Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

s a herkese . 9 aylık evliyim 2 düşük yaptım ilki kimyasaldi diğerini geçen ay kürtaj ile aldılar :KK43: plesenta rahim ağzına yerleştiği için .. kürtaj olan arkadaşlar kürtajdan kaç gün sonra regl oldunuz ? 35 gün geçti hala regl olmadım .:/
Stres yapma çok normal 45 güne kadar yolu var ondan sonra doktora gidip baktır ama. Ben 28 gün sonra olmuştum ama kürtajdan hemen sonra baya kanamamda olmuştu. Doktor Doğum kontrol hapı vermişti içinde 21 tane vardı ne olursa olsun bitir hepsini akabinde adet olacaksın dedi ve söylediği gibi oldu. Bu arada bende 10 aylık evliyim bu sene bizim için güzel bir yıl olabilir :)

Benimde iki bebeklerimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Benim

adetin geçsin sonra yine test yap bence :) bazen geç döllenme şu bu derken negatif çıkıp sonra pozitif olan bir sürü anne adayının yorumunu okumuştum :) bende 22 Nisa'nda kürtaj oldum doktor 1 ay korun yeter dedi bende bu ay çalışmalara başladım bakalım sonuçlarımız ne olacak seninle :)
Hayırlısı olur inşallah hepimiz için Ben bu ay klomen ve ovitrelle kullandım bakalım bayram Sevinci yaşarız inş

Merhaba kızlar, bende 15 gün önce kürtaj oldum maalesef, allahım kimseye yaşatmasın inşallah.

Şimdi sanki içim bol gibi geliyo, bu ay adet olamayacak gibi hissediyorum kendimi, şimdi yazdıklarınızı okudum azıcık rahatladım :)

İnşallah rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun, sağlıkla sıhhatle güzel haberler verelim.

Merhaba kızlar, bende 15 gün önce kürtaj oldum maalesef, allahım kimseye yaşatmasın inşallah.

Şimdi sanki içim bol gibi geliyo, bu ay adet olamayacak gibi hissediyorum kendimi, şimdi yazdıklarınızı okudum azıcık rahatladım :)

İnşallah rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun, sağlıkla sıhhatle güzel haberler verelim.
Kürtajdan sonra bir hafifleme geliyor ve içi insanın boşalıyor tabi
Adet olman için baya zaman var canım stres sakın yapma. Doktor korunma verdin mi? Ben çalışmalara tekrar bu ay başladım :) hadi hayırlısı

Kürtajdan sonra bir hafifleme geliyor ve içi insanın boşalıyor tabi
Adet olman için baya zaman var canım stres sakın yapma. Doktor korunma verdin mi? Ben çalışmalara tekrar bu ay başladım :) hadi hayırlısı

Doktoruma cuma gidicem inşallah ama korunmayın falan demedi, sadece 15 gün ilişki yasak dendi, korunmayı istemiyorum ya, cuma günü kontrolde söyler heralde, zaten daha vücut kendini toparlamadı bence, hayırlısı bilemiyorum kafam çok karışık.

İnşallah güzel haberler verirsin sende :)

Doktoruma cuma gidicem inşallah ama korunmayın falan demedi, sadece 15 gün ilişki yasak dendi, korunmayı istemiyorum ya, cuma günü kontrolde söyler heralde, zaten daha vücut kendini toparlamadı bence, hayırlısı bilemiyorum kafam çok karışık.

İnşallah güzel haberler verirsin sende :)
Biraz toparlan sonra buradan seninle güzel haberleri paylaşalım :)

Merhaba kizlar bnde sali kan testi yaptirdim 51.51 cikmisti persembe 28.90 a düşmüş gebelik sonlandi kanama baslar dedi doktor hala bisi yok kimyasal gebelikmis kanama ne zaman başlar yaşayan var mi ?

Beta hcg düşmüş müydü ? Ya bn kürtaj hic istemiyorum bi de onu yaşamak bnm ki gbi az değer miydi seninde :( ?

Beta hcg düşmüş müydü ? Ya bn kürtaj hic istemiyorum bi de onu yaşamak bnm ki gbi az değer miydi seninde :KK43: ?
Evet düşmüştü .evet 21 olmuştu benim .iki defa düşük yaptım ilk iğneyle düşürdük ikincide kürtaj oldum .iğne fazlasıyla bende yan etkileri oldu kürtaj daha rahat geçti ama yinede psikolojik olarak zor.:(allah yardımcın olsun

Evet düşmüştü .evet 21 olmuştu benim .iki defa düşük yaptım ilk iğneyle düşürdük ikincide kürtaj oldum .iğne fazlasıyla bende yan etkileri oldu kürtaj daha rahat geçti ama yinede psikolojik olarak zor.:KK43:allah yardımcın olsun

Sagol canim hepkmizin inşallah kendiliginden gider kürtaj yaptirma dedi doktorum zaten geri dönüşüde yokmus yani hcg düşünce

Sagol canim hepkmizin inşallah kendiliginden gider kürtaj yaptirma dedi doktorum zaten geri dönüşüde yokmus yani hcg düşünce
Evet geri dönüşü Yok doktor kontrolünde olman en mantıklısı.mecbur bekleyeceksin hakkında hayırlısı.hiç üzülme kısmet değilmiş...Allah beterinden sakınsın ....

Evet geri dönüşü Yok doktor kontrolünde olman en mantıklısı.mecbur bekleyeceksin hakkında hayırlısı.hiç üzülme kısmet değilmiş...Allah beterinden sakınsın ....

Amin canim veren allah alan allah her iste hayir var inşallah bir daha kavusucam bu sefer kucagima alicam :) öyle dusunmek rahatlatiyor

Merhaba, bende 1 haziranda bebeğimin kalbi durması sonucunda kürtaj oldum , 8 haftalikken kalbi ve gelişimi durmuş iki hafta habersiz taşımisim yavrumu...tarifsiz acılar yaşıyorum ve nasıl iyi olabilirim bilmiyorum...Tekrardan hamile kalmak istiyorum ama öncelikle genetik test yaptircam.Bir de ben hamilelik dönemimde idrar yolu enfeksiyonuna yakalandm antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım acaba onun etkisi var
Merhaba arkadaşlar bende 5 ay önce düşük yaptım kan pıhtılaşması çıktı ve bebek gelişmediği için düşük yaptım coraspirin kullanıyorum şimdi tekrardan düşünüyoruz 4 Aydır henüz bir sonuç yok bu ay umutluydum adetime 4 gün kala kan testi çıktı ama sonuç negatif aslında bekirtilerde var ama çözemedim önce kan testinde negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen varmı
Merhaba
Bu defa da zaten 100 de bir down lu bebek olma ihtimali tasiyorum. Dusuk yaptigim bebekte downluydu. Tup bebek mi denesem diyorum.
Merhaba , nereden aNladınız düşen bebeğin down li olduğunu

Merhaba, bende 1 haziranda bebeğimin kalbi durması sonucunda kürtaj oldum , 8 haftalikken kalbi ve gelişimi durmuş iki hafta habersiz taşımisim yavrumu...tarifsiz acılar yaşıyorum ve nasıl iyi olabilirim bilmiyorum...Tekrardan hamile kalmak istiyorum ama öncelikle genetik test yaptircam.Bir de ben hamilelik dönemimde idrar yolu enfeksiyonuna yakalandm antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım acaba onun etkisi var

merhaba canım, geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın.

idrar yolu enfeksiyonu bi çok gebenin başına gelen bi durum, doktorun eminim gebelikte güvenli olan antibiyotiği vermiştir, onun etkisi olduğunu sanmam. genelde anomalisi olan bebekleri ilk haftalarda vücut sonlandırıyo zaten. herşey Allahtan diyip sağlıklısını iste, tez zamanda da sağlıklı bi gebelik haberi verirsin inşallah.

bugün belim karnım inanılmaz derecede ağrıyo, belim ağrımasa yumurtluyorum heralde diyicem ama belimde ağrıyo. daha 23 gün olmuş kürtaj olalı. adet mi oluyorumdur sizce kızlar?

merhaba canım, geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın.

idrar yolu enfeksiyonu bi çok gebenin başına gelen bi durum, doktorun eminim gebelikte güvenli olan antibiyotiği vermiştir, onun etkisi olduğunu sanmam. genelde anomalisi olan bebekleri ilk haftalarda vücut sonlandırıyo zaten. herşey Allahtan diyip sağlıklısını iste, tez zamanda da sağlıklı bi gebelik haberi verirsin inşallah.
İnsallah canım çok teşekkür ederim .Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin ...Sizlerden güzel haberler aldıkça gözlerim doluyor ,bakalım bende ilk reglden sonra denemelere başlıycam bu sefer de olabilir düşük ama pes etmek yok .Allah yardımcımız olsun..

İnsallah canım çok teşekkür ederim .Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin ...Sizlerden güzel haberler aldıkça gözlerim doluyor ,bakalım bende ilk reglden sonra denemelere başlıycam bu sefer de olabilir düşük ama pes etmek yok .Allah yardımcımız olsun..

amin canım. inşallah.

Back