• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım cok gecmiş olsun ,bebegın eminim gelmek için enn dogru zamanı beklıyor.ama bişe sorıcam 2 kez düşük yaptın sebebı neymıs arastırdımı doktorlar?

sagolasın canım
evet arastırıldı
kan pıhtılasması sebebı
bebege gıden damarlarda kan pıhtılasıyor
tedavısıde asprın alıyorum 2 aydır
gebelıkte hergun ıgne olacagım
tabıkı hamıle kalırsan
hakkımızda hayırlısı...

gözek,sevvin ve iipek arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.umarım bundan sonra hep güzel şeyler paylaşmak için burada toplanacağız.
ipek cim 2 kez düşük yaptım demişsin kan pıhtılaşması sorunu varmış herhalde peki ilk düşükten sonra mı bu anlaşıldı canım yoksa 2. sinden sonramı.

gelmedi daha beklediğim içindir kesin beklemediğim zaman nasılda geliyo .... hain

fundacık ütü yapıyooo, gelir herhalde, becerikli hatundur o maşallah ütü falan vız gelir ona...

saol bi taneciiim.herbişeyi yaptım geldim ama açamadım ki siteyi sinir olduğum la kaldım.
akşamda kayınvalideme gittik.gelemedim yani.ama aklım hep burdaydı valla bağımlılık yaptı valla bu kk

gelmedi daha beklediğim içindir kesin beklemediğim zaman nasılda geliyo .... hain

aynen öyle canım zaten kürtajdan sonra düzeni de bozuluyo.rahim kendini toparlayana kadar ara ara kanamalarda geliyo benim ki gibi .ben adetim bittikten beş gün sonra bi daha oldum hala da az da olsa devam ediyo.dr normal dedi de içim rahatladı.kafan dan at o zaman gelir.

merhaba arkadaşlar;
kan pıhtılaşmasından muzdarip olanlar özellikle sorum size, ilk gebelikten sonra bi sorun olup olmadığı protein c ve s atvitesi ölçülünce anlaşılıyo mu? hamile kalmayı çok istiyorum ama bir yandan da ya yine kötü sonlanırsa diye çok korkuyorum:çok üzgünüm:

ben kürtaj olmadım kanamamın kesilmesi içinde dr um bana ilaç verdi düşük yapmam kanamamın kesilmesi bir haftayı buldu yani rahat tım düşükten önce çok fazla kan ve pıhtı geldi hiç öyle bişey görmemiştim çok korktum ama şimdi iyiyim adet olmayı bekliyorum dizi çok fazla seyretmiyorum sadece yaprak dökümü doktorlar bide bizim evin hallerini izliyorum

canım bu konuda bilgim yok ama kendini fazla strese sokma asprin kullanmıyomusun genellikle senin durumundakilere aspirin veriyor doktor hem en azından düşük sebebini biliyorsun bi daha hamile kalınca tedbirini ona göre alırsın inşallahda sonu çok güzel olur bebeğini alırsın kucağına

lolocum cevabın bana sanırım ama ben sorunumun kaynağını bilmiyorum, ilk bebeğimin kalbi durdu kürtajdan sonra 3 ay bekle dedi doktorum, geçen haftada kan testi yaptırdı ve pıhtılaşma olup olmadığına sadece bu iki değerle baktılar ve sorun yok dedi... ama bebeğin kalbi neden durdu bilinmiyor, ya yine aynısı olursa diye korkuyorum

ben kürtaj olmadım kanamamın kesilmesi içinde dr um bana ilaç verdi düşük yapmam kanamamın kesilmesi bir haftayı buldu yani rahat tım düşükten önce çok fazla kan ve pıhtı geldi hiç öyle bişey görmemiştim çok korktum ama şimdi iyiyim adet olmayı bekliyorum dizi çok fazla seyretmiyorum sadece yaprak dökümü doktorlar bide bizim evin hallerini izliyorum

hımmm anladım canım.benim bebeğim karnımda ölmüş.hiç anlamadım 12 gün öyle taşımışım onu.sonra kahverengi lekelenmeler oldu 2 gün çok kötü kasık ağrısı ve ardındanda bebeğin yaşamadığını öğrendim.dr tesadüfen hastanedeydi o gün ameliyatı varmış.hemen beni kürtaja aldılar.önce suni sancı verildi.rahim ağzı açılana kadar baya ağrı çektim.ama ondan sonra aneztezi verildi.uyandıktan sonra da 1.5 saat bağırdım ağrıdan.ağrı kesici iğneler vurdular ama bana mısın demedi ki ben biraz köpek canlıyımdır yani gaddarımdır öyle kolay kolay canım yanmaz.ama o gün ölüyorum sandım.düşünmek bile istemiyorum ,hala içim acıyo

merhaba arkadaşlar;
kan pıhtılaşmasından muzdarip olanlar özellikle sorum size, ilk gebelikten sonra bi sorun olup olmadığı protein c ve s atvitesi ölçülünce anlaşılıyo mu? hamile kalmayı çok istiyorum ama bir yandan da ya yine kötü sonlanırsa diye çok korkuyorum:çok üzgünüm:

merhaba canım.benim bu konuda çok bilgim yok.sadece bu sorunu yaşayan arkadaşların hamileliği boyunca iğne kullandıklarını biliyorum.çok geçmiş olsun arkadaşım.

tabiki bi yandanda piskolojik çünkü doğum dahada zor ama sonu tatlı olduğu için o acı çabuk unutuluyor ama düşük yapmak daha kötü doğuma benzer acı çekiyosun ama elin boş yavrunu alıyolar senden çok kötü bi duygu ayy inşallah burdaki herkez hemen hamile kalırda bayramda çifte bayram yaparız ben kürtaj olmadım ama gece gittim başka bi hastaneye bana kürtaj teklif ettiler hemde canlı yapıcaklarmış dayanabilirmisin diye sordular kıpırdamamam lazımmış bacaklarımı kıpırdatırsam rahmimi delebilirlermiş o laftan sonra hastaneden bi kaçışım vardıki sorma arkama bile bakmadan kaçtım ertesi gün kendi druma gittim kesenin hala içimde olduğunu söyledi bekleyelim biraz dedi iki gün sonra tekrar gel dedi o zaman kesem 10 mm ydi iki gün sonra gittim kesem yoktu çünkü düşürdüm biliyorum banyo yaparken düştü

Back