• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bende istiyorum ama bana iki ay mola dedi ve sonradan iğne verecekmiş iğne göbekten kullanan varmı acaba aramızda şimdi mola dikince kafam biraz daha rahatladı

Bende istiyorum ama bana iki ay mola dedi ve sonradan iğne verecekmiş iğne göbekten kullanan varmı acaba aramızda şimdi mola dikince kafam biraz daha rahatladı

Göbekten, koldan , bacaktan yapılabiliyor o iğne. Ben kullanmıyorum ama doktoruma sormuştum neden Göbekten yapılıyor diye. Psikolojik yakınlık dedi. Yani bebek orda olduğu için anne ordan yapılınca daha etkili olacağını düşünüyormuş psikolojik olarak . Aynı şekilde sol taraf bel fıtığı ya da böbrek ağrısı olanlar iğneyi sürekli o taraftan yaptırıyorlar.

Amin canım . Sen ne zaman gebelik planlıyorsun tekrar
Şimdilik kendi halimize bırakalım dedik hem maddi hem manevi olarak rahatlamak için. Olmazsa eğer temmuz ağustos gibi tekrar tedaviye başlayacağız. Göbekten dediğiniz iğne kan sulandırıcı iğne mi başka bişey mi acaba?

Şimdilik kendi halimize bırakalım dedik hem maddi hem manevi olarak rahatlamak için. Olmazsa eğer temmuz ağustos gibi tekrar tedaviye başlayacağız. Göbekten dediğiniz iğne kan sulandırıcı iğne mi başka bişey mi acaba?

Manevi rahatlık ben de istiyorum. Ama eşim hemen olması için ısrarcı . Benim için korkularim on plana çıkıyor. Tekrar aynı şeyleri yaşarım korkusu var. Eşim de doktorun izin verdiği sürece gerekirse pskilojik destek al diyo :KK43: beklemek istememin bi nedeni de 21 temmuzda kardeşimin düğünü var kayseri de , ben afyon da oturuyorum. Tekrar gebelik olursa 3 ayını gecmemis bebekle ben nasıl yollara düşerim. Hadi gittim diyelim düğün kargasasinda ne olur halim. Tekrar bebek olsa bile en büyük ihtimalle düğünde başına birşey gelmesinden korkuyorum. O yüzden düğünü geçirmek istiyorum. Bilmiyorum yasayacaksa yaşar yine tabi ama ben korkuyorum yine de. Aslında biz de beklesek iyi olacak.

Kan sulandirici canım evet.

İğne Nasıl vuracaklar bilmiyorum adı Menogon adı,kan. Sulandırıcı değil diye biliyorum yumurta destekleyici olarak biliyorum

İğne Nasıl vuracaklar bilmiyorum adı Menogon adı,kan. Sulandırıcı değil diye biliyorum yumurta destekleyici olarak biliyorum

Yumurtlama ilaçları karından yaptıklarını bilmiyordum canım. Ben iki çeşit ilaç vurundum öyle yumurta catlatma icin. Markanın birini koldan vurdular birini kalçadan. Üzerinde İM. yazıyorsa kalçadan yapılır . SC yazıyorsa kol bacak ya da göbek farketmez yağ tabakasına yapılıyor.

Manevi rahatlık ben de istiyorum. Ama eşim hemen olması için ısrarcı . Benim için korkularim on plana çıkıyor. Tekrar aynı şeyleri yaşarım korkusu var. Eşim de doktorun izin verdiği sürece gerekirse pskilojik destek al diyo :KK43: beklemek istememin bi nedeni de 21 temmuzda kardeşimin düğünü var kayseri de , ben afyon da oturuyorum. Tekrar gebelik olursa 3 ayını gecmemis bebekle ben nasıl yollara düşerim. Hadi gittim diyelim düğün kargasasinda ne olur halim. Tekrar bebek olsa bile en büyük ihtimalle düğünde başına birşey gelmesinden korkuyorum. O yüzden düğünü geçirmek istiyorum. Bilmiyorum yasayacaksa yaşar yine tabi ama ben korkuyorum yine de. Aslında biz de beklesek iyi olacak.

Kan sulandirici canım evet.
Canım yaşayacaksa yaşar elbet ama ne bileyim sonuçta kardeşinin illaha ki koşturmacalı olacaktır. Bi de yolculuk var... Bilemedim biraz beklemek daha iyi sanki ama yine de sen daha iyi bilirsin canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Psikolojik destek almayı bende düşünüyorum zaman zaman...

Kızlar doktora danışmadan coraspın 100 mg kullanamya başladım ama herhangı bı sıkıntı olurmu sızce

image.png

Kızlar anlayan var mı bu ne testi :/

Canım yaşayacaksa yaşar elbet ama ne bileyim sonuçta kardeşinin illaha ki koşturmacalı olacaktır. Bi de yolculuk var... Bilemedim biraz beklemek daha iyi sanki ama yine de sen daha iyi bilirsin canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Psikolojik destek almayı bende düşünüyorum zaman zaman...

Bana da beklemek mantıklı geliyor. Hem tarihi itibariyle belki hücrede bir bebekten ben daha onun farkına varmadan düşebilir. Tabi bebeğin olduğunu varsayıyoruz olmazsa zaten olmaz

Merhabalar.. 2 . bebeğimi düşürüyorum şu an.. Çok ama çok üzgünüm. İlkinde normaldir olur, ikincide sorun çıkmaz diye kandırdım avuttum kendimi. Ama bu sefer resmen duvara toslamış gibiyim.. 6 haftalıktı ikisi de. Bu kötü bir tesadüf mü yoksa bir sıkıntı mı var anlamak için testleri yaptırmayı dört gözle bekliyorum. Bir kez adet olmam gerekiyormuş sanırım. Her ne kadar doktorumuz önermese de. Çünkü o normal buluyor iki kaybı ancak biz hiç ama hiç normal bulmuyoruz, bulamıyoruz. İlkinde kürtaj olmam gerekmişti. Tek tesellim -eğer tesselli ise tabi- kanama şeklinde bebeğimin bedenimi gönüllü terk ediyor olması... Çok zor. Sizleri çok çok çok iyi anlıyorum. Acımız ortak. Tek duam kucağımızın boş kalmaması. Sevgiler...

Merhabalar.. 2 . bebeğimi düşürüyorum şu an.. Çok ama çok üzgünüm. İlkinde normaldir olur, ikincide sorun çıkmaz diye kandırdım avuttum kendimi. Ama bu sefer resmen duvara toslamış gibiyim.. 6 haftalıktı ikisi de. Bu kötü bir tesadüf mü yoksa bir sıkıntı mı var anlamak için testleri yaptırmayı dört gözle bekliyorum. Bir kez adet olmam gerekiyormuş sanırım. Her ne kadar doktorumuz önermese de. Çünkü o normal buluyor iki kaybı ancak biz hiç ama hiç normal bulmuyoruz, bulamıyoruz. İlkinde kürtaj olmam gerekmişti. Tek tesellim -eğer tesselli ise tabi- kanama şeklinde bebeğimin bedenimi gönüllü terk ediyor olması... Çok zor. Sizleri çok çok çok iyi anlıyorum. Acımız ortak. Tek duam kucağımızın boş kalmaması. Sevgiler...

Allah kucagimizi boş bırakmasın canım :( Benim de ilk kaybim, 10. Haftada gitti bebeğim. Ben de biraz motive ediyorum kendimi, ilk filan diye Ama bebeğe genetik araştırma yapıldı, sonuç çıkmış bu hafta kontrole gidince öğreneceğiz. Kendi kan testlerim var kurtajdsn hemen önce yapılan, pihtilasma faktörleri alt sınırda nerdeyse ..ne anlama geldiğini anlamadım. Kontrolde onu da soracağım.Bu tür testleriniz yapıldı mi sizin de. İlk kayipta pek yapılmıyor sanırım o yüzden sordum. Allah sabrını versin inşallah.

Allah kucagimizi boş bırakmasın canım :KK43: Benim de ilk kaybim, 10. Haftada gitti bebeğim. Ben de biraz motive ediyorum kendimi, ilk filan diye Ama bebeğe genetik araştırma yapıldı, sonuç çıkmış bu hafta kontrole gidince öğreneceğiz. Kendi kan testlerim var kurtajdsn hemen önce yapılan, pihtilasma faktörleri alt sınırda nerdeyse ..ne anlama geldiğini anlamadım. Kontrolde onu da soracağım.Bu tür testleriniz yapıldı mi sizin de. İlk kayipta pek yapılmıyor sanırım o yüzden sordum. Allah sabrını versin inşallah.

İlk kaybım dr.lar için çok normaldi. Hatta inanır mısınız bu da öyle... Talep etmemize rağmen hayır, hiçbir test yapılmadı. Sadece kürtajdan sonra bebek bir yere gönderildi ama sonucunda bize bir şey söylenmedi maalesef. Tiroid hastasıyım. Sürekli kontrol ediliyor ama onun dışında özel bir test yapılmadı. Çok yorulduk ama. Tahmin edebileceğiniz gibi.. Bu sefer sadece yaşadığımız yerde değil başka büyük şehirlerde de dr arayışına girdik. Histeroskopi ve yapılabilecek bütün testleri yaptırmak istiyorum. Sonucunda bir şey çıksın mı yoksa çıkmasın mı, ne istediğimden emin değilim. Kafam allak bullak.
Ancak şu an sizin canınızı sıkan bir örnek olmak istemem. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın. İlk seferden sonra bebeğini kucağına alanlar çok daha fazla. En kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah. Korkusuz, stressiz ve sorunsuz gebelikler bizi de bulsun.

Pıhtılaşma testi yaptınız mı acaba?çok geçmiş olsun benim de 14 haftalık bebeğim karnımda öldü.çok zor bi durum Allah tekrarını yaşatmasın

kızlar 2 veya 3 dusukten sonra rahım fılmı cektıren var mı ?

Duşuk yaptığınızda bunu nasıl anlıyorsunuz. Bebek küçükse belli oluyor mu. Benimde kanamam var :(

Pıhtılaşma testi yaptınız mı acaba?çok geçmiş olsun benim de 14 haftalık bebeğim karnımda öldü.çok zor bi durum Allah tekrarını yaşatmasın
Merhaba. Henüz yaptırmadık. Şu anki kanamanın geçmesini Bekliyoruz. Size de geçmiş olsun. Pıhtılaşma mı çıktı sebep? Allahım bie kez daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah..

Merhaba. Henüz yaptırmadık. Şu anki kanamanın geçmesini Bekliyoruz. Size de geçmiş olsun. Pıhtılaşma mı çıktı sebep? Allahım bie kez daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah..
Yok henüz kanamam bitti.ilk Regl ile birlikte dr uma gidecem.o beni yönlendirecek sanırım testlere.normalde ilk düşükler normal kabul edilir ve teste pek yanaşmaz dr lar.fakat benim dr um bana biraz hassas.patoloji sonucunu da bu hafta alacam.muhtemelen bişey çıkmayacak Bebek'te sesi dr uç.bakalım artık

Duşuk yaptığınızda bunu nasıl anlıyorsunuz. Bebek küçükse belli oluyor mu. Benimde kanamam var :KK43:
Can'ım kanaman olması çok tehlikeli bişey.beklemeden dr a gitmen lazım

Back