• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Aminnnn canım kimseye yasatmasin Rabbim o yuzde n çok istemiştim tedavisi olan bisey olsun ama şans dedi tüm doktorlar İnşallah hepimiz
En korktuğum şey de o zaten. Sebep yok tedavi yok kurtulmak allaha kalmış. İnşallah allah dualarimizi kabul eder . Hele ki 3 kayıp yasamissin , allah sabrını versin hepimize , bi daha da yasatmasin inşallah

Merhaba kader arkadaşlarım, ben bu forumu senelerdir takip ediyorum bir çok sıkıntı yaşadım burdan çok destek aldığım oldu. Hiç aklıma gelmezdi böyle bi konu da da destek almak isteyeceğim.

Arkadaşlar benim bebeğim de cumartesi günü kontrole gittiğimde 9 haftalık olması gereken bebeğimin 8+4 ken kalbi durmuş pazartesi günü kürtaj oldum. Hamileliğim boyunca nedense içim de hep öyle bir his vardı yada korku. Şimdi toparlanmaya çalışıyorum. Rabbimden her zaman hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat istedim olmadıysa vardır bir hayır inşallah hiç birimiz birdaha yaşamayız. Çok yıpratıcı Allah hepimize sabır güç versin...
Çok geçmiş olsun arkadaşım. En kısa zamanda toparlanmanı dilerim. Benim hala umudum var kızlar, her şey çok güzel olacak. :) :)

sen de kurtaj oldun diye hatirliyorum sonuç çıktı mi
Kasım anneleriydik senle swart.vardı bide o kendi kendine dusuk yaptı .iyimisin toparlandı mi

Evet daha iyiyim hala üzgünüm ama yapacak birşey olmayınca susuyor insan. Kürtaj ağrısı da bi 8 gün sürdü sonra geçti. Swart da kendi düşürdü evet. Bi ameliyat olması gerekiyormuş o yüzden erteleyecekti bebek işini. Benim kontrolüm bugün. Sonuç çıktı bakalım ne çıkmış. Merakliyim ama korkuyorum da resmen doktora gitmeye. Hayırlısı olsun diyelim. Sen nasılsın iyi oldun mu biraz

Daha iyiyim canım şükür çok az ağrıyla atlatim karindan usg ile baktı oraya rahim iyi durumda dedi.Bebeksiz gitmek zordu tabi ama sağlıksız bebeklermis bizimki demekki.inşallah hyirli haberlerle donersin dmt cm dmt cm

Daha iyiyim canım şükür çok az ağrıyla atlatim karindan usg ile baktı oraya rahim iyi durumda dedi.Bebeksiz gitmek zordu tabi ama sağlıksız bebeklermis bizimki demekki.inşallah hyirli haberlerle donersin dmt cm dmt cm

Simdi geldim canım kontrolden. Dediğin gibi en son o sedyeye.bebeg varken yatmistim.kötü bi duyguydu o yüzden beklemesi de muayene olması da.
Rahim toplanmış herşey yolunda dedi. Kanamamı sordu adet olmuşsun dedi. Senin geçen paylaştığın patoloji raporu vardı ya benim de o çıkmış. Genetik.sonucu değil bu dedi. Mesela anneden enfeksiyon varsa ve bebek ondan dusmusse ya da darbe almışsa yani daha yuzeyel sorunları açıklar patoloji dedi. Ayrıca da gelen bebeğin niteliğini anlatır, ışte göbek bağı var şu hücreler var gibi şeyler yazar diyor.
Genetik sonucu da
4-5 haftada ancak cikiyormus çıkınca arayacaklarmis.
Bu ay deneyecek misiniz dedi ben de siz bilirsiniz dedim. O da bana sana kalmış dedi. Benim denemeye pek niyetim yok. Sana bu konuda ne dedi doktorun.

Simdi geldim canım kontrolden. Dediğin gibi en son o sedyeye.bebeg varken yatmistim.kötü bi duyguydu o yüzden beklemesi de muayene olması da.
Rahim toplanmış herşey yolunda dedi. Kanamamı sordu adet olmuşsun dedi. Senin geçen paylaştığın patoloji raporu vardı ya benim de o çıkmış. Genetik.sonucu değil bu dedi. Mesela anneden enfeksiyon varsa ve bebek ondan dusmusse ya da darbe almışsa yani daha yuzeyel sorunları açıklar patoloji dedi. Ayrıca da gelen bebeğin niteliğini anlatır, ışte göbek bağı var şu hücreler var gibi şeyler yazar diyor.
Genetik sonucu da
4-5 haftada ancak cikiyormus çıkınca arayacaklarmis.
Bu ay deneyecek misiniz dedi ben de siz bilirsiniz dedim. O da bana sana kalmış dedi. Benim denemeye pek niyetim yok. Sana bu konuda ne dedi doktorun.
banada dediki patolji temiz.karındanusg ile baktı kanama alanı yok rahim toparlanıyor dedi.ama 3 ay korun dedi.ben hemen olsun isterdim neeyse ayın 13 de devlete gidicem bakalım o ne diyecek.sen adet oldun mu.dr bana dedi ki adetin mayısın sonu olur ara kanama olursa onu kanama zannetme dedi.yani mayıs sonuna kadar kanamalar adetten saymayacağım demekki rahim görüntüsüne göre adet tarihin belirleyebiliyorlar

Merhaba arkadaşlar ben de kürtaj oldum.. bebegimin kalp atışı durudgu için ama ben önceden test yaptırmıştım pıhtılaşama çıkmıştı hamile oldugumu ögrendigim de hemen kan sulandırıcı iğneye başlamıştım ama maalesef işe yaramadı sanırım :( kürtaj olalı 47 gün oldu hala adet olmadım doktora gittim kist var dedi acaba siz ne zaman adet oldunuz. bi sorun olabilir mi ben de ?

banada dediki patolji temiz.karındanusg ile baktı kanama alanı yok rahim toparlanıyor dedi.ama 3 ay korun dedi.ben hemen olsun isterdim neeyse ayın 13 de devlete gidicem bakalım o ne diyecek.sen adet oldun mu.dr bana dedi ki adetin mayısın sonu olur ara kanama olursa onu kanama zannetme dedi.yani mayıs sonuna kadar kanamalar adetten saymayacağım demekki rahim görüntüsüne göre adet tarihin belirleyebiliyorlar

20 nisan kürtaj 20-21 kanama. Sonra kanama kesildi tamamen . Ama 26 sında tekrar başladı. Az ve uzun sürdü normalde 5 gün sürer adetlerim bu 7-8 günü buldu. Doktorum onun adet olduğundan emin bir şekilde konuştu. Bende de kist var bekarken bi ara tedavi olmuştum gitmişti. O zamanlar mudehalesiz her ayın 25-26 si gibi adet olurdum . Vücut kendi dengesini.mi buluyor diye düşündüm ama ben bu durumu doktora anlatmadan ısrarla adet olduğumu söyledi. Keşke kendi durumuna geri dönse adetlerim. İlacsiz hiçbir üreme sistemim çalışmıyor yıllardır. Ben de 3 ay beklemeyi pek istemiyorum ama bu.ay denemeyi de istemiyorum. Genetik raporunu merak ediyorum. Beklersem kendimi daha iyi hissederim.gibi geliyor . Bilemedim yani ama yine bu ayın sonunu bekleyeceğiz sanırım. Dediklerine göre 20-27 mayısta genetik sonucu çıkmış olması lazım.
Senin için de bence iyi yaparsın başka doktora gitmekle. Bazı doktorlar malesef eskiye takılmış kalmış. İlla gebe kalma duyup duruyorlar. Simdi şartlar değişti çoğu doktor 3 ay bekleme şartı.koymuyor. bi kadın var tanıdığım. Dusuk ten sonra hiç adet görmeden hamile kaldı. Şu anda da 7 aylık. İnsan böyle özlemle bekleyince zaman kaybetmek istemiyor. Inan dün doktora gittim gece ruyama girmiş karnım burnumda doğuma gitmisim. O çirkin halimi öyle özlemle bekliyorum ki.. allah ulastirsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben de kürtaj oldum.. bebegimin kalp atışı durudgu için ama ben önceden test yaptırmıştım pıhtılaşama çıkmıştı hamile oldugumu ögrendigim de hemen kan sulandırıcı iğneye başlamıştım ama maalesef işe yaramadı sanırım :KK43: kürtaj olalı 47 gün oldu hala adet olmadım doktora gittim kist var dedi acaba siz ne zaman adet oldunuz. bi sorun olabilir mi ben de ?

Allah sabrını versin canım. İlacın dozu doğru ayarlanmamis olabilir mi acaba. Biraz sıkıntılı korkutucu bi durum. ben de 20 nisanda kürtaj oldum. Benim kurtajdan sonra 2 gün kanama oldu sonra ara verip tekrar başladı. O kanamanın adet olduğumu söylüyor doktorum. Hem bu kadar süre adet olmadiysan doktorunla görüş canım. Kist olabilir yumurtlama olmadığı için adet olmuyor olabilir. Umut vermiyim ama belki gebelik olabilir. Baktirdin mi hiçbirine.

Allah sabrını versin canım. İlacın dozu doğru ayarlanmamis olabilir mi acaba. Biraz sıkıntılı korkutucu bi durum. ben de 20 nisanda kürtaj oldum. Benim kurtajdan sonra 2 gün kanama oldu sonra ara verip tekrar başladı. O kanamanın adet olduğumu söylüyor doktorum. Hem bu kadar süre adet olmadiysan doktorunla görüş canım. Kist olabilir yumurtlama olmadığı için adet olmuyor olabilir. Umut vermiyim ama belki gebelik olabilir. Baktirdin mi hiçbirineMerhaba canım ben de 20 martta kürtaj oldum ara ara anamalarım oldu ama adet olamadım . bugün 50. gün doktoora gittim canım kist var dedi yasmin verdi onu kullanıyorum burdaki arkadaşlarım yasmin kullandıgın sürece adet olmazsın demiş.. keşke senin dedigin gibi gebe olmuş olsam canım :(

Allah sabrını versin canım. İlacın dozu doğru ayarlanmamis olabilir mi acaba. Biraz sıkıntılı korkutucu bi durum. ben de 20 nisanda kürtaj oldum. Benim kurtajdan sonra 2 gün kanama oldu sonra ara verip tekrar başladı. O kanamanın adet olduğumu söylüyor doktorum. Hem bu kadar süre adet olmadiysan doktorunla görüş canım. Kist olabilir yumurtlama olmadığı için adet olmuyor olabilir. Umut vermiyim ama belki gebelik olabilir. Baktirdin mi hiçbirine.
Merhaba canım ben de 20 martta kürtaj oldum ara ara anamalarım oldu ama adet olamadım . bugün 50. gün doktoora gittim canım kist var dedi yasmin verdi onu kullanıyorum burdaki arkadaşlarım yasmin kullandıgın sürece adet olmazsın demiş.. keşke senin dedigin gibi gebe olmuş olsam canım :KK43:

Kizlar merhaba hepinize gecmis olsun bende 3ay once dusuk yaptim ama doktorum dedi korunmana gerek yok rahim kendi kendine toparlanicakmis uc aylik bisure icinde bende simdiayin 7sinde adet olmam lazim ama bes gun gecti olmadim test yaptim negatif cikti acaba dogruluk payi varmidir. Olsaydi cikardi diye dusunuyorum. Rabbim kimseyi beletmeden biran once saglikli hayirli bebisler nasip etsin

Maalesef bende bebeğimi yavrum kaybettim..hemde çok acılı ve zor bir süreçle
Uç buçuk aylıktı öncesinden her hangi bir sorunum yoktu ne olduysa bir haftada lekelenmem ardından kanama ve sancı ile dusuk yaptım...
Neyseki bebek zorlada olsa kendiliğinden düştü....peşinden kurtaj oldum

Bir kaç gün sonra kontrolün var...

Çok merak ediyorum doktor ne diyecek

Bana hamile kalmadan oncr cirf rahimli olduğum söylenmişti ama hamilelik surecinde ve sonrasında bir sorun yada tedavi gerekmediği için yapılmadı
Sadece günde bir tane progesteron içtim

Ne olduysa bir haftada eşi assagida oolduğu söylenmişti kanamanın nedeni bu dendi 20 haftaya kadar çıkar yukarı dendi ama olmadı

Çok üzüldüm ilk gebeligimde ve tedavisiz kendiliğinden 7 ay ugrasinlar oldu

Şimdi kesin benden rahim filmi isteyecekler dimi
Rahimde perde oolsaydı USG cikmazmiydi kaçtane ddoktor muayene etti
Hiç biri kanamanın nedeni bununla alakası yok dediler

Offff ne yapsam ki çok kptuyum

Merhaba hanımlar bende bugün test sonuçlarımı aldım 18 inde rahim filmi çekilecek , 28 haftalık ve 8 haftalık bebeklerim öldü .. Doktorum olmadığından sonuçları gösteremedim sizlerden başına gelen varsa yardımcı olabilir mi ?

Mthfr A1298C - homozigot mutant
PAI -1 4G/5G - Heterozigot mutant
Saplanmış diğerlerinde herhangi bir sorun yok

Back