- 17 Eylül 2015
- 240
- 67
- 18
- 37
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.061
Merhabalar, bende 6 ay önce 5 haftalık hamileyken düşük yaptım yeniden hamile kalmak istiyorum ama yine düşük olmasından korkuyorum. Bilgi sahibi olan var mı, beklemeli miyim ?
Kalp atışını duyduk biz ses kaydi bile yaptıko ses o görüntü gözümün önünden gitmiyor bi daha aynısını yasamaktan öyle korkuyorum ki
Doğsaydi eğer 13 kasımda eşimle sevgili olduğumuz gün doğum günü olacaktı
Şimdi ben bizim için anlamlı o günü takvimden silmek istiyorum. Uyuyarak geçirmek istiyorum ya da . Bugün genetik arastirma sonucu çıktı diye mesaj geldi hastaneden. Bir haftadır kendimi az biraz toplamisken şimdi daha kötü oldum. Sanki yeniden yaşıyorum herşeyi.bu aci hiç bitmeyecek mi
Ben de geçen pazartesi doktora gittim kontrol etti. 6 haftalıkken düşük yapmıştım parça vs kalmamış kürtaja gerek yok dedi. Tüp bebekle hamile kalmıştım zaten ama maddi olarak biraz zamana ihtiyacımız var. O zaman 1-2 ay kendi haline bırakalım deneyin dedi. Beklememize gerek yokmuş yani.Ben de haftaya çarşamba gideceğim doktora. Eğer bekleme süresi vermezse direk hamile kalmak planım. Zaten iğne ilaçla zor olmuştu bu. Ara verirsem kaç yıl daha beklerim allah bilirdoktor olur verirse asla beklemem ben .
Ben de geçen pazartesi doktora gittim kontrol etti. 6 haftalıkken düşük yapmıştım parça vs kalmamış kürtaja gerek yok dedi. Tüp bebekle hamile kalmıştım zaten ama maddi olarak biraz zamana ihtiyacımız var. O zaman 1-2 ay kendi haline bırakalım deneyin dedi. Beklememize gerek yokmuş yani.
Çok zor yaşadıklarımız herkesin yükü kendine ağır kimimizin 5-6 haftalık kimimizin daha büyük... Hele ki benim gibi tedaviyle hamile kalanlar o ilaçlar iğneler stresi daha fazla. Allah hepimizin yardımcısı olsun kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah
aman artık doktor geç dollenme derse korkacam bnmde geç dı dollenme kurtaj oldum sonunda hatta geç dollenme dıe nerdeyse 1 ayda ölü beklettım yavrumu içimde belkı kalbı geç atar dıe :G
geç döllenme evet oluyor benimde geç döllenme vardı tam 15ün sonra hatta 20güb sonra test yaptırdım ve pozitif çıkmıştı 8hqftalık olmuştu ama Bebek 6hafyada kaldı ve düşük yaptım çok heyecana kapılmam rabbim hayırlı olanı versin
Amin canım inşallah. Ben de 10. günde idrar testinde öğrenmiştim sabah 06.00 ydı... İnanamadım o çift çizgiye hala da saklıyorumSorma. Kendiliğinden olan bebeği dusurene de zor tabi evlat ama iğneler ilaçlar, her seferinde gün sayıp yapılan testler ve hep hüsran hüsran hüsran... Testi yaptığım yeri anı unutamıyorum. Tekrar o tek cizgileri görme korkusu gerçekten çok kötü. Allah hicbirimize bir daha yaşatmaz inşallah
bende buaradaki herkes gibi daha önce kayıplar yaşadım. ilki 1 yıl önceydi boş gebelikti. 2.si ise 6 ay önce 9.haftada kalbi durdu. şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama 3 aydır olmadı. önceki 2si ilk ayda olmuştu ancak şuan olmaması beni korkutuyor. acaba 2.sinde kürtaj sonrası bir yapışıklık olmuş olabilir mi fikri olan var mı?
Amin canım inşallah. Ben de 10. günde idrar testinde öğrenmiştim sabah 06.00 ydı... İnanamadım o çift çizgiye hala da saklıyorumSabır... İnşallah sağlıkla sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımızı alırız vaktinde
Ben de eşime haber vermek için kan testini aldım. bebek alıştırma bardağı ve çorap almıştım bi kutu içinde vermiştim. Bebeğe dair ne varsa ona koydu eşim benden saklıyor. Ben gördükçe üzülüyorum o yüzden atmak istiyorum. Eşim de ben baba olma hissini ilk kez bu bebekte hissettim , başka bebek olsa da atmam bunları diye tutturdu. Kutuyu gördükçe ağlamak geliyor
Allahım çok bekletmez inşallah. Umudum var ama bi daha aynısını yaşamaktan korkuyorum yine de
içerisinde bir tablo var iki adet Arası geçen süreye göre karşılığı yazıyor mesela 28gunse adetinin 13.gunu başlayın diye sabah ilk idrari kullanmiyorsun genelde en iyi saat sabah 10 bide 2saat sıvı almiyacaksin.cift cizgi koyulaşınca yum.çok yakın Silikleşince yum.gerçekleşiyor ister koyulaşınca başla ister SilikleşinceKızlar ovulasyon testı aldım adetten sonra hangı gun yapmalıyım bugun adetten sonra 10.gunum tam bıde nasıl yapılıyr?
Kızlar ovulasyon testı aldım adetten sonra hangı gun yapmalıyım bugun adetten sonra 10.gunum tam bıde nasıl yapılıyr?
Çok iyi anlıyorum seni ben görmeyeceğim bir yere kaldırdım atmaya kıyamıyorum nedense... Daha önceden totem olsun diye ufak bir sweat shirt almıştım onunla birlikte duruyorlar
tşk cok yaardımcı oldun cnmreglinin başladığı gün birinci gün olacak şekilde gün sayarak 11-12. günlerde yapmaya başlayabilirsin. (tabi28-29. günde bir oluyorsan) Testi sabah ilk idrarla yapmamalısın. Ve çok su içmeden, yaklaşık 4 saatlik idrarla yapman en iyi sonucu verir. Test giderek koyulaşır ve bir gün en koyu halini alır. o günü yakaladıktan sonra iki gün üst üste ilişki olması önemli. Zaten renksiz yumurta akı gibi olan akıntının da o günlerde artması beklenir.
bugun 10.gun ıkıcı cızgı sılık cıktı :) bklmiçerisinde bir tablo var iki adet Arası geçen süreye göre karşılığı yazıyor mesela 28gunse adetinin 13.gunu başlayın diye sabah ilk idrari kullanmiyorsun genelde en iyi saat sabah 10 bide 2saat sıvı almiyacaksin.cift cizgi koyulaşınca yum.çok yakın Silikleşince yum.gerçekleşiyor ister koyulaşınca başla ister Silikleşince
İnşallah canım tez zamanda yerlerını doldursak sağlıklı bebeklerımızleLh yükseldikçe koyulaşıcak en koyu en yakın an Silikleşince de gerçekleştiği gün hadi inşaallah bende mayısın 9unu bekliyorum heyecanla güzel haberler veririz umarım
Amin canım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerimizi alırız sağlıkla kucağımıza alırızBizde de eşimin arkadaşı hediye yollamıştı istanbul dan. O duruyor. Onu atmak istemedim diğer şeyleri de eşim sakladı. Duruyor bakalım. İnşallah daha çok uzun süreler uzulmeyiz o eşyaları görüp
Amin canım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerimizi alırız sağlıkla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?