• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aylıncım bende gecen yıl beylıkduzu ne gelmıstım kuzenım vardı cok uzak ama ya
bız emınonunde sırkecı garının yakınlarında bır otelde kalıyorduk kuzenım davet ettı
gtmıstık ay gıt gıt bıtmedı yollar heralde o sonlarında oturuyordu ılerısınde yerlesım yoktu
bır ınsaat alanı falan vardı yanlıs hatırlamıyorsam
ıst. cok guzel sevıyorum ama tatıl amaclı kalacam bız yasayamayız canım orada cok yorucu

bende seviyorum istanbul'u, ama beylikdüzü gerçekten şehir merkezine çok uzak..
antalyada çok sıcak bacım yaa, bende antalyaya adım atamıyom yazın..

aaa noldu acaba bende merak ettım sımdı nıye sıldıkı msj larını
bilmiyorum yeliz bende merak ettim, tesadüfen gördüm.
diğee duşugumuzude sayarsak 27. ayımz buay hıç böle olmamıştı uşutmuşolabılırm diye avutmaya calışıyorum kendımı kaptırmk istemiyorum ama :1no2: 20 si 21 inde regl olmam gerekiyo bikaç gungeçsede olmazsam test yapıcam zatı buay dayanamıyorum yaaa
hayırlısı olsun kadrişcim, düşüğünden sonraki 2. ayın di mi? anlayamadım orayı.
bende hiçbir belirti yok, olmasında zaten belirtisiz gelsin bebiş, kendimi dinlemek istemiyorum. :CüvCüv:

duşukten sonrakı 17.ayımz canım.korunmayı bıraktıktan 10ay sonra olmuştu zaten osa.onu dmk istemiştim .ilk hamilleğimdede karnım çok ağrımıştı.eşimde endişelniyor bbek varda ondna mı agrıyo diyoruz ama diğerinin akıbetı gelıyo aklımıza buay ikimzde taktık kafaya yaa rabbım hayra çıkarsın inş

tamam şimdi anladım canım, inşallah bu ay güzel haberi alırıızz. :CüvCüv:
ben aslında hepimiz hamile kalalım rekor kıralım istiyoruumm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
sen şimdi gününün geçmesini beklemeden test mi yapıcan?

aynen canımcım bende öyle..
benimde eşime sürprizim hazır, ben eşimin yanında hiç konuşmuyorum bu ay oldu mu acaba falan diye.
biz ilk hamileliğimde ufak ufak alışveriş yapmaya başlamıştık bebişe. bebek arabsı, fenerbahçe tulumları almıştık, ben hastaneden eve gelmeden onların hepsini bir yere götürmüş kocacım, hani görüpte üzülmeyeyim diye..
bende eşime sms çekicem bebeğimiz gelmeye karar verdi gelirken arabasını ve fener tulumunuda getir diye:)
aayyy Allah'ıım inşallaaaaah yaşatır bize bu güzellikleri.

Back