- 5 Mayıs 2016
- 30
- 18
- 38
- 34
- Konu Sahibi Minikumudum
Bende sürekli dursaydı şu kadarlık olacaktı diyorum beynimi kemiriyor düşünceler ben bi de minicik kuzumu gördüm gözümün önünden hiç gitmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim bende çok umutsuzum hiç bir teselli içimi ferahlatmıyor ama gerçek şu ki stres çok önemli kafamıza takmazsak herşey daha güzel olacak inşallah bu ay müjdeli haberi alırsın Rabbim yardımcımız olsun
gecmis olsun ilk gebeliginizi neden kaybettiginizi arastirdinizmi genetik vs aratirmalar yapildimi ? belki bir sorun vardirBebegını kaybeden tum annelere Rabbim sabır versın. Bende ılk bebegımı kaybetdım gunlerce, haftalarca agladım. Dunya durmustu benım ıcın Taa kı tekrar hamıle oldugumu ogrenene kadar. Aradan 3 ay gectı ve ben tekrar hamıleydım. Cokkk mutlu olmustum ama benı bekleyen cok zor surec varmıs halbukı. 20. Haftamda bebegımde ender gorulen bır hastalık oldugunu ogrendım adı sakrokoksigeal teratom. Ikımızın yasaması ımkansızdı gebelık sonlanmalıydı kabul etmedım ve ben dogum zamanım gelene kadar her gun hastanelerdeydım. Sureklı ambulansla hastaneye kaldırıyordum cektıgım acılar nefes almamı engellıyordu cunku ıcımde dev bır tumor vardı. Ruh saglıgım beden saglıgım yokolmus ve bebegımı yoketmelerıne ızın veremezdım. Hastaneye yatısım yapılmıstı tedavı goruyordum orda kaldıgım gunler kendımı kogusta hıssedıyordum bır doktor bıle olumlu bır sey soylemıyordu dusunebılıyor musunuz sureklı ölmen soz konusu bebegı almamız gerek dıyen ınsanlar var orda oldugunuz surece. Ve dogum zamanı geldı sezeryan olmak zorundaydım tumorden sebep ve benım sezeryan dıkıslerım olması gerektıgınden de buyuk. Bebegımın yanına gıttım gordugum manzara korkunctu. Bebegım mınıcık tumoru kocaman.. Aglama krızıne gırdım yanından aldılar benı. 3 gunlukken amelıyat oldu saatler surdu mınık bedenı koca amelıyatı nasıl kaldırabılırdı kı. Doktorların kan arayısını gormelıydınız.. Dedıklerıne gore amelıyat esnasında kaybedılecektı. Ama pes etmedım ben kızımı bırakmadım kızımda benı. Bu ayın 14 unde 6 aylık oluyor onkolojı bolumu olmak uzere bır cok bolumde tedavı goruyor o acı cektıkce ben mahvoluyorum ama basardık mucızem benımle. Rabbım sızlere de hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın. Her seyın hayırlısını ısteyın. Dusukle sonuclanan gebelıkten sonra yenı bır gebelıgı doktorlar hemen onermıyor 1 yıl gecmesını bekleyın cunku bebekte sorunlar olabılıyor. Bol dua bol sabır..
Sen umudunu yıtırme sakın. Bebegımı kaybettıgımde bende bebek gordugumde kotu oluyordum zannedıyordum kı bır daha asla mutlu olamam ama Rabbim ınsallah bır evlat nasıp ettıgınde onunla aldıgın keyıf sana her seyı unutturacak. Zor olan ney bılıyor musun evladıyla yıllarını gecırmıs annelerın evlatlarını kaybetmesı. Teyzem kızını ve esını 2 ay aralıklarla kaybettı teyzem ve teyzem gıbı olan ınsanların durumu en acısı. Ne olursa olsun evladım olsun dıye dua etme hayırlı ve saglıklı olsun dıye dua et. Insallah Rabbım sana hayırlı, saglıklı evlat nasıp etsın. Hep olumlu dusun tamam mı cok ıstıyorsun farkındayım bu yuzden sabah aksam dua et. Allah sana evlat nasıp ettıyse gelecegı zaman bellıdır sen sabırlı ol.
Benım bebegım dogdu 6 aylık şu anda tedavı goruyor ınsallah sızın de bebısınız olur hıcbır saglık problemı yasamaz cok mutlu olursunuz :)
Rabbimin hazinesi bol kızlar bizlere de o eşsiz duyguyu tekrar hayırlısıyla yaşatsın inşallah bende bunu yazdığıma inanamıyorum ama gerçekten hamile birini görünce sinirlerim bozuluyor yavrum yaşasaydı 6. Aya girecektik 3 ay korunun dedi bize genetik sonucumu bekliyorum bakalım ne çıkacak
insallah bise cikmaz canim..cok zor ya Allah kimseye yasatmasin ama insanin elinde degil bunlar normal duygular bende de ayni sey var hamile haberi alip gormeye tahammulum yok..eger bebegim yasasaydi bizde 8. ayda olacaktik..bi kac ay daha hamile kalamazsam kucuk bebeklilerede sararacagim sanirim..kaybin neden oldu canim kanda pihtilasmayada baktir bence
insallah bise cikmaz canim..cok zor ya Allah kimseye yasatmasin ama insanin elinde degil bunlar normal duygular bende de ayni sey var hamile haberi alip gormeye tahammulum yok..ben de 8. ayda olacaktim..bi kac ay daha hamile kalamazsam kucuk bebeklilerede sararacagim sanirim..kaybin neden oldu canim kanda pihtilasmayada baktir bence
Aynı şeyi yaşadım biliyormusun altı ay önce benim bebeğim 14haftalikti ve canlıydı içimde öldürüp aldılar tek sebep göğüs kafesi olusmamis kalbi dışarda olmuştu ve maalesef ki iki gün önce yine kürtaj oldum ikinciye hamile kaldım iki defa ultrason da gördük kalbi atmadı acele etmeyin dedi doktor sekizinci haftaydı iki gün önce gittik sedyeye yattım birde ne göreyim kesesinin içinde bebek Yok dünyam başıma yıkıldı ikinci bebeğimde düşmüş Allah hepimizi evlat Sahibi yapar inşallah ilkinde üç ay yasak vardı benim ikincisinde altı ay koydular kontrole gittiğinde doktorun bilgilendircek seni yine Allah dayanma gücü versin psikolojin çok bozuluyor12 haftalık bebeğimi binbir umutla görmeye kalbini bi kez daha duymak için hastaneye gittim heyecanla yattığım sedyeden ağlama kriziyle kalkacağım aklımın ucundan geçmezdi geçen hafta bugün bu saatlerde oda da koca bi sessizlik oldu doktoruma sadece sorun ne diyebildim bebeğimin minik kalbi durmuştu travma şok arası anlatılması güç duygular yaşadım hemen alalım dediğini duyunca kendimi kaybettim koca dünya başıma yıkıldı veremedim yavrumu bir gece daha benimle kalsın dedim hayatımın en uzun gecesini ağlama kriziyle atlattım ertesi gün ayaklarımla gittim yavrumu koparmaya suni sancı verdiler tam 8 saat sancı çektim meleğim de gitmek istemedi annesinden sonra gitti ben şimdi nefes alamıyorum kürtaj olmadım yavrum gözümün önünden hiç gitmiyor sorum şu hemen istiyorum ben ne zaman hamile kalırım benim gibi olanlar yazsın lütfen aranıza yeni katıldım burada herkesin hikayesini okurken birgün bende paylaşacağımı aklıma getirmezdim Rabbim tez zamanda hepimizi de yeni meleklerine kavuştursun inşallah
Aynı şeyi yaşadım biliyormusun altı ay önce benim bebeğim 14haftalikti ve canlıydı içimde öldürüp aldılar tek sebep göğüs kafesi olusmamis kalbi dışarda olmuştu ve maalesef ki iki gün önce yine kürtaj oldum ikinciye hamile kaldım iki defa ultrason da gördük kalbi atmadı acele etmeyin dedi doktor sekizinci haftaydı iki gün önce gittik sedyeye yattım birde ne göreyim kesesinin içinde bebek Yok dünyam başıma yıkıldı ikinci bebeğimde düşmüş Allah hepimizi evlat Sahibi yapar inşallah ilkinde üç ay yasak vardı benim ikincisinde altı ay koydular kontrole gittiğinde doktorun bilgilendircek seni yine Allah dayanma gücü versin psikolojin çok bozuluyor
Amin canım hiçbirimiz bi daha böyle acı yaşamayız inşallah çok zor dayanmasıAllah yardımcın olsun canım cok zorhepimiz benzer seyler yaşadık..Allah bir daha göstermesin..