• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapanlar yardımmmm

Merhaba canim. Adet tarihime daha var ama buginlerde midem bi garip bulaniyo eksiyo istahim kesildi
Insallah bebis vardirr

hayırlısı inşallah var dır canım :) ya arkadaşlar illa akıntı olmasımı lazım hamilelikte ben artık ilk hamileliğimi hatırlayamaz oldum :) yani bende bu ay akıntı yok ama hemen ümitsizliğe kapılmak istemiyorum

hayırlısı inşallah var dır canım :) ya arkadaşlar illa akıntı olmasımı lazım hamilelikte ben artık ilk hamileliğimi hatırlayamaz oldum :) yani bende bu ay akıntı yok ama hemen ümitsizliğe kapılmak istemiyorum
Illa olmasi gerekmez. Her hamilede degisik oluyormus belirtiler hatta bi kadinin bi hamileligi digerini tutmayabiliyormus. Sabirla adet tarihimizi bekleyecegiz artik

Illa olmasi gerekmez. Her hamilede degisik oluyormus belirtiler hatta bi kadinin bi hamileligi digerini tutmayabiliyormus. Sabirla adet tarihimizi bekleyecegiz artik

Arkadaşlar ben uzun süre adet olamadım tarlusal verdi doktorum kullandım ve adet oldum bu ay soğan kürü uygulamayı düşünüyorum siz de durumlar nasıl. .?

Merhaba kızlar öncelikle allah herkese hayırlı sağlıklı bebisler versin inşallah bende çok isteyenlerdendin Nisan 2016 da hamile kaldım bebeğimin 14 haftalik ken kalbi durdu kurtaj oldum 20 gün önce çok zor bi durum allahım kimseye yaşatmasın yine istiyorum bakalım nasip olursa

Merhaba kızlar öncelikle allah herkese hayırlı sağlıklı bebisler versin inşallah bende çok isteyenlerdendin Nisan 2016 da hamile kaldım bebeğimin 14 haftalik ken kalbi durdu kurtaj oldum 20 gün önce çok zor bi durum allahım kimseye yaşatmasın yine istiyorum bakalım nasip olursa
çok geçmiş olsun.. Allahım hayırlısıyla yeni bebişler versin inşallah :dua:

Aminnnnn inşallah kurtajdan sonra yumurtlama ne zaman oluyo kızlar benimki vakum yöntemi ile alındı bi hasar kalma söz konusu olabilirmi yeni gebelik için hemen başladım çalışmalara :oops:

Aminnnnn inşallah kurtajdan sonra yumurtlama ne zaman oluyo kızlar benimki vakum yöntemi ile alındı bi hasar kalma söz konusu olabilirmi yeni gebelik için hemen başladım çalışmalara :oops:

geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın umarım.
İlk adetinizi gördükten sonra bir kontrole gidip öyle başlasanız daha iyi olabilir ben öyle yaptım ki 8 haftalıktı bebeğim düşük yaptığımda siz 14. haftada kaybetmissiniz. doktorunuz herhangi birşey söylemedi mi?

Bu benim ilk gebeliğim söyledi doktorum hastalıklı bir bebekmis zaten sadece kafası gelişiyordu dedi doğsada en fazla 1 saat yaşar dedi :KK43:

Bu benim ilk gebeliğim söyledi doktorum hastalıklı bir bebekmis zaten sadece kafası gelişiyordu dedi doğsada en fazla 1 saat yaşar dedi :KK43:
benimde ilk gebeliğimdi 8 haftalıkken kalbi durmuş. Sağlıksız gebelikler bu şekilde sonuçlanıyormuş Allah sağlıklı bebekler nasip eder inşallah bizlere de.

ne kadar korunmanızla ilgili bişey söylemedi mi?

1 adet görmen yeterli dedi ama ben onuda bekleyemedim korunmasiz bu ay bakalım nasip 20 gün oldu kurtaj olali

Aminn inşallah hakkımızda hayırlısı bu ay herşey üst üste geldi bebeğimi kaybettikten sonra dedemi de kaybettimm:KK43:

Back
X