- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
- Konu Sahibi Minikumudum
Bana doktor bekleme dedi kendim düşürdüğüm için
anladım cnm tesekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktor bekleme dedi kendim düşürdüğüm için
Merhaba canim cok uzuldum bende gecen hafta bebegimi kaybettimrutin kontrolde ogrendik 8.haftada kalbi durmus halbuki biz cinsiyet tahmini aliriz diye bekliyoduk. Doktorum pat diye kalbi durmus diyince sok olduk hic birsey soyleyemedim soramadim. Aksam hemen baska doktora gittik ama sonuc degismedi o zamana kadar biraz kendime geldim aklima takilan butun sorulari sordum biri de tabiki tekrar ne zaman bebek dusunebiliriz oldu. Bir adet donemi gectikten sonra deneyebilirsiniz dedi o doktor pazartesi sabahi sonlandirmak icin randevu verdi fakat pazar gunu yogun kanama ve sancim basladi kendi doktorumun oldugu hastanede acil mudahale ettiler ordaki doktor ise 3 aydan sonra tekrar denememizi soyledi. Neler yasadigini tahmin edebiliyorum ama kendini bu kadar salma Allah herseyin en hayirlisini bilir simdi sen bir parcani cennete gonderdin insallah umarim en kisa zaman gonlunden geceni hayirlisiyla nasip etsin Rabbim
anladım cnm tesekkürler
Öncelikle başın sağolsun canım gerçekten çok üzücü bir durum, ben de geçen hafta 5 mayıs günü 22 haftalık kızımı kaybettim, gerçekten dayanılacak gibi değil.
Ama doktorun neyi tavsiye ediyorsa ne zaman hamile kalmanı öneriyorsa onu dinle. Benim doktorum 4 ay beklememi önerdi, hem bu süreçte insanın psikolojisi de toparlanır biraz. Hemen yaşayacağın yeni bir gebelikte büyük bir korku içinde olmamak için bence biraz zaman tanı kendine.
Merhaba canim cok uzuldum bende gecen hafta bebegimi kaybettimrutin kontrolde ogrendik 8.haftada kalbi durmus halbuki biz cinsiyet tahmini aliriz diye bekliyoduk. Doktorum pat diye kalbi durmus diyince sok olduk hic birsey soyleyemedim soramadim. Aksam hemen baska doktora gittik ama sonuc degismedi o zamana kadar biraz kendime geldim aklima takilan butun sorulari sordum biri de tabiki tekrar ne zaman bebek dusunebiliriz oldu. Bir adet donemi gectikten sonra deneyebilirsiniz dedi o doktor pazartesi sabahi sonlandirmak icin randevu verdi fakat pazar gunu yogun kanama ve sancim basladi kendi doktorumun oldugu hastanede acil mudahale ettiler ordaki doktor ise 3 aydan sonra tekrar denememizi soyledi. Neler yasadigini tahmin edebiliyorum ama kendini bu kadar salma Allah herseyin en hayirlisini bilir simdi sen bir parcani cennete gonderdin insallah umarim en kisa zaman gonlunden geceni hayirlisiyla nasip etsin Rabbim
pıhtılaşma testini gebelik testleri arasında istedi benim doktorum sıkıntı yoktu. düşüğün araştırılması için ise çok geç ben çok kanamayla gittim o zamana kadar giden gitti benden.Amin canım benim inşallah Rabbim kucaklarımızı hayırlısıyla tez zamanda doldursun ben pıhtılaşma ve genetik test yaptırcam sizlerde yaptırın mutlaka kızlarr içimiz rahat etsin en azından bir daha kinde kabus yaşamayalım
Canım benim sana da çok geçmiş olsun nolur sa olsun unutamıyorum ben ilk gün gibi üzgünüm bugün sabah genetik testi için doktora gitcem bakalım neler çıkacak bana da 3 ay bekle dedi ama zaten korkuyorum ben
@tdsozlem kontrole gittiğimde tekrar doktorumla konuşucam temmuz sonuna kadar bişey yapmayı düşünmüyorum sonra farklı doktora gidip görüşmeyi düşünüyorum şimdiki düşüncem bu
bende genetik test için bu hafta kan verdim 1 ay sonra cıkcak sonucu
Merhaba yazdıklarınızı büyük bir üzüntüyle okudum ve kendi yaşadıklarımı tekrar yaşadım12 haftalık bebeğimi binbir umutla görmeye kalbini bi kez daha duymak için hastaneye gittim heyecanla yattığım sedyeden ağlama kriziyle kalkacağım aklımın ucundan geçmezdi geçen hafta bugün bu saatlerde oda da koca bi sessizlik oldu doktoruma sadece sorun ne diyebildim bebeğimin minik kalbi durmuştu travma şok arası anlatılması güç duygular yaşadım hemen alalım dediğini duyunca kendimi kaybettim koca dünya başıma yıkıldı veremedim yavrumu bir gece daha benimle kalsın dedim hayatımın en uzun gecesini ağlama kriziyle atlattım ertesi gün ayaklarımla gittim yavrumu koparmaya suni sancı verdiler tam 8 saat sancı çektim meleğim de gitmek istemedi annesinden sonra gitti ben şimdi nefes alamıyorum kürtaj olmadım yavrum gözümün önünden hiç gitmiyor sorum şu hemen istiyorum ben ne zaman hamile kalırım benim gibi olanlar yazsın lütfen aranıza yeni katıldım burada herkesin hikayesini okurken birgün bende paylaşacağımı aklıma getirmezdim Rabbim tez zamanda hepimizi de yeni meleklerine kavuştursun inşallah
Merhaba yazdıklarınızı büyük bir üzüntüyle okudum ve kendi yaşadıklarımı tekrar yaşadımaynı şeyi geçen yıl şubat ayında ben de yaşadım. Rutin kontrol için gittiğim doktor 10+4 te kalp atışının olmadığını ve aldırmamız gerektiğini söyleyince dünyam başıma yıkılmıştı. Üstelik benim ki daha travmatikti çünkü 12 yıl önce yine aynı günde 9 şubatta 22 haftalık ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybetmiştim. Toparlanmam uzun sürdü genetik test ve trombofili paneli testi yaptırdık. Mayıs ayında tekrardan hamile olduğumu öğrendim ama bu sefer de kimyasal gebelik dendi ve o da düştü. Rahimle ilgili bir sorun mu var diye histereskopi yapıldı şükür yapısal bir sorun yoktu. Doktorum hemen hamile kalabileceğimi söyledi ama ben iş nedeniyle bir süre bekledim. Ve ekim ayında tekrar hamile kaldım sıkı takip altında iğneler, ilaçlar vs. derken şükür bugünlere geldik. Ama her doktor kontrolüm bir travma idi benim için her kontrolde ilk sorduğum kalbi atıyor mu oldu?
Bu kadar tecrübeden sonra sana tavsiyem kendini bu kadar yıpratma, hayırlısı böyleymiş de. Allah'a sığın ve bol bol dua et o herşeyin hayırlısını ve doğrusunu bilir...
pink_stars gecmis olsun sizede ne yazik ki stresin cok etkiledigi soyleniyor. Elinizden geldigince dusunmemeye cakisin farkli ugraslar bulun kendinize bol bol dua edin bu durumun daha hayirli oldugunu ve Rabbimin insallah bizlere daha guzelini nasip edecegini dusunun. Bazen bende ayni dusuncelere kapiliyorum simdi su haftada olucaktik diye ama olani degistiremeyiz lutfen kendinizi rahat birakin eminim bu durumu astiginizda hersey daha guzel olucak. Rabbim gonlunuzden geceni hakkinizda hayirli eylesin.
Merhaba arkadaşlar bende sizlerle aynı şeyleri yaşadım..28 Aralıkta 2,5 aylık bebeğimin kalp atışı durması sebebiyle kürtaj oldum..genetik testler yaptırdık. kanımda pıhtılaşma cıktı tavsiyem düşük sebeplerini araştırın. dr 3 ay korunmamızı söyledi. nisanda korunmayı bıraktık..halen bir gelişme yok takmamaya çalışıyorum ama elimde değil..herkes stres etkiliyor düşünme diyor ama her adet döneminde içim daha da acıyor eger yasaydı kaç aylık olurdu diye düşünmekten kendimi alamıyorumnormalde temmuzun 25 inden sonra doğum yapmam gerekirken şuan bom boşum..tek duam en azından o dönemlerde hamile olabilmek hem moral hemde teselli olur yeni bir hayatın başlangıcı..ama bu ayında sonu hüsran olacakmış gibi geliyor..