Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canımm kürtajsız düşük oldu ve ilk adetimi 38. Gün yaşadım şuanda son günleri işte hala devam edıyo ben sekız subatta düşük yaptm 17 martta adet oldum

Canımm kürtajsız düşük oldu ve ilk adetimi 38. Gün yaşadım şuanda son günleri işte hala devam edıyo ben sekız subatta düşük yaptm 17 martta adet oldum
Ozaman cok normal bu sureç, peki dr beklemeni soyledi mi bu adetinden sonra dr ye git kontrole adetten 7-10 gun sonrasi yumurtlama gunune yakin git, yumurtalar hersey yolundaysa bu ay da kalabilirsin hamile.

Ozaman cok normal bu sureç, peki dr beklemeni soyledi mi bu adetinden sonra dr ye git kontrole adetten 7-10 gun sonrasi yumurtlama gunune yakin git, yumurtalar hersey yolundaysa bu ay da kalabilirsin hamile.
Ayy amiiinn inşallahh doktor korunmayın dedi canmm bu ay korunmadk ama senınki gibi hem eşim rahatsızlandı hem ben grip geçirdik derken cok bi düzenli çalışma olmamıştı..

Allah yardımcın olsun canım peki sebebi neymiş bi tedavisi yok mu

Ayy amiiinn inşallahh doktor korunmayın dedi canmm bu ay korunmadk ama senınki gibi hem eşim rahatsızlandı hem ben grip geçirdik derken cok bi düzenli çalışma olmamıştı..
Zaten düşukten sonra ki ilk reglden sonra başlamak en uygunu , ben oyle yapmistim 1. De regl priyodum degistigi icin yumurtlma gunu tahminde yanildim,Erken kestik iliskiyi. 2. De hastaliklar derken yumurtlama gununu bilsemde olamadik.Inşallah 3. de pürüz cikmaz Allhin izniyle.Ama senin regl periyodunn degistigi için mutlaka ovulasyon testi almalisin.Strese sokcak bisy degil ki sadece o gunlerde iliskiye girdiginden emin olursun ve yumurtlaman olmus mu o ay bunu net bilirsinn.Yumurtlama günunden 12-14 gun sonrada regl olacagini bilirsin olmzsan hamişsinn

Evet canmm dediğin gibi mantıklı bu ovulasyon testı benmde ıkıncı denemem olucak bakalm ınsallah dediğin gibi sonu hamişlikle sonuclanır senınde insallah bu ay hayırlı sonuclanır

InşaAllah bu sefer sağlıklı sihatlı kavuşursun minigine

Ya kızlar bişe sorcam ben bu aralar yıkarken sanki oramda biraz iç tarafta yuvarlak bir et parçası var gibi ya da bana mı öyle geliyor cumartesi ya da cuma bunun için doktora gidecem böyle bir şey yaşayan var mı orda da kist mi oldu acaba moralim bozuluyor

Tahlilimin büyük kısmı çıkmış görünen o ki ufak çaplı kan pıhtılaşması varmış ve ilaç tedavisi gerekiyormuş

Ben de geçen ay yapmıştım bu ay da yapsam diyorum soğan kürü doktor Yasmin doğum kontrol hapı verdi acaba onla birlikte kullansam nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…