- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.101
hmm bende ordudasın hala sanmıştım, havalar nasıl diye sorcaktım.
bende özlüyorum valla, ağustosta ordudaydık, eşimde seviyo allah'tan şimdi bayramda yine gitsek mi diye düşünüyoruz..
Kizlar burda bi profa gidiyorum muane ucreti fazla gibi geldi bana siz ne kadar veriyosunuz merak ettim
izledim canım ne kadar kolay bi doğum olmuş bi avazda valla.
sen kayınvalidenlerle gitcektin demi orduya .ne zaman gidiyonuz tatlışkom
of ben niye bişey bulamıyorum
Valla benimi 230 aliyo bide kontrole gidincede aliyomus daha gitmedim ama gorecezz nilayyy neyi bulamiyosun kizzz
ay ben drumu hiç bir prof a değişmem .o benim gözümde ordinaryus prof.çok seviyorum dr mu ve de çok güveniyorum.işte prof olunca öyle oluyo fundacım, benim özel sağlık sigortam var prof. da muayene olsan karşılıyo, rahatım o yüzden..
Valla benimi 230 aliyo bide kontrole gidincede aliyomus daha gitmedim ama gorecezz nilayyy neyi bulamiyosun kizzz
aay canım ya hamile olmadan sezeryan olcam diyoooo, yawrucum en güzeli normal doğum ama ben bi daha normal doğum yapmaaaammm...
bende hamile olmadan diyorum sezeryan olcaaaam:)
Ayy kizlar ben geldi o neydi ya aanam korktum valla ben sezeryan olacam yaa helebi hamis olayimda:)
doğum videosunu canım.benim gittiğim hastane aylin bilir medical park göztepede yeni açıldı.benim ssk var eşimden.özel hastanede ssk geçiyor artık 12 ytl alıyolar muayeneye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?