• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hmm bende ordudasın hala sanmıştım, havalar nasıl diye sorcaktım.
bende özlüyorum valla, ağustosta ordudaydık, eşimde seviyo allah'tan şimdi bayramda yine gitsek mi diye düşünüyoruz..

izledim canım ne kadar kolay bi doğum olmuş bi avazda valla.
sen kayınvalidenlerle gitcektin demi orduya .ne zaman gidiyonuz tatlışkom

Bende daha planlayamiyorum bile su test sonuclari bi ciksin daha 10 gun var ondan sonra calismalara baslayacaz..benim is nasrettin hocanin hikayesine dondu bahar gelecekte koyunlar teleden gececekte ooooooo:)

aay canım ya hamile olmadan sezeryan olcam diyoooo, yawrucum en güzeli normal doğum ama ben bi daha normal doğum yapmaaaammm...
bende hamile olmadan diyorum sezeryan olcaaaam:)

Ne guzel valla dr cok onemli ya bu konularda pretty senin neyin vardi canim benim unyede bi dr vardi sagolsun paralarimizi alip durdu ama hicbiseye yaramdi bakalim bu nasil olacak bi saglicakla dogsunda herseye degecek o zamn

aay canım ya hamile olmadan sezeryan olcam diyoooo, yawrucum en güzeli normal doğum ama ben bi daha normal doğum yapmaaaammm...
bende hamile olmadan diyorum sezeryan olcaaaam:)

canım canlı bebeği doğurmak zor değildir herhalde ölüyü doğurmak kadar.inşallah allah bir avazda kurtarır hepimizi.

Ayy kizlar ben geldi o neydi ya aanam korktum valla ben sezeryan olacam yaa helebi hamis olayimda:)

ben hep normal doğumdan yanayım bak doğurdu işte kadın ne var bunda.sezeryanın daha sonra ağrısını çekmektense sonuçta bebeğin kafası çıkana kadar olay.bi de şimdi epidural diye bi şey de var bilimin mucizesi.ondan da yararlandın mı tamam dır beş dakkada beşiktai misali.ben korkmuyorum.biraz köpek canlıyımdır ben.çatır çatır da doğururum.hele bi hamiş kalayım.

doğum videosunu canım.benim gittiğim hastane aylin bilir medical park göztepede yeni açıldı.benim ssk var eşimden.özel hastanede ssk geçiyor artık 12 ytl alıyolar muayeneye..

evet biliyorum, bir arkadaşım orda ameliyat oldu hatta geçen hafta 2 gün ordaydık, eşim refakatçı kaldı..
güzel ve büyük hastane..
bide oraya aylin bilir yazmışın ya bende onu dr'unun adı sandım :roflol:
dr. aylin bilir gibi :roflol: :roflol:
benim dr'un adı aylin tatlıadım, ne tesadüf ikimizin dr'unun adıda aylin dicektim :roflol:

Canim bende dr hic bir mudahale yapmadan kurtaj yapti oldum valla psikolojim bozuldu oyuzde korkuyorum bi hamis olalimdaaa gerisi kolay olacak ins

Back
X