- Konu Sahibi minik_kelebek
- #22.241
Bıktım artıkCanim benim yaa insallah bisey olmaz rabbim saglik versin.yerlesme kanamasi falan olabilir 4.haftada.
Elimizden geleni yapiyoruz. Baska bi tedavi yontemi de bulamadim arastiriyorum bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıktım artıkCanim benim yaa insallah bisey olmaz rabbim saglik versin.yerlesme kanamasi falan olabilir 4.haftada.
Elimizden geleni yapiyoruz. Baska bi tedavi yontemi de bulamadim arastiriyorum bende.
Bıktım artık
Çok korkuyorum bebeğim yine beni bırakıyor.Bende o hisse kapiliyorum bazenama suanda hamilesin toparlanman gerek canim lutfen.
Çok korkuyorum bebeğim yine beni bırakıyor.
Teşekkür ederim yarın yazarım mutlakaKorkma canim rabbim hayirlisini versin dua edecem sana yarin iyi haberlerini yaz buraya![]()
Teşekkür ederim yarın yazarım mutlaka
Düşük sonrası martta korunmayı bırakmıştım istekle ama bu sefer hem idrar hem böbrek enfeksiyonu oldum gebe kalmadığıma ilk defa şükrediyorum ve diyorum ki Allah vermediyse muhakkak bir bildiği vardır ve boşverdim artık herşeyi duayı bırakmadım ama herşeyini oluruna bıraktım Allah verirsede vermezsede kabulüm nasılsa biliyorum ki bebeğimle ahirette kavuşucam
Misafir vardı ancak bakabildim nete. Sonuç yükselmiş canım ama kanamam devam ediyor. Kahverengi akıntı şeklinde. Doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Çarşamba günü tekrar bhcg ye bakılacak.Canimm ne yaptin.
Misafir vardı ancak bakabildim nete. Sonuç yükselmiş canım ama kanamam devam ediyor. Kahverengi akıntı şeklinde. Doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Çarşamba günü tekrar bhcg ye bakılacak.
Sağol canım dua et benim için. Çalışmıyorum yatıyorum evde. İnşallah bu kez bebeğim benimle olur. Bu 3. Hamileliğim. Yaşayan çocuğum yok maalesef. Anne olan kadınlara çok imreniyorum. Sende durumlar nasıl?Canimm ya dinlenmelisin. Dis gebelik degildir insallah. Rabbim yardimcin olsun.
Sağol canım dua et benim için. Çalışmıyorum yatıyorum evde. İnşallah bu kez bebeğim benimle olur. Bu 3. Hamileliğim. Yaşayan çocuğum yok maalesef. Anne olan kadınlara çok imreniyorum. Sende durumlar nasıl?
Çok zor bir imtihan Allah hepimizin yardımcısı olsunInsallah seninle olacak canim. Ben 3.kez dusuk yaptim kurtaj oldum. Simdi korunma surecindeyim. Oyle careler ariyorum kendime tekrar hamile kalirsam ne olur bilemiyorum bakalim canimm kader![]()
Çok zor bir imtihan Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım yarın sabah bhcg bakılacak, sonucu alınca doktora görüneceğim. İnşallah her şey güzel olur.Amiin :) simdi oncelik senin. Seni takip edelim insallah iyi haberlerle![]()
Merhaba canım, bhcg artmış bugün. Cuma günü tekrar yapılacak. Daha net bir şey yok dedi doktor. Pazartesi gel dedi. Haber vereyim dedim sana. Dua et benim için. Öpüyorum Allah'a emanet olAmiin :) simdi oncelik senin. Seni takip edelim insallah iyi haberlerle![]()
Merhaba canım, bhcg artmış bugün. Cuma günü tekrar yapılacak. Daha net bir şey yok dedi doktor. Pazartesi gel dedi. Haber vereyim dedim sana. Dua et benim için. Öpüyorum Allah'a emanet ol
Insallah seninle olacak canim. Ben 3.kez dusuk yaptim kurtaj oldum. Simdi korunma surecindeyim. Oyle careler ariyorum kendime tekrar hamile kalirsam ne olur bilemiyorum bakalim canimm kader![]()
Allah razı olsun. Dualarınızda beni de unutmayınCanım Allah yardımcın olsun hersey gönlünce olsun