- 10 Şubat 2016
- 171
- 436
- 18
- 34
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #20.821
Kübra diyeyim o zaman sonuçlarını bize de bildir tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım otobüsteyim şimdi. Canım nerelisin nerde oturuyosun?Hatice Kübra :)
Manisa somaliyim ama hakkaride oturuyoruzAdanadayim kübra sen nerdesin
Merhabalar,B
Ben adet düzensizliği olan bir insanim mesela korunmayı bıraktıktan sonra hep not aldım akıntı mi ve ilişki günlerimi akıntı yoğunluğuylâ anlamaya çalıştım ovulasyonu
Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah :)Hayirli sabahlar kızlar Nasılsıniz ben sonucu almaya doktora gidiyorum bakalım değerler tamamen sifirlanmış mi. Siz neler yapiyosunuz
Hangi ovulasyon testini kullandın eczaneden mi netten mi aldın?Merhabalar,
Benimde ilk denemede hamile kalip 7 haftalikken düşuk yaptim.Kürtajsiz atlaytim küçük olduğu için tam olarak iliskimi günlerimi not almistim.Şimdi 3 ay geçti , gecen ay denedim ama regl tarihim 38 gune çiktigi için yumurtlama gunlerimi tahmin edememişim.Bu ay ovulasyon testi yaptim boylece yumurtlama gunlerini kesin biliyorsun ve adet olman gereken tarihi de.Şimdi benim perşembe veya cuma olmam gerekiyor.olmzsam hamileyim inşallah.Adet tarihin uzamis olabilir ama ovuladyon testi alarak yumurtlama gününü saptayabilirsin.Bir bilgi daha yumurtlama günunden yaklaşik 14 gün sonra adet olunur. Aslında bunu 001melteme yazacaktim :)
Merhabalar,Ben 3 aydır denk getiremdim hep adet tarihim ileri attı tabi biz bunu pek hesaplayamadik adet oluyorum 14 gün geriye sayıyorum bir de bakıyorum o gün birlikte olmamisiz yine kaçmış zaten iki aydır tutturabilsek de pek olmazmis çünkü yumurtam iki aydır olgunlasiyor ama catlamiyor o da kiste dönüşüyor doktorum öyle söyledi yani böyle bir durum başınıza geliyorsa çatlama gününüzü kestiremiyosaniz klomen ve iğne şart oluyor
Amin canim inşaAllah cok sukur merkezdeyiz burda çok olaylar olmuyor ama Yüksekova boşaltılmış Rabbim yardımcımız olsunAllah seni ve sevdiklerini tehlikelerden korusun canım Kalbimiz oralarda atıyor Hakkari biraz karışık polis asker haberleri almaktan yüzüm Gülmez oldu bir an önce bitsin bu kavga şehit haberleri
Merhabalar,
Benimde ilk denemede hamile kalip 7 haftalikken düşuk yaptim.Kürtajsiz atlaytim küçük olduğu için tam olarak iliskimi günlerimi not almistim.Şimdi 3 ay geçti , gecen ay denedim ama regl tarihim 38 gune çiktigi için yumurtlama gunlerimi tahmin edememişim.Bu ay ovulasyon testi yaptim boylece yumurtlama gunlerini kesin biliyorsun ve adet olman gereken tarihi de.Şimdi benim perşembe veya cuma olmam gerekiyor.olmzsam hamileyim inşallah.Adet tarihin uzamis olabilir ama ovuladyon testi alarak yumurtlama gününü saptayabilirsin.Bir bilgi daha yumurtlama günunden yaklaşik 14 gün sonra adet olunur. Aslında bunu 001melteme yazacaktim :)
Amin canim sonuçlar sifirlanmış yani minigim tamamen gitmişRabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah :)
Eczaneden aldim, içinde 5 adet var ben 2 kutu aldım toplam 10 adet her gun yapiyorsun.1 kutusu 25 tl, Galenik One step ovulasyon testi.Tahmini yumurtlama günunden 1 -2 gün once başla ve devam et çift çizgiyi göreceğin güne kadar.Guzel haberler alirsam sizinle paylaşitim referans olur.Hangi ovulasyon testini kullandın eczaneden mi netten mi aldın?
Sen inşaAllah güzel haberleri al canım hayırlısıyla Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin insaAllah. Offf benim daha çok beklemem lazım yaaEczaneden aldim, içinde 5 adet var ben 2 kutu aldım toplam 10 adet her gun yapiyorsun.1 kutusu 25 tl, Galenik One step ovulasyon testi.Tahmini yumurtlama günunden 1 -2 gün once başla ve devam et çift çizgiyi göreceğin güne kadar.Guzel haberler alirsam sizinle paylaşitim referans olur.
Sağol canım inşallah herkes alsinn,neden ne kadar oldu düşuk sonrası beklememi ?Sen inşaAllah güzel haberleri al canım hayırlısıyla Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin insaAllah. Offf benim daha çok beklemem lazım yaa![]()
56000 ile başlamıştım :) çok şükürBetahcg 2 çıktı şaka gibi binleri görmüştük 2 yi görünce içim ciz etti..![]()