- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #20.861
Canımm kürtajsız düşük oldu ve ilk adetimi 38. Gün yaşadım şuanda son günleri işte hala devam edıyo ben sekız subatta düşük yaptm 17 martta adet oldumSenin ne zaman oldu düşuk , kürtajsizmiydi .Periyotların 38 mi gidiyor hep yoksa tamamen duzensiz mi ?ovulasyon testi kullanmalisin ama bilmiyorumm kullaniyormusun. Regl donemin duzensizlestigi için yumurtlama günlerini bilirsin ve kafan daha rahat olur.Ben 2 gun oncesi ve sonrasi ilişkim olmamişti bu ay yumurtlama günumu bilmeme rağmen,, fakat daha öncesi ve sonrasinda olmustu. Eşim hastaydi sonra bir yakinimzin zor gunleri vardi falan... Kısmet diyorumm boyle zmnlra da denk gelebiliyor ,ama tutacagı varsada tutuyor bu ayri bir konu.Bu bizzat ilk hamilegimde yani 3 ay önce yaşadim.
Ozaman cok normal bu sureç, peki dr beklemeni soyledi mi bu adetinden sonra dr ye git kontrole adetten 7-10 gun sonrasi yumurtlama gunune yakin git, yumurtalar hersey yolundaysa bu ay da kalabilirsin hamile.Canımm kürtajsız düşük oldu ve ilk adetimi 38. Gün yaşadım şuanda son günleri işte hala devam edıyo ben sekız subatta düşük yaptm 17 martta adet oldum
Ayy amiiinn inşallahh doktor korunmayın dedi canmm bu ay korunmadk ama senınki gibi hem eşim rahatsızlandı hem ben grip geçirdik derken cok bi düzenli çalışma olmamıştı..Ozaman cok normal bu sureç, peki dr beklemeni soyledi mi bu adetinden sonra dr ye git kontrole adetten 7-10 gun sonrasi yumurtlama gunune yakin git, yumurtalar hersey yolundaysa bu ay da kalabilirsin hamile.
Allah yardımcın olsun canım peki sebebi neymiş bi tedavisi yok muGebelik bütün halde olmuyor ve riskli bir gebelik. Değerler uzun süre düşmüyor ve uzun süre düşmemesi sonucunda kemoterapi uygulanabiliyor. Mol gebelik kansere çevirebiliyor. Gebelik parsiyel değil de tam molse iş daha zor. Genelde değerlerin düşmesi uzun zaman alıyor. Ve sonrasında bir yıl gebeliğe izin verilmiyor
Tarlusal diye bi marka canım 6 gun kullanılıyor sabah akşamCanim söktürücü ne verdi hangi marka yanu
Canım bitkisel kürler deneyebilirsin soğan kürü filan soğan iyi söktürüyormuş ben yapamadım mide rahstsizligimdan dolayievet arkadaşlar doktorunuzun verdiği söktürücünün adını söylerseniz çok sevinirim, benim hala damla damla çünkü(
Allah yardımcın olsun canım peki sebebi neymiş bi tedavisi yok mu
Kürtajdan sonra değerlerin düşmesini bekliyorsun, zaten düşmediği durumlarda yapılacakları yazmıştım. Düştükten sonra Dr bekleme süresi veriyor. Benim çok şükür her süreç bitti hatta üstüne bir düşük bile yaptımAllah yardımcın olsun canım peki sebebi neymiş bi tedavisi yok mu
Zaten düşukten sonra ki ilk reglden sonra başlamak en uygunu , ben oyle yapmistim 1. De regl priyodum degistigi icin yumurtlma gunu tahminde yanildim,Erken kestik iliskiyi. 2. De hastaliklar derken yumurtlama gununu bilsemde olamadik.Inşallah 3. de pürüz cikmaz Allhin izniyle.Ama senin regl periyodunn degistigi için mutlaka ovulasyon testi almalisin.Strese sokcak bisy degil ki sadece o gunlerde iliskiye girdiginden emin olursun ve yumurtlaman olmus mu o ay bunu net bilirsinn.Yumurtlama günunden 12-14 gun sonrada regl olacagini bilirsin olmzsan hamişsinnAyy amiiinn inşallahh doktor korunmayın dedi canmm bu ay korunmadk ama senınki gibi hem eşim rahatsızlandı hem ben grip geçirdik derken cok bi düzenli çalışma olmamıştı..
Evet canmm dediğin gibi mantıklı bu ovulasyon testı benmde ıkıncı denemem olucak bakalm ınsallah dediğin gibi sonu hamişlikle sonuclanır senınde insallah bu ay hayırlı sonuclanırZaten düşukten sonra ki ilk reglden sonra başlamak en uygunu , ben oyle yapmistim 1. De regl priyodum degistigi icin yumurtlma gunu tahminde yanildim,Erken kestik iliskiyi. 2. De hastaliklar derken yumurtlama gununu bilsemde olamadik.Inşallah 3. de pürüz cikmaz Allhin izniyle.Ama senin regl periyodunn degistigi için mutlaka ovulasyon testi almalisin.Strese sokcak bisy degil ki sadece o gunlerde iliskiye girdiginden emin olursun ve yumurtlaman olmus mu o ay bunu net bilirsinn.Yumurtlama günunden 12-14 gun sonrada regl olacagini bilirsin olmzsan hamişsinn
InşaAllah bu sefer sağlıklı sihatlı kavuşursun minigineKürtajdan sonra değerlerin düşmesini bekliyorsun, zaten düşmediği durumlarda yapılacakları yazmıştım. Düştükten sonra Dr bekleme süresi veriyor. Benim çok şükür her süreç bitti hatta üstüne bir düşük bile yaptım
hemen başladım canım soğan kürüne, çok sağolll:)Canım bitkisel kürler deneyebilirsin soğan kürü filan soğan iyi söktürüyormuş ben yapamadım mide rahstsizligimdan dolayi
Allah yardimcin olsun canım geçer inşallahTahlilimin büyük kısmı çıkmış görünen o ki ufak çaplı kan pıhtılaşması varmış ve ilaç tedavisi gerekiyormuş
Rica ederim canim faydası olur inşaAllah soğan kürü nden sonra hamile kalanlar duydum hadi insaAllah senin de olur :)hemen başladım canım soğan kürüne, çok sağolll:)
Hayırlısı canım çok şükür tedavisi var hamilelik döneminde iğne mi atilacaksinTahlilimin büyük kısmı çıkmış görünen o ki ufak çaplı kan pıhtılaşması varmış ve ilaç tedavisi gerekiyormuş
canım pıhtılaşma testını yazabılırmısın buraya acaba soncuunuTahlilimin büyük kısmı çıkmış görünen o ki ufak çaplı kan pıhtılaşması varmış ve ilaç tedavisi gerekiyormuş
Sonuç üniversitede arkadaş söyledi. Yarın doktora soracak ona göre gidecem ve doktor seçecemcanım pıhtılaşma testını yazabılırmısın buraya acaba soncuunu
Ben de şimdi sipariş verdim :)Evet canmm dediğin gibi mantıklı bu ovulasyon testı benmde ıkıncı denemem olucak bakalm ınsallah dediğin gibi sonu hamişlikle sonuclanır senınde insallah bu ay hayırlı sonuclanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?