• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ya inanır mısınız hamilelik sona erdikten sonra 6 ay boyunca günü gününe olurdu adetim ne zaman bebek dusunmeye başladık düzen bozuldu bence biz çok stres yapiyoz ya stres sigaradan daha zarar veriyormus ben bu ay Melisa çayı na da başladım Melisa çayı ictigim ilk gün sinirlerim o kadar gevsemis ki daha öyle ağladığımi bilmem eşim de çok üzüldü. Diğer gün rahatladım tabi

Allah seni ve sevdiklerini tehlikelerden korusun canım Kalbimiz oralarda atıyor Hakkari biraz karışık polis asker haberleri almaktan yüzüm Gülmez oldu bir an önce bitsin bu kavga şehit haberleri

B

Ben adet düzensizliği olan bir insanim mesela korunmayı bıraktıktan sonra hep not aldım akıntı mi ve ilişki günlerimi akıntı yoğunluğuylâ anlamaya çalıştım ovulasyonu
Merhabalar,
Benimde ilk denemede hamile kalip 7 haftalikken düşuk yaptim.Kürtajsiz atlaytim küçük olduğu için tam olarak iliskimi günlerimi not almistim.Şimdi 3 ay geçti , gecen ay denedim ama regl tarihim 38 gune çiktigi için yumurtlama gunlerimi tahmin edememişim.Bu ay ovulasyon testi yaptim boylece yumurtlama gunlerini kesin biliyorsun ve adet olman gereken tarihi de.Şimdi benim perşembe veya cuma olmam gerekiyor.olmzsam hamileyim inşallah.Adet tarihin uzamis olabilir ama ovuladyon testi alarak yumurtlama gününü saptayabilirsin.Bir bilgi daha yumurtlama günunden yaklaşik 14 gün sonra adet olunur. Aslında bunu 001melteme yazacaktim :)

Merhabalar,
Benimde ilk denemede hamile kalip 7 haftalikken düşuk yaptim.Kürtajsiz atlaytim küçük olduğu için tam olarak iliskimi günlerimi not almistim.Şimdi 3 ay geçti , gecen ay denedim ama regl tarihim 38 gune çiktigi için yumurtlama gunlerimi tahmin edememişim.Bu ay ovulasyon testi yaptim boylece yumurtlama gunlerini kesin biliyorsun ve adet olman gereken tarihi de.Şimdi benim perşembe veya cuma olmam gerekiyor.olmzsam hamileyim inşallah.Adet tarihin uzamis olabilir ama ovuladyon testi alarak yumurtlama gününü saptayabilirsin.Bir bilgi daha yumurtlama günunden yaklaşik 14 gün sonra adet olunur. Aslında bunu 001melteme yazacaktim :)
Hangi ovulasyon testini kullandın eczaneden mi netten mi aldın?

Ben 3 aydır denk getiremdim hep adet tarihim ileri attı tabi biz bunu pek hesaplayamadik adet oluyorum 14 gün geriye sayıyorum bir de bakıyorum o gün birlikte olmamisiz yine kaçmış zaten iki aydır tutturabilsek de pek olmazmis çünkü yumurtam iki aydır olgunlasiyor ama catlamiyor o da kiste dönüşüyor doktorum öyle söyledi yani böyle bir durum başınıza geliyorsa çatlama gününüzü kestiremiyosaniz klomen ve iğne şart oluyor
Merhabalar,
Benimde ilk denemede hamile kalip 7 haftalikken düşuk yaptim.Kürtajsiz atlaytim küçük olduğu için tam olarak iliskimi günlerimi not almistim.Şimdi 3 ay geçti , gecen ay denedim ama regl tarihim 38 gune çiktigi için yumurtlama gunlerimi tahmin edememişim.Bu ay ovulasyon testi yaptim boylece yumurtlama gunlerini kesin biliyorsun ve adet olman gereken tarihi de.Şimdi benim perşembe veya cuma olmam gerekiyor.olmzsam hamileyim inşallah.Adet tarihin uzamis olabilir ama ovuladyon testi alarak yumurtlama gününü saptayabilirsin.Bir bilgi daha yumurtlama günunden yaklaşik 14 gün sonra adet olunur.

Allah seni ve sevdiklerini tehlikelerden korusun canım Kalbimiz oralarda atıyor Hakkari biraz karışık polis asker haberleri almaktan yüzüm Gülmez oldu bir an önce bitsin bu kavga şehit haberleri
Amin canim inşaAllah cok sukur merkezdeyiz burda çok olaylar olmuyor ama Yüksekova boşaltılmış Rabbim yardımcımız olsun

Merhabalar,
Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah :)
Amin canim sonuçlar sifirlanmış yani minigim tamamen gitmiş :( söktürücü verdi 6 gun kullansam bakalım inşaAllah hemen gelir. 001meltem 001meltem

Hangi ovulasyon testini kullandın eczaneden mi netten mi aldın?
Eczaneden aldim, içinde 5 adet var ben 2 kutu aldım toplam 10 adet her gun yapiyorsun.1 kutusu 25 tl, Galenik One step ovulasyon testi.Tahmini yumurtlama günunden 1 -2 gün once başla ve devam et çift çizgiyi göreceğin güne kadar.Guzel haberler alirsam sizinle paylaşitim referans olur.

Eczaneden aldim, içinde 5 adet var ben 2 kutu aldım toplam 10 adet her gun yapiyorsun.1 kutusu 25 tl, Galenik One step ovulasyon testi.Tahmini yumurtlama günunden 1 -2 gün once başla ve devam et çift çizgiyi göreceğin güne kadar.Guzel haberler alirsam sizinle paylaşitim referans olur.
Sen inşaAllah güzel haberleri al canım hayırlısıyla Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin insaAllah. Offf benim daha çok beklemem lazım yaa :(

arkadaşlar günaydın. Geen hafta kürtajın 30.günü 2 damla pembe lekem geldi ama arkası gelmedi,bugün 34.günüm. Adet öncesi lekelenme yaşayan var mı acaba? Bu arada ben ovülasyon testimi internetten alıyorum 50 tanesini 34 tl ye. Eczaneler resmen insanı kazıklıyor. Bir gebelik testi bile 4-5 tl. Oysa 20-25 tanesi 20 tl ye satılıyor. ben laboguık marka kullanıyordum çok da memnundum. Adetim hayırlısıyla gelirse eğer adetten 1 hafta-10 gün sonra başlarım test yapmaya.

Günaydın kızlar.. okadar çok mide bulantısı yaşıyorum 2 gündür baştan heralde zehirlendim dedim, sonra geçmedi.. öyle hamilelik belirtisi falan değil korundum zaten. regl olamadım hala 34. gün. bununla alakalı mı acaba ? ayy bişi yoktur de mi?

Back