Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba canım, bhcg artmış bugün. Cuma günü tekrar yapılacak. Daha net bir şey yok dedi doktor. Pazartesi gel dedi. Haber vereyim dedim sana. Dua et benim için. Öpüyorum Allah'a emanet ol

Sukur rabbime. Insallah boyle devam edecek degerlerin. Dualarim seninle. Hersey daha net olur ozamana hatirlisiyla.

Devlet hastanesini tam bilmiyorum ama aile hekiminde sabah kan verip ogleden sonra sonucu alabilirsin

Bende 2 kere kürtaj oldum. 2 hafta önce de clexane kullanmama rağmen düşük yaptım. Bende arastiracagim burdan haberleselim inşallah. Allah gönlüne göre versin

Amin hepimize su anda buldugum doz artirmak. Bir de bagisiklik sistemiyle alakali sorunlardan kaynakli dusuk de olabilirmis. Vucudun bebegi yabanci madde gorup kabul etmemesi. Bende var mi tedavisi nasil bunu arastiriyorum.

Amin hepimize su anda buldugum doz artirmak. Bir de bagisiklik sistemiyle alakali sorunlardan kaynakli dusuk de olabilirmis. Vucudun bebegi yabanci madde gorup kabul etmemesi. Bende var mi tedavisi nasil bunu arastiriyorum.
2. Gebeliğimde adetten bir gün önce öğrenmiştik hemen clexanea başladık günde bir 0,4 bir de coraspin kullanıyordum. Ama 7. Haftada kalp atışı zayıfladı ve sonuç kürtaj. Bu kez hamile kalmadan önce her ay adete 10 gün kala iğnelere başladık adet olunca bıraktık. Ta ki gebelik oluşana kadar. Şimdi de günde 2 defa iğne oluyorum 0,4. Bir de başka bir doktor bana prednol kullanmamı önermişti. Vücut bebeği yabancı madde olarak görüp atmaya çalışıyormuş o da bunu engelliyormuş. Benim paylaşabileceğim tecrübeler bunlar canım.

herkese merhaba. benim sizlere bir sorum olacak arkadaşlar. aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim. sonrasında herhangi bir olumlu sonuç almadan nisan ayına kadar geldim. bu ay batıma 10 gün kala göğüs hassasiyeti ve batmalar yaşadım. belirtiler kimyasal gebelikteki göğüs ağrıma benziyordu. fakat olmadı. benim gibi kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan arkadaşların tavsiyelerini merak ediyorum. 9 aydır bebek istiyorum fakat daha nasip olmadı. tedavi için erken mi? yumurtalıklarımda sorun görülmemişti. stres yapmalı mıyım? endişelenecek boyuta geldi mi bilmiyorum. inanın kafam çok karıştı. üzülüyorum, tekrar motive olmaya çalışıyorum. bu arada ovulasyon testi de kullandım.

Arkadasım kimyasal olmuştu 1 adet korundu sonra bıraktı gebe kaldı 1 yaşına yaklaştı bebeği

Ozaman doktora soyleyip yumurta takibi yaptirmak lazim yumurtlama gunu adetten 14 gun once igneye baslamak lazim ama gunde iki kez yapmam gerekecek. Bir de o yabanci maddeye yonelik ilaci bi arastirayim canim bilgilerin icin cok sagol Allah senden de razi olsun.

Kimyasaldan sonra kontrollerini yaptirdiysan rahimde ve hormonlarinda bir sorun gorulmediyse hic moralini bozma. Bir kere hamile kalmissin bir daha kalacaksin insallah vakti gelmemistir daha. Ben ekim ayinda kimyasal gecirmistim subat ayinda tekrar hamile kaldim ama kurtaj oldum. Vucudun kendini topladiginda nasip oluyor. Yine de doktor kontrolunde deneyebilirsin icin rahat eder. Yoksa stresten de olmaz. Biraz ferahla

s a herkese . 9 aylık evliyim 2 düşük yaptım ilki kimyasaldi diğerini geçen ay kürtaj ile aldılar plesenta rahim ağzına yerleştiği için .. kürtaj olan arkadaşlar kürtajdan kaç gün sonra regl oldunuz ? 35 gün geçti hala regl olmadım .:/

Canimm ne yapiosun nasilsin merak ettim seni
Canım kese göründü çok şükür dış gebelik değilmiş. Ama bhcg düzgün artmadı kese çok küçük pazartesi tekrar bakacak doktor. Çok korkuyorum bu kez kötü bir şey olmasın istiyorum. Daha önce 2 kez kötü sonuçlandı. İnşallah rabbim bu bebeğimi sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip eder. Benim için dua eder misin? Sen nasılsın ne yapıyorsun?

Ilk korkuyu atlatmissin sukur. Insallah hersey duzene girer hayirlisiyla canim. Tabi ki bol bol dua edecem saglikli olmaniz icin.

Benim de kurtaj olali 20 gun oldu oyle korunma surecinde adet bekliyorum. Takiliyorum kendi capimda :)

Ben bugun oldum canım 36 gün üzerine .. 30 40 gün içinde olmamasi normal bir durum değil çok şükür oldum . senIn de var daha .. senin kaç haftalikken aldılar bebeğinı

Ben bugun oldum canım 36 gün üzerine .. 30 40 gün içinde olmamasi normal bir durum değil çok şükür oldum . senIn de var daha .. senin kaç haftalikken aldılar bebeğinı

Evet canim daha var benim bakalim. Sen de olmussun iyi bari. Benim 5+4 falandi canim. 3 kez hamile kaldim daha kalp atisini duyamadim canim

Merhaba arkadaşlar bende 5 ay önce düşük yaptım kan pıhtılaşması çıktı ve bebek gelişmediği için düşük yaptım coraspirin kullanıyorum şimdi tekrardan düşünüyoruz 4 Aydır henüz bir sonuç yok bu ay umutluydum adetime 4 gün kala kan testi çıktı ama sonuç negatif aslında bekirtilerde var ama çözemedim önce kan testinde negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…