Canım rahimdeki perde ultasonla zor görünür biraz. ama rahim filminde hersey net görünür. ben de 20 nisanda düşük yaptım 1.5 yıllık bekleme ve tedaviyle olmuştu. rahimde perde bebek bu kadar küçükken asla sorun olmaz. ama büyüyünce epey zorlardı. tabi ben rahimin ortasında perde varsa diyorum. belki de kenarda çok etki etmeyecek bi yrde perde vardır, büyüyünce de zarar vermez. Rahim filmi de ben çektirdim ocak ayında. sakın insanların korkuttuğuna bakma. anestezi vs olmadan 3 saliselik bi ağrı oldu bitti.. insanlar beni o kadar korukuttu ki çıkınca psikolojik olarak topallamıştım ama birşeyim yoktu. allah sabrrını versin
Geçen cuma kontrole gittim ama doktor ( birde özel olacak) doğru düzgün bir açıklama yapmadı... Benimde o an aklıma doğru düzgün soru sormak gelmedi...
Sadece alltan ve ustten USG ile baktı her şey yolunda gorunuyor rahimde bir sıkıntı yok dedi...
Bende dedim neden düştü bebek diye
İşte tipda her şeyi açıklayamıyorum dedi
Her hangi bir test istemedi yada onlar yaptırmamış....
İnternetten okuduğum kadarı ile patoloji ye mi gönderiyorlar neden dusuk olduğu anlaşılsın diyeama bunlar ggöndermenin sanırım
CIFrahimi sordum tahmin ettiğim gibi rahim filmi istedi
Perde var yada yok demedi
Hatta bence cirf rahim den bile emin değil
USG ile cirf rahim tanısı konabiliyor mu peki
Hamile kalmadan önce bir tane doktordum bu tanıyı ypkdu ama rahim filmi istemedi
Bende sonraki bir kaç kadın doğuma gittiğimde onlar hiçbir sşey söylemedi
Ancaben bir doktor cirf rahim dedi sizcede varmı diyince olabilir dediler onlar baktığında girmedi ama ben söyleyince olabilir dediler
Acaba diyorum bende cirf rahim olmayabilr mi belki de yoktu öyle bir şey kaç ay progesteron içtim günde bir tane iki tane
Yanlış teşhis koyup dusuk yapmama bu ilaçlar sebeb olmaz değil mi
Sonuçta rahmi genişleten bir ilaç
Kafam çok karıştı artık ne yapacağını bilmiyorum
Yorumun için çok tesekkur ederim canm
Allah hepimize sağlıklı gebeliklerde ve bebekler nasip etsin en kısa zamanda
Çok geçmiş olsun canım kolay değil zor bir süreç gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun...