• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Sağol canım inşallah herkes alsinn,neden ne kadar oldu düşuk sonrası beklememi ?
Amiiin canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insaAllah. Dr bekleme süresi 3 ay verdi ama ben histeroskopi olacağım eşim hakkaride kalacak ben izmirde okul bitince gelecek anca yanıma o da taaa temmuzda :(

arkadaşlar günaydın. Geen hafta kürtajın 30.günü 2 damla pembe lekem geldi ama arkası gelmedi,bugün 34.günüm. Adet öncesi lekelenme yaşayan var mı acaba? Bu arada ben ovülasyon testimi internetten alıyorum 50 tanesini 34 tl ye. Eczaneler resmen insanı kazıklıyor. Bir gebelik testi bile 4-5 tl. Oysa 20-25 tanesi 20 tl ye satılıyor. ben laboguık marka kullanıyordum çok da memnundum. Adetim hayırlısıyla gelirse eğer adetten 1 hafta-10 gün sonra başlarım test yapmaya.
Korunma sürem bitsin inşaAllah eşim yanıma gelsin ben de internetten almayi düşünüyorum ovülasyon testlerini. Benimde 48.gün bugün 40.41.42.gün 1 er damla geldi birdaha yok. Bugün doktora gittim söktürücü verdi

Anladım canim geçmiş olsun
Gebelik bütün halde olmuyor ve riskli bir gebelik. Değerler uzun süre düşmüyor ve uzun süre düşmemesi sonucunda kemoterapi uygulanabiliyor. Mol gebelik kansere çevirebiliyor. Gebelik parsiyel değil de tam molse iş daha zor. Genelde değerlerin düşmesi uzun zaman alıyor. Ve sonrasında bir yıl gebeliğe izin verilmiyor

Kizlar bişi sorcam adet bittikten sonra ertesi gunYumurtlama oluyo mu şeffaf akıntı yumurtlama belirtisi olabilir mi

Kızlarr. "Hz. İbrahimin duası evlat sahibi olmak için okuyoruz" diye bir sayfa var dua için üye olun. İsim alınıyor

Kızlar günaydın, cmrtsiden beri açık kahverengi lekelenme oluyordu yarin regl günumdu ..yerlesmedir diye umutlanmistim ki bu sabah pembeye dönüştü , insan umutlaninca hala diyorum ki belki bir gun surer sadece ve yerlesme kanamasidir:110: ..ama kendimi kandiriyorum sanirim.Düşükten sonra ki bu 3 .ayım , 2. denememiz hayirlisi inşallah Allah ın hakki 3 tür inşallah 3. De. Bu arada ben ilk defa gecen ay ovulasyon testi aldim onu da pahali almisim desenize eczaneden degil internetten daha ucuz oluyor ozaman peki güvenilirmidir ki o_O

Kızlar günaydın, cmrtsiden beri açık kahverengi lekelenme oluyordu yarin regl günumdu ..yerlesmedir diye umutlanmistim ki bu sabah pembeye dönüştü , insan umutlaninca hala diyorum ki belki bir gun surer sadece ve yerlesme kanamasidir:110: ..ama kendimi kandiriyorum sanirim.Düşükten sonra ki bu 3 .ayım , 2. denememiz hayirlisi inşallah Allah ın hakki 3 tür inşallah 3. De. Bu arada ben ilk defa gecen ay ovulasyon testi aldim onu da pahali almisim desenize eczaneden degil internetten daha ucuz oluyor ozaman peki güvenilirmidir ki o_O
ne kadarlıktı peki düşüğün kürtaj olmuşmuydun ?

ne kadarlıktı peki düşüğün kürtaj olmuşmuydun ?
7 haftalikti , iliski tarihlerimi net biliyordum.Bu yuzden dr kücuk oldugu için vucut kendiliginden atiyor herşeyi dedi kürtaj yapmadı, sonra muayneye gittim parça falanda kalmdi temizlenmisti şükürler olsun. 8 aralikta düşük yaptim kanama falan 7 gün surdu.10 ocakta regl oldum.yani normal dongumde.Sadece ilk ay yapmami soyledi.Ondan sonra priblem yok yaoabilirsin dedi.Ama benim periyodum 31 gundu , 2.ay 38, şimdide 36 günde oldum.Yani duzensizleşti.

7 haftalikti , iliski tarihlerimi net biliyordum.Bu yuzden dr kücuk oldugu için vucut kendiliginden atiyor herşeyi dedi kürtaj yapmadı, sonra muayneye gittim parça falanda kalmdi temizlenmisti şükürler olsun. 8 aralikta düşük yaptim kanama falan 7 gün surdu.10 ocakta regl oldum.yani normal dongumde.Sadece ilk ay yapmami soyledi.Ondan sonra priblem yok yaoabilirsin dedi.Ama benim periyodum 31 gundu , 2.ay 38, şimdide 36 günde oldum.Yani duzensizleşti.
peki doktora gittinmi neden duzensizleşmş birşey dedi mi

peki doktora gittinmi neden duzensizleşmş birşey dedi mi
Duzensiz geçen bu 2. Ayim ve bugun regl oldum henuz gitmedim.Okumuştum, 38 güne kadar periyod normalmis.Bakalim bu regl dönemini atlatinca gidicem.Sizleride aydinlatirim.Bu ovuladyon testlerini interntten onerdiginiz bir yer marka var mi ?

Duzensiz geçen bu 2. Ayim ve bugun regl oldum henuz gitmedim.Okumuştum, 38 güne kadar periyod normalmis.Bakalim bu regl dönemini atlatinca gidicem.Sizleride aydinlatirim.Bu ovuladyon testlerini interntten onerdiginiz bir yer marka var mi ?
benmde 38 gun olmuştu bırde boyle bı sorunumuz cıkmaz ınsallah tez zamanda hamıle kalır buraya oları yazarız doktorum bana böyle bişey olmamış gibi düşün takılı kalma demşti cnku sıtres de en buyuk yan etkı oluyo o testı hamıle grubunda ovulasyon testı konulu sayfada bı kac marka vermısler kullananlar ordan bakabılırsınız

benmde 38 gun olmuştu bırde boyle bı sorunumuz cıkmaz ınsallah tez zamanda hamıle kalır buraya oları yazarız doktorum bana böyle bişey olmamış gibi düşün takılı kalma demşti cnku sıtres de en buyuk yan etkı oluyo o testı hamıle grubunda ovulasyon testı konulu sayfada bı kac marka vermısler kullananlar ordan bakabılırsınız
Senin ne zaman oldu düşuk , kürtajsizmiydi .Periyotların 38 mi gidiyor hep yoksa tamamen duzensiz mi ?ovulasyon testi kullanmalisin ama bilmiyorumm kullaniyormusun. Regl donemin duzensizlestigi için yumurtlama günlerini bilirsin ve kafan daha rahat olur.Ben 2 gun oncesi ve sonrasi ilişkim olmamişti bu ay yumurtlama günumu bilmeme rağmen,, fakat daha öncesi ve sonrasinda olmustu. Eşim hastaydi sonra bir yakinimzin zor gunleri vardi falan... Kısmet diyorumm boyle zmnlra da denk gelebiliyor ,ama tutacagı varsada tutuyor bu ayri bir konu.Bu bizzat ilk hamilegimde yani 3 ay önce yaşadim.Fakat hamile oldugumu bilmeden 3 gün toplam 9 afet nurofen içtim yatak ďöşek hasta olmustum.Dr ye 3 günun sonunda soylefigimde hamile olma ihtimaline karsilik hemen kes nurofeni dedi.

Son düzenleme:
Back