- Konu Sahibi minik_kelebek
- #21.081
Bende istiyorum ama bana iki ay mola dedi ve sonradan iğne verecekmiş iğne göbekten kullanan varmı acaba aramızda şimdi mola dikince kafam biraz daha rahatladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende istiyorum ama bana iki ay mola dedi ve sonradan iğne verecekmiş iğne göbekten kullanan varmı acaba aramızda şimdi mola dikince kafam biraz daha rahatladı
Şimdilik kendi halimize bırakalım dedik hem maddi hem manevi olarak rahatlamak için. Olmazsa eğer temmuz ağustos gibi tekrar tedaviye başlayacağız. Göbekten dediğiniz iğne kan sulandırıcı iğne mi başka bişey mi acaba?Amin canım . Sen ne zaman gebelik planlıyorsun tekrar
Şimdilik kendi halimize bırakalım dedik hem maddi hem manevi olarak rahatlamak için. Olmazsa eğer temmuz ağustos gibi tekrar tedaviye başlayacağız. Göbekten dediğiniz iğne kan sulandırıcı iğne mi başka bişey mi acaba?
İğne Nasıl vuracaklar bilmiyorum adı Menogon adı,kan. Sulandırıcı değil diye biliyorum yumurta destekleyici olarak biliyorum
Canım yaşayacaksa yaşar elbet ama ne bileyim sonuçta kardeşinin illaha ki koşturmacalı olacaktır. Bi de yolculuk var... Bilemedim biraz beklemek daha iyi sanki ama yine de sen daha iyi bilirsin canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Psikolojik destek almayı bende düşünüyorum zaman zaman...Manevi rahatlık ben de istiyorum. Ama eşim hemen olması için ısrarcı . Benim için korkularim on plana çıkıyor. Tekrar aynı şeyleri yaşarım korkusu var. Eşim de doktorun izin verdiği sürece gerekirse pskilojik destek al diyobeklemek istememin bi nedeni de 21 temmuzda kardeşimin düğünü var kayseri de , ben afyon da oturuyorum. Tekrar gebelik olursa 3 ayını gecmemis bebekle ben nasıl yollara düşerim. Hadi gittim diyelim düğün kargasasinda ne olur halim. Tekrar bebek olsa bile en büyük ihtimalle düğünde başına birşey gelmesinden korkuyorum. O yüzden düğünü geçirmek istiyorum. Bilmiyorum yasayacaksa yaşar yine tabi ama ben korkuyorum yine de. Aslında biz de beklesek iyi olacak.
Kan sulandirici canım evet.
Olmaz ama yeterli gelmeye bilir ben 200lük kullandım ama normal yaşamımız da dahi mutlaka aspirin kullanmalıymışızKızlar doktora danışmadan coraspın 100 mg kullanamya başladım ama herhangı bı sıkıntı olurmu sızce
Canım yaşayacaksa yaşar elbet ama ne bileyim sonuçta kardeşinin illaha ki koşturmacalı olacaktır. Bi de yolculuk var... Bilemedim biraz beklemek daha iyi sanki ama yine de sen daha iyi bilirsin canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Psikolojik destek almayı bende düşünüyorum zaman zaman...
Merhabalar.. 2 . bebeğimi düşürüyorum şu an.. Çok ama çok üzgünüm. İlkinde normaldir olur, ikincide sorun çıkmaz diye kandırdım avuttum kendimi. Ama bu sefer resmen duvara toslamış gibiyim.. 6 haftalıktı ikisi de. Bu kötü bir tesadüf mü yoksa bir sıkıntı mı var anlamak için testleri yaptırmayı dört gözle bekliyorum. Bir kez adet olmam gerekiyormuş sanırım. Her ne kadar doktorumuz önermese de. Çünkü o normal buluyor iki kaybı ancak biz hiç ama hiç normal bulmuyoruz, bulamıyoruz. İlkinde kürtaj olmam gerekmişti. Tek tesellim -eğer tesselli ise tabi- kanama şeklinde bebeğimin bedenimi gönüllü terk ediyor olması... Çok zor. Sizleri çok çok çok iyi anlıyorum. Acımız ortak. Tek duam kucağımızın boş kalmaması. Sevgiler...
Allah kucagimizi boş bırakmasın canımBenim de ilk kaybim, 10. Haftada gitti bebeğim. Ben de biraz motive ediyorum kendimi, ilk filan diye Ama bebeğe genetik araştırma yapıldı, sonuç çıkmış bu hafta kontrole gidince öğreneceğiz. Kendi kan testlerim var kurtajdsn hemen önce yapılan, pihtilasma faktörleri alt sınırda nerdeyse ..ne anlama geldiğini anlamadım. Kontrolde onu da soracağım.Bu tür testleriniz yapıldı mi sizin de. İlk kayipta pek yapılmıyor sanırım o yüzden sordum. Allah sabrını versin inşallah.
Pıhtılaşma testi yaptınız mı acaba?çok geçmiş olsun benim de 14 haftalık bebeğim karnımda öldü.çok zor bi durum Allah tekrarını yaşatmasınMerhabalar.. 2 . bebeğimi düşürüyorum şu an.. Çok ama çok üzgünüm. İlkinde normaldir olur, ikincide sorun çıkmaz diye kandırdım avuttum kendimi. Ama bu sefer resmen duvara toslamış gibiyim.. 6 haftalıktı ikisi de. Bu kötü bir tesadüf mü yoksa bir sıkıntı mı var anlamak için testleri yaptırmayı dört gözle bekliyorum. Bir kez adet olmam gerekiyormuş sanırım. Her ne kadar doktorumuz önermese de. Çünkü o normal buluyor iki kaybı ancak biz hiç ama hiç normal bulmuyoruz, bulamıyoruz. İlkinde kürtaj olmam gerekmişti. Tek tesellim -eğer tesselli ise tabi- kanama şeklinde bebeğimin bedenimi gönüllü terk ediyor olması... Çok zor. Sizleri çok çok çok iyi anlıyorum. Acımız ortak. Tek duam kucağımızın boş kalmaması. Sevgiler...
Merhaba. Henüz yaptırmadık. Şu anki kanamanın geçmesini Bekliyoruz. Size de geçmiş olsun. Pıhtılaşma mı çıktı sebep? Allahım bie kez daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah..Pıhtılaşma testi yaptınız mı acaba?çok geçmiş olsun benim de 14 haftalık bebeğim karnımda öldü.çok zor bi durum Allah tekrarını yaşatmasın
Yok henüz kanamam bitti.ilk Regl ile birlikte dr uma gidecem.o beni yönlendirecek sanırım testlere.normalde ilk düşükler normal kabul edilir ve teste pek yanaşmaz dr lar.fakat benim dr um bana biraz hassas.patoloji sonucunu da bu hafta alacam.muhtemelen bişey çıkmayacak Bebek'te sesi dr uç.bakalım artıkMerhaba. Henüz yaptırmadık. Şu anki kanamanın geçmesini Bekliyoruz. Size de geçmiş olsun. Pıhtılaşma mı çıktı sebep? Allahım bie kez daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah..
Can'ım kanaman olması çok tehlikeli bişey.beklemeden dr a gitmen lazımDuşuk yaptığınızda bunu nasıl anlıyorsunuz. Bebek küçükse belli oluyor mu. Benimde kanamam var![]()