- Konu Sahibi minik_kelebek
- #1.801
bizim özlem82t nerelerde acaba.
listemizi ararken farkettim tüm mesajlarını silmiş, yerine edit edit edit yazmış, bişe mi oldu acaba..
aaa noldu acaba bende merak ettım sımdı nıye sıldıkı msj larını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim özlem82t nerelerde acaba.
listemizi ararken farkettim tüm mesajlarını silmiş, yerine edit edit edit yazmış, bişe mi oldu acaba..
aylıncım bende gecen yıl beylıkduzu ne gelmıstım kuzenım vardı cok uzak ama ya
bız emınonunde sırkecı garının yakınlarında bır otelde kalıyorduk kuzenım davet ettı
gtmıstık ay gıt gıt bıtmedı yollar heralde o sonlarında oturuyordu ılerısınde yerlesım yoktu
bır ınsaat alanı falan vardı yanlıs hatırlamıyorsam
ıst. cok guzel sevıyorum ama tatıl amaclı kalacam bız yasayamayız canım orada cok yorucu
bilmiyorum yeliz bende merak ettim, tesadüfen gördüm.aaa noldu acaba bende merak ettım sımdı nıye sıldıkı msj larını
hayırlısı olsun kadrişcim, düşüğünden sonraki 2. ayın di mi? anlayamadım orayı.diğee duşugumuzude sayarsak 27. ayımz buay hıç böle olmamıştı uşutmuşolabılırm diye avutmaya calışıyorum kendımı kaptırmk istemiyorum ama :1no2: 20 si 21 inde regl olmam gerekiyo bikaç gungeçsede olmazsam test yapıcam zatı buay dayanamıyorum yaaa
kızlar ben bıraz ısıme bakayım daha yatagımı bıle duzeltmedım yıne ugrarı gorusuruz
duşukten sonrakı 17.ayımz canım.korunmayı bıraktıktan 10ay sonra olmuştu zaten osa.onu dmk istemiştim .ilk hamilleğimdede karnım çok ağrımıştı.eşimde endişelniyor bbek varda ondna mı agrıyo diyoruz ama diğerinin akıbetı gelıyo aklımıza buay ikimzde taktık kafaya yaa rabbım hayra çıkarsın inş
inlallah hamilesizdir canım
canım bende geçensene buzmanlar düşük yaptım bakalım 2 aydır deniyoruz inşşalholur
inşallah canım, beklediğin tarih ne zaman?
:CüvCüv:
26 ekim adet zmanım işte
senin?
canım benımm inş meleğiniz sizi daha fazla bekletmez kuzum.senın nekadr geçtı ilk hamilelğinden buyana
bende 23 eylülü bekliyorum, daha doorusu beklemiyorum inşallaaah olmazda hamileyizdiirr :CüvCüv:
sonrada bebişlerimiz geliir
evet canım f5'e bas sayfa yenilenir..
aaa yakınmış zmanlarımız hadi inşallah herkez hamiledir![]()
evt canim 20 21 i gibi bekliyorum bnde geecn ay 21inde olmuştum ama inernet heasaplayicisinda 20si diyo baklaijm artik nasibimzde ne varsa 17ay oldu benimde düşükten sonra canim
senin tarihinde eylül di mi, ekim yazmışsına ama o çok uzak :teytey:
rekor kırarız inşallaaah :CüvCüv:
canım benımm inş meleğiniz sizi daha fazla bekletmez kuzum.senın nekadr geçtı ilk hamilelğinden buyana