• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Düşük sonrası martta korunmayı bırakmıştım istekle ama bu sefer hem idrar hem böbrek enfeksiyonu oldum gebe kalmadığıma ilk defa şükrediyorum ve diyorum ki Allah vermediyse muhakkak bir bildiği vardır ve boşverdim artık herşeyi duayı bırakmadım ama herşeyini oluruna bıraktım Allah verirsede vermezsede kabulüm nasılsa biliyorum ki bebeğimle ahirette kavuşucam

Düşük sonrası martta korunmayı bırakmıştım istekle ama bu sefer hem idrar hem böbrek enfeksiyonu oldum gebe kalmadığıma ilk defa şükrediyorum ve diyorum ki Allah vermediyse muhakkak bir bildiği vardır ve boşverdim artık herşeyi duayı bırakmadım ama herşeyini oluruna bıraktım Allah verirsede vermezsede kabulüm nasılsa biliyorum ki bebeğimle ahirette kavuşucam

Insallah tez zamanda hastaliklarin gecer. Dualara devam canimm benim de 3 dusugum var. Ama vaktimi bekliyorumm anne olucam inaniyorum ;)

Misafir vardı ancak bakabildim nete. Sonuç yükselmiş canım ama kanamam devam ediyor. Kahverengi akıntı şeklinde. Doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Çarşamba günü tekrar bhcg ye bakılacak.

Canimm ya dinlenmelisin. Dis gebelik degildir insallah. Rabbim yardimcin olsun.

Canimm ya dinlenmelisin. Dis gebelik degildir insallah. Rabbim yardimcin olsun.
Sağol canım dua et benim için. Çalışmıyorum yatıyorum evde. İnşallah bu kez bebeğim benimle olur. Bu 3. Hamileliğim. Yaşayan çocuğum yok maalesef. Anne olan kadınlara çok imreniyorum. Sende durumlar nasıl?

Sağol canım dua et benim için. Çalışmıyorum yatıyorum evde. İnşallah bu kez bebeğim benimle olur. Bu 3. Hamileliğim. Yaşayan çocuğum yok maalesef. Anne olan kadınlara çok imreniyorum. Sende durumlar nasıl?

Insallah seninle olacak canim. Ben 3.kez dusuk yaptim kurtaj oldum. Simdi korunma surecindeyim. Oyle careler ariyorum kendime tekrar hamile kalirsam ne olur bilemiyorum bakalim canimm kader ;)

Kızlar kürtaj sonrası ilk adetimi 28. gün olmuştum. İkinci adet günüm epey geçti 38. gün hala olmadı. Gebelik testi negatif çıktı. Ne yapsam bilmiyorum.

Bir de bir sorum daha var, devlet hastanesinde gebelik testi yaptırabiliyor muyum? Yoksa kadın doğum doktorundan randevu alıp mı gitmem gerekiyor? Burada özelde yaptırmıştım geçen sefer. Yönetim kararı diyerek testin fiyatını 20 lira iken, 100 lira yapmışlar. Şu halde gidemem bu fiyata. Devlete de hiç yaptırmadığım için bilmiyorum.

Insallah seninle olacak canim. Ben 3.kez dusuk yaptim kurtaj oldum. Simdi korunma surecindeyim. Oyle careler ariyorum kendime tekrar hamile kalirsam ne olur bilemiyorum bakalim canimm kader :KK66:

Bende 2 kere kürtaj oldum. 2 hafta önce de clexane kullanmama rağmen düşük yaptım. Bende arastiracagim burdan haberleselim inşallah. Allah gönlüne göre versin

Back