyük bir korku içinde olmamak için bence biraz zaman tanı kendine.

Merhaba arkadaşlar

bende nisanda düşük yaptım 2. ye size dr kaç ay dinlenmenizi söledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…