• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Yok henüz kanamam bitti.ilk Regl ile birlikte dr uma gidecem.o beni yönlendirecek sanırım testlere.normalde ilk düşükler normal kabul edilir ve teste pek yanaşmaz dr lar.fakat benim dr um bana biraz hassas.patoloji sonucunu da bu hafta alacam.muhtemelen bişey çıkmayacak Bebek'te sesi dr uç.bakalım artık

Bu işin ilki ikincisi yok aslında çoğu dr.un anlamak istemediği bu sanırım. İşleri gereği tabiri caizse biraz mekanik yaklaşabiliyorlar gibi geliyor ne bileyim... Yoksa 3 düşük beklemek de niye değil mi ama?? Sizin dr.unuzun yaklaşımı ne güzelmiş.. Bence de yaptırmakta fayda var. Sizin bununla gelmiş geçmiş olsun. Bundan sonraki ilk denemede hemencecik sağlıklı bir bebek gelsin inşallah yuvanıza.

Bu işin ilki ikincisi yok aslında çoğu dr.un anlamak istemediği bu sanırım. İşleri gereği tabiri caizse biraz mekanik yaklaşabiliyorlar gibi geliyor ne bileyim... Yoksa 3 düşük beklemek de niye değil mi ama?? Sizin dr.unuzun yaklaşımı ne güzelmiş.. Bence de yaptırmakta fayda var. Sizin bununla gelmiş geçmiş olsun. Bundan sonraki ilk denemede hemencecik sağlıklı bir bebek gelsin inşallah yuvanıza.
İnşallah Can'ım cümlemize.dr um ultrasonda kalp atışını göremeyince çok kötü oldu.beni bi odaya Aldılar sakinleştirmek için sonra dr un geldi beni görmek için.benimle birlikte ağlıyordu gözleri dolu doluydu.beni çok sever kendisi.neyse.hatırlamak istemiyorum

Sonuç derken?ultrasonla bakmadı mı bebeğe?kalp atışı falan?
Ultrason da gorunmedi bebek. Doktorum geç döllenme olduğunu söylemişti. Teknik olarak en son 2 nisanda adet olduğumdan 5/haftalık gorunuyor ama aslında iki haftalık falanmiş. :(

Adetin 10 katı kanama ve ağrı oluyor kasıklarda
Duşuk yaptığınızda bunu nasıl anlıyorsunuz. Bebek küçükse belli oluyor mu. Benimde kanamam var :KK43:
Aşırı kanama ve ağrı oldu benim düşüğüm de. Elbiselerimi kirletecek kadar kanama oldu ve parça düştü hastaneye giderken. Ama kanamasız tuvalette düşüren de duydum. Şüpheleniyorsan hemen doktora gitmelisin

Düşükten ne kadar sonra hamile kaldınız acaba?
canım yenı gordum şimdi bende beklıyorum bakalım ne zaman hamıle kalabılecegım ılk dusugumde 4 ay korundum sonra hemen hamıle kaldım kımyasal oldu kımyasal gebelıkten sonra korunmadım bı ay sonra hamıle kaldım oda karnımda öldü kürtaj oldum şimdi bende beklemedeyım bakalım

canım yenı gordum şimdi bende beklıyorum bakalım ne zaman hamıle kalabılecegım ılk dusugumde 4 ay korundum sonra hemen hamıle kaldım kımyasal oldu kımyasal gebelıkten sonra korunmadım bı ay sonra hamıle kaldım oda karnımda öldü kürtaj oldum şimdi bende beklemedeyım bakalım
Cevap için sağol canım. Hayırlısı olsun inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız canım

merhaba kızlaar 8+2 haftalık
Screenshot_2016-05-03-17-43-42.png
ken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum patoloji sonucum belki bilginiz vardır herkese geçmiş olsun tekrarını yaşamamak ümidi ile...

merhaba kızlaar 8+2 haftalıkEki Görüntüle 1825645 ken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum patoloji sonucum belki bilginiz vardır herkese geçmiş olsun tekrarını yaşamamak ümidi ile...
Geçmiş olsun canım malesef bir bilgim yok Allah tekrarını yaşatmasın güzel haberlere inşallah

merhaba kızlaar 8+2 haftalıkEki Görüntüle 1825645 ken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum patoloji sonucum belki bilginiz vardır herkese geçmiş olsun tekrarını yaşamamak ümidi ile...
Rabbim bir daha yaşatmasın. Geçmiş olsun dr yorumladı mı bu raporu? Merak ettim. Maalesef hiç bir fikrim yok.

İlk kaybım dr.lar için çok normaldi. Hatta inanır mısınız bu da öyle... Talep etmemize rağmen hayır, hiçbir test yapılmadı. Sadece kürtajdan sonra bebek bir yere gönderildi ama sonucunda bize bir şey söylenmedi maalesef. Tiroid hastasıyım. Sürekli kontrol ediliyor ama onun dışında özel bir test yapılmadı. Çok yorulduk ama. Tahmin edebileceğiniz gibi.. Bu sefer sadece yaşadığımız yerde değil başka büyük şehirlerde de dr arayışına girdik. Histeroskopi ve yapılabilecek bütün testleri yaptırmak istiyorum. Sonucunda bir şey çıksın mı yoksa çıkmasın mı, ne istediğimden emin değilim. Kafam allak bullak.
Ancak şu an sizin canınızı sıkan bir örnek olmak istemem. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın. İlk seferden sonra bebeğini kucağına alanlar çok daha fazla. En kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah. Korkusuz, stressiz ve sorunsuz gebelikler bizi de bulsun.

İnsan ister istemez stres yapıyor. Ben düşük yaptım diyen arkadaslarima çok uzuluyordum onların acısını anladığımı sanıyordum. Kesinlikle anlamiyormusum. Canım öylesine yanıyor ki. Bunu yaşama korkusu bütün benligimi ele geçirdi.

Senin durumunun kesinlikle araştırılması gerektiğini dusunuyorum ben ikisi de ayni haftada nasıl.düşer. mutlaka bi sebebi olmalı. Bebek patolojiye gönderildi bizim genetik araştırma yapılacak dendi. Benim doktorum önerdi göndermeyi, ben kalbi durmuş dediğinde üzüntüden hiçbirşey dusunememistim. Eşimle benim de genetik testlerimizi isteyeceğim cuma günü gittiğimde. Sistem nasıl işliyor bilmiyorum. Hani biz ısrarla istesek genetik araştırma yapılıyor mu, yoksa benim doktorum istemeden yapamıyor muyuz. Hiçbir bilgim yok. Zaten sayılı hastanede yapılıyor bu testler. Doktor kurtajdan sonra geldi. Devlet 3 dusuk olmadan.genetik aratirma yapılmasına onay vermiyor dedi. Yine de genetik aratirmaya yolladık testler yapılacak ama ücret talep edilebilir dedi. Biz de tabiki odeyecegimizi söyledik öyle gitti teste. Doktorum da bayan tedavi ile hamile kalmış , o yuzden mi.halden anlıyor bilmiyorum. Ben de afyon da yaşıyorum küçük bir il. Ama degistire degistire buldum doktoru mu. İnşallah iyi insanlarla karşılaşır da güzel bi gebelik.yaşarsın. Allah yardimcin olsun , hepimizin de

Canım hoşgeldin mi desem ne desem :(( Biraz topladin inşallah..
Patoloji sonucunu yanlış yorumlamak istemem, cuma günü doktora gideceğiz. Benimde sonuçlar çıkmış. Ona göre testine bi yorum yapayım olur mu. Kendi testinden ne çıkmasını istediğimi bilmiyorum, tedavi edilebilir bir hastalık (pihtilasma gibi) çıksa da bebeğin ölümüne sebep mi bulsam, yoksa hiçbirşey çıkmasa da yine korkuyla mi yaşasam bilemiyorum. O yüzden sana da nasıl dua edeceğimi bilemedim.

canım öncelikle çook çok geçmiş olsun ve Allah sabır versin patoloji sonucu pek onemlı deıl sadeece kurtajın yapılmasının gereklılıgını kanıtlayacak bı belge keske genetiğe gonderseydınız orda bebegının sorunu varmı yokmu cıkıyor patolojı gereksız boş.. Allah kimseye birdaha yaşatmasın arkadasım ama mesela kan pıhtılasması vs cıkarsa eger tedavın var ve bılıyo olacaksın öteki türlü ugrasıyosun mesela ben 3 düşük yaşadım sebep yok tedavı yok :KK43: dmt cm dmt cm

İnsan ister istemez stres yapıyor. Ben düşük yaptım diyen arkadaslarima çok uzuluyordum onların acısını anladığımı sanıyordum. Kesinlikle anlamiyormusum. Canım öylesine yanıyor ki. Bunu yaşama korkusu bütün benligimi ele geçirdi.

Senin durumunun kesinlikle araştırılması gerektiğini dusunuyorum ben ikisi de ayni haftada nasıl.düşer. mutlaka bi sebebi olmalı. Bebek patolojiye gönderildi bizim genetik araştırma yapılacak dendi. Benim doktorum önerdi göndermeyi, ben kalbi durmuş dediğinde üzüntüden hiçbirşey dusunememistim. Eşimle benim de genetik testlerimizi isteyeceğim cuma günü gittiğimde. Sistem nasıl işliyor bilmiyorum. Hani biz ısrarla istesek genetik araştırma yapılıyor mu, yoksa benim doktorum istemeden yapamıyor muyuz. Hiçbir bilgim yok. Zaten sayılı hastanede yapılıyor bu testler. Doktor kurtajdan sonra geldi. Devlet 3 dusuk olmadan.genetik aratirma yapılmasına onay vermiyor dedi. Yine de genetik aratirmaya yolladık testler yapılacak ama ücret talep edilebilir dedi. Biz de tabiki odeyecegimizi söyledik öyle gitti teste. Doktorum da bayan tedavi ile hamile kalmış , o yuzden mi.halden anlıyor bilmiyorum. Ben de afyon da yaşıyorum küçük bir il. Ama degistire degistire buldum doktoru mu. İnşallah iyi insanlarla karşılaşır da güzel bi gebelik.yaşarsın. Allah yardimcin olsun , hepimizin de
Aminn Rabbim yanımızda olsun hepimizin.. Buraya yazmak sizlerle paylaşmak iyi geliyor. Çok teşekkür ederim. Ayrıca o dr.u bulmuşsunuz hiç bırakmayım bence :) buradan birbirimize güzel haberler de verelim inşallah. En kısa ve en güzel zamanda.

canım öncelikle çook çok geçmiş olsun ve Allah sabır versin patoloji sonucu pek onemlı deıl sadeece kurtajın yapılmasının gereklılıgını kanıtlayacak bı belge keske genetiğe gonderseydınız orda bebegının sorunu varmı yokmu cıkıyor patolojı gereksız boş.. Allah kimseye birdaha yaşatmasın arkadasım ama mesela kan pıhtılasması vs cıkarsa eger tedavın var ve bılıyo olacaksın öteki türlü ugrasıyosun mesela ben 3 düşük yaşadım sebep yok tedavı yok :KK43: dmt cm dmt cm

En korktuğum şey de o zaten. Sebep yok tedavi yok kurtulmak allaha kalmış. İnşallah allah dualarimizi kabul eder . Hele ki 3 kayıp yasamissin , allah sabrını versin hepimize , bi daha da yasatmasin inşallah

Merhaba kader arkadaşlarım, ben bu forumu senelerdir takip ediyorum bir çok sıkıntı yaşadım burdan çok destek aldığım oldu. Hiç aklıma gelmezdi böyle bi konu da da destek almak isteyeceğim.

Arkadaşlar benim bebeğim de cumartesi günü kontrole gittiğimde 9 haftalık olması gereken bebeğimin 8+4 ken kalbi durmuş pazartesi günü kürtaj oldum. Hamileliğim boyunca nedense içim de hep öyle bir his vardı yada korku. Şimdi toparlanmaya çalışıyorum. Rabbimden her zaman hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat istedim olmadıysa vardır bir hayır inşallah hiç birimiz birdaha yaşamayız. Çok yıpratıcı Allah hepimize sabır güç versin...

Aminnnn canım kimseye yasatmasin Rabbim o yuzde n çok istemiştim tedavisi olan bisey olsun ama şans dedi tüm doktorlar İnşallah hepimiz için son olur ve gelir bebeklerinin.kimsenin kucağını boş birakmasin rabbim
En korktuğum şey de o zaten. Sebep yok tedavi yok kurtulmak allaha kalmış. İnşallah allah dualarimizi kabul eder . Hele ki 3 kayıp yasamissin , allah sabrını versin hepimize , bi daha da yasatmasin inşallah

Back