Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhabalar grupta yeniyim. Ben de 2 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum çok zor bi durum daha sonra doktorum testlerimi yaptı ve kan pıhtılaşması olduğunu söyledi bi de kist oluşmuş dedi şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum kistin düşmesi için hap bittiğinde kan sulandırıcı ve folik asite başlıycaz hamile kalır kalmaz da iğneye başlayacaksın dedi çevremde hiç yok bu durumu yaşayan o yüzden sizlerlekonuşmak fikir almak istedim kusura bakmayın biraz uzun yazdım teşekkürederim şimdiden yorumlarınız için...

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Çok zor... Ben bir tane düşük yaptım hala üzülüyorum, 5 ay gecti. Kan pihtilasmasi testi veya genetik test vs yapildi mi? Kan pıhtılaşmasıni yaptirmadiysan mutlaka yaptir. Belki de o da etkiliyordur.
Cok sagol canim Allah yardimcin olsun..yaptirdim kan testi pihtilasma deyildi,,kromosom anomalisiydi cok organ kusuru vardi yasamla bagdasmayacak kusurlardi,,eger kusur 1olsaydi yasayacak durum olsaydi kesinlikle bebeyi tercih ederdim ama yasam soz konusu bile deyildi her 2bobrek multikistik displazi,,tek umblikal arter,2vena cava,safra kesesi yok oliqohidroamnion suyu artik bulanmis ,,tetrekord,,akciyerleri bu durumda geliwmeyecek hatta belkide 1kac hagtaya karnimda olecekdi kendimde doktorum bilmeseydim bu hastaliklari belkide yasayacak diye dusunurdum ama gercekler cok aci iste((((

17mayıs 22+4 günlük hamileydim ve o gun ayrıntılı usgde bebeyimin cok kusurlu yaşamla bagdaşmayacak kusurları oldugunu oyrendim dünyam başıma yıkıldı başka bi doktorada gitdim aynı şeyleri soyledi kendi doktorumda hamileliyi sonlandırmayı tavsiye etdi eyer bebek kalsa karnında da ole bilir 1kac haftaya dediler acil sonlandırmamı tavsiye etdiler 18mayıs oylen saat12 gibi yatdım hastaneye agızdan vajenden ilaclar verdiler sancılarım başladı sabaha kadar 18saat acılar icinde kıvrıldım hem bebeyimi düşündüm hem kendimi ama acılarım artdıkca artık sadece kendimi düşünüyordum aglaya aglaya acılar icinde bebeyimden hem kurtulmak istiyordum hem de istemiyordum canımın bir parcasıydı kıpırtılarını en son ilacdan once duydum sonra hemen durmuşdu kıpırtısı ,,dogdugunda cok kötü oldum yüzünü göstermiyodular ama ısrar etdim bakdım şimdi gozumun onunden gitmiyor cok kötü durumdayım(((
allah sabırlar versin canım çok zor durum ancak yaşayan bilir derler ya aynen oylemiş bende 7 haftalık kaybettım bebeğimi henuz küçük olmasına rağmen çok üzüldüm ağlamadan duramıyordum aklıma geldıkce hala gözlerim doluyo ama insanız elimizden bişey gelmıyo dua etmekten baska, veren allah alan da allah o herseyın iyisini bilir bol bol dua et ben öyle yapıyorum hakkımzda hayırlı,saglıklı evlatlarımızı nasıp etsın inşallah :dua:

allah sabırlar versin canım çok zor durum ancak yaşayan bilir derler ya aynen oylemiş bende 7 haftalık kaybettım bebeğimi henuz küçük olmasına rağmen çok üzüldüm ağlamadan duramıyordum aklıma geldıkce hala gözlerim doluyo ama insanız elimizden bişey gelmıyo dua etmekten baska, veren allah alan da allah o herseyın iyisini bilir bol bol dua et ben öyle yapıyorum hakkımzda hayırlı,saglıklı evlatlarımızı nasıp etsın inşallah :dua:
Cooo sagol canim Allah hepimize sabir versin insaAllah saglikli hayirli bebek versin kucagimiza

Ayni seyleri yasadigim icin yasayan bilir diyebiliyorum sadece:( ins rabbim bunlarin hepsine teselli nur yuzlu yavrularimizi nasip etsin hepimize!

Arkadaşlar merhaba. 29 nisanda 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor 1-2 adet geçirmemi söylesede eşime dinletemedim ve biz korunamadık. Şuan sağ kasığımda ciddi anlamda bir batma tarzı bir ağrı var son bir haftadır da göğüslerimde hafif bir hassasiyet var. İlk hamileliğimde de batma olmuştu ama bu kadar canım yanmamıştı. Şüpheleniyorum ama acaba adetmi olucam anlayamadım. Bilen fikri olan yaşayan varsa bana bir akıl verirse sevinirim. Malum kürtaj sonrası ne zaman adet oöacağı belli olmuyor insanın. Ne zaman test yapacağımı da bilmiyorum. Sağ kasıktaki batma ağrı belimede vuruyor bazen. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. 29 nisanda 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor 1-2 adet geçirmemi söylesede eşime dinletemedim ve biz korunamadık. Şuan sağ kasığımda ciddi anlamda bir batma tarzı bir ağrı var son bir haftadır da göğüslerimde hafif bir hassasiyet var. İlk hamileliğimde de batma olmuştu ama bu kadar canım yanmamıştı. Şüpheleniyorum ama acaba adetmi olucam anlayamadım. Bilen fikri olan yaşayan varsa bana bir akıl verirse sevinirim. Malum kürtaj sonrası ne zaman adet oöacağı belli olmuyor insanın. Ne zaman test yapacağımı da bilmiyorum. Sağ kasıktaki batma ağrı belimede vuruyor bazen. Yardımcı olursanız sevinirim.

Keşke bekleseymiş ama artık yapcak bir şey Yok haziran başı gibi kan testi verin en garanti o

Günaydın hayırlı sabahlar, ben de 2 Mayısta 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 12 gün sonra eşimle ilişki yaşadık eşim korunuyordu fakat bi kaza olmuş prezervatif yırtılmış hatta bir parçası sabah içimden çıkmıştı. Şu anda mide yanması, ağzımda ekşime, kokulu ve köpüklü idrar, sağ kasığımda batma, göğsümde hassasiyet gibi bi çok belirti yaşıyorum. Psikolojik mi yoksa gerçekten kürtajdan hemen sonra hamile mi kaldım bilmiyorum. Adet günüm kürtaja göre bakılırsa 30 Mayıs daha sonrasında test yapacağım.

Günaydın hayırlı sabahlar, ben de 2 Mayısta 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 12 gün sonra eşimle ilişki yaşadık eşim korunuyordu fakat bi kaza olmuş prezervatif yırtılmış hatta bir parçası sabah içimden çıkmıştı. Şu anda mide yanması, ağzımda ekşime, kokulu ve köpüklü idrar, sağ kasığımda batma, göğsümde hassasiyet gibi bi çok belirti yaşıyorum. Psikolojik mi yoksa gerçekten kürtajdan hemen sonra hamile mi kaldım bilmiyorum. Adet günüm kürtaja göre bakılırsa 30 Mayıs daha sonrasında test yapacağım.
insallah hamilesindir canım yaptın mı testini

Hayirlisi olsun cnm test yap bi an once kontrole fln git bnce. Cunku kurtajdan sonra bi kac ay gebelik onermioler pek

Hamile değilmişim 30 mayısta reglim başladı kürtajdan 28 gün sonra.. yaşadıklarım adet belirtileriymiş demek ki.. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah..
Ya evet hamilelik degildir die bnce diyecktim ama olumsuz konusmk istemedim cnm. Kurtaj sonrasi vucudun toparlnmasi hemn olmuo tabi bide dogum kontrol hapi vermistir dr un mutlaka rahmin kendine gelmesi icin . Ins cnm Allah isteyen herkesin kucagini doldursun . Bnde daa onc e iki kyrtaj yasadim

Arkadaşlar bende iki tane kürtaj oldum. 1 yıldır hamile kalamıyorum ama kürtajdan önceki hamileliklerim hemen oluyordu.doktora gittim klomen verdi kullandım .çatlatma iğnesi verdi.bugün kullanmam sabah kullanmam gerekirdi ama dün kullanmak zorunda kaldım .sizce bir gün arayla olduğu için sıkıntı olur mu :(((

Bende düşük yaptıktan sonra yumurtalıklarım tembelleşti klomen bitti bugün ovitrelle vurulcam bakalım hakkımızda hayırlısı.

Kürtaj sonrası ilk adetiniz nasıl olmuştu hanımlar.. Ben 3 gündür koyu renkli ve parçalı katı kanama yaşıyorum.. Normalde olandan daha az hatta ilk gün normal geldi sonra azaldı ve lekelenme gibi oldu.. Acaba kist veya enfeksiyon mu yoksa normal mi?

Kürtaj sonrası ilk adetiniz nasıl olmuştu hanımlar.. Ben 3 gündür koyu renkli ve parçalı katı kanama yaşıyorum.. Normalde olandan daha az hatta ilk gün normal geldi sonra azaldı ve lekelenme gibi oldu.. Acaba kist veya enfeksiyon mu yoksa normal mi?
Benim kendiliğinden düşmüştü kürtaj olmamıştım ama ilk adetim 45 gün sonra ve koyu renk parçalı gelmişti normalden biraz daha fazlaydı miktarı

Benim de aynı şekilde olmuştu. Bende endişelenip doktoruma sormuştum normal dedi. Benim baya pelte pelte geldi hatta. Sonra normal adet gibi rengi açıldı akabinde bitti 3 gün sürdü. 22 Nisa'nda kürtaj oldum ikiz bebeklerimin kalbi durmuştu :(

Merhabalar grupta yeniyim. Ben de 2 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum çok zor bi durum daha sonra doktorum testlerimi yaptı ve kan pıhtılaşması olduğunu söyledi bi de kist oluşmuş dedi şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum kistin düşmesi için hap bittiğinde kan sulandırıcı ve folik asite başlıycaz hamile kalır kalmaz da iğneye başlayacaksın dedi çevremde hiç yok bu durumu yaşayan o yüzden sizlerlekonuşmak fikir almak istedim kusura bakmayın biraz uzun yazdım teşekkürederim şimdiden yorumlarınız için...
Benimde iki bebeklerimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Benim
Merhaba arkadaşlar bende 5 ay önce düşük yaptım kan pıhtılaşması çıktı ve bebek gelişmediği için düşük yaptım coraspirin kullanıyorum şimdi tekrardan düşünüyoruz 4 Aydır henüz bir sonuç yok bu ay umutluydum adetime 4 gün kala kan testi çıktı ama sonuç negatif aslında bekirtilerde var ama çözemedim önce kan testinde negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen varmı
adetin geçsin sonra yine test yap bence :) bazen geç döllenme şu bu derken negatif çıkıp sonra pozitif olan bir sürü anne adayının yorumunu okumuştum :) bende 22 Nisa'nda kürtaj oldum doktor 1 ay korun yeter dedi bende bu ay çalışmalara başladım bakalım sonuçlarımız ne olacak seninle :)

Back