- Konu Sahibi minik_kelebek
-
merhaba canım.benim bu konuda çok bilgim yok.sadece bu sorunu yaşayan arkadaşların hamileliği boyunca iğne kullandıklarını biliyorum.çok geçmiş olsun arkadaşım.
lolocum cevabın bana sanırım ama ben sorunumun kaynağını bilmiyorum, ilk bebeğimin kalbi durdu kürtajdan sonra 3 ay bekle dedi doktorum, geçen haftada kan testi yaptırdı ve pıhtılaşma olup olmadığına sadece bu iki değerle baktılar ve sorun yok dedi... ama bebeğin kalbi neden durdu bilinmiyor, ya yine aynısı olursa diye korkuyorum
teşekkürler...
ama umarım ben de kan pıhtılaşması yoktur...benim korkum ikinci bebekte acı bi tecrübe ile böyle bi sorunum olduğunu öğrenmek...
hayatım benim de bebeğimin kalbi durdu.benimde nedeni belli değil sadece sağlıksız olduğu için sonuç böyle dendi.ki dr senin kadar kendine bakan yemesine içmesine dikkat eden başka bi hastam yok diyodu.çoğu şey yasaktı ban hamilelğim boyunca.düşük tehlikem yok tu ama yine de yasaklamıştı dr mu biz önlemimizi alalımda kötü birşey le karşılaşırsak içimiz rahat olsun diyordu.yani takdir allahtan.umarım bir daha böyle talihsizlikleri yaşamayız.hepimiz sağlıklı,hayırlı evlatlar dünyaya getiririz.
amin canım, sana da çok geçmiş olsun.
ben de senin dediğin gibiydim gebelikten önce düzenli beslenmeye başaldı, asitli içecek, hazır meyva suları daha bi çok şeyi kestim.. diş problemi olmasın gebelikte diye diş kontrollerimi yaptırdım hatta genel sağlık kontrollerini de yaptırdım.. Belki insanı en çok da bu üzüyor, kendini bu kadar hazırlayıp bu kadar korurken bebeğinin sağlıklı olması için elinden gelen özeni gösterirken canından bir can gidiyor.
Senin ne zaman oldu, tekrar düşünmeye başladınız mı?
evet hayatım haklısın ben hiç bir şey almamıştım zaten.inan elim gitmiyordu sadece bakıyordum .iyi ki de almamışım.eğer tekrar hamile kalırsam hiç kimseye söylemiycem ailem dışında.ben nazara da çok inanıyorum.belli bir çok insana göre hurafe ama ben inanıyorum.çok göze gelen biriyim çünkü.hani derlerya eskiler doğmamış bebeğe don biçilmez diye gerçekten doğru ben nerdeyse odasını bile hazırlıcaktım ne kadar kötü olurdu zaten bidaha hamile kalırsam eğer fazla heveslenmicem sonra daha çok üzülüyoruz
bnim 9 temmuzda oldu canım.dr um korunmama gerek olmadığını söyledi.tedaviyle olmuştu zaten.tekrar tedaviye ekim ayında başlıycaz.ben korunmuyorum ayrıca pko hastasıyım.yani yumurtlama günlerim belli değil ,adet olamadığım için.kendi kendine olacağını sanmadığım için ekimi dört gözle bekliyorum canım.
bende kimseye söylemicem bende nazara inanıyorum hem söyledikte noldu şimdi her gören noldu nasıl oldu falan filan işte saçma sapan sorular soruyo daha çok rahatsız oluyorum söylememek en iyisi
canım çok geçmiş olsun, umarım tedaviye bile gerek kalmadan güzel haberlerini alırız.
Ve birbirimize güzel haberler veririz..En önemlisi de sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?